Hiç aklımıza gelmedigünaydın,
ah kızlar , bir kişi de dememiş ki şu pazartesi tartılarını toparlıyım yazıyım..
kaptanim ben biraz toparlaniyim kaptan yardimcisi ben olabilirim...sen sadece bana ne yapmam gerektiğini anlatgünaydın,
ah kızlar , bir kişi de dememiş ki şu pazartesi tartılarını toparlıyım yazıyım..
Aslinda benim gözden kaçmadi ..o listeyi aradim..herhalde kaptan çok meşgul yada unuttu diye düşündümKizlar leslie basladim 40 dk yaptim aksamda 40 dk yapicam.
3 mile wallk olanindan başladim.
moni herkes süklüm süklüm
Gozden kacmis
Videoyu görünce bende heveslendim.Yapinca bi enerji geldi valla..
Artk 20 gun boyunca devamm insallah
Hadi herkes baslasin yazsin
Sora belli bi kilo verince baslicam demistim. Hemen basladim bugun. Iyi geldi banadaVideoyu görünce bende heveslendim..başlicam bende..haftaya inşallah düzelirim..
Iyilik canim..kendime çorba yaptim iyi gelir diye...kiş mevsimini hiç sevmiyorum..Merhaba kızlar ne var ne yok
Günlük kosturmacalar arkadaşın babası vefat etmişti başsağlığı na gideceğimMerhaba kızlar ne var ne yok
Evet yapınca insan kendini daha bir zayıf hissediyor bende başlayacağımYapinca bi enerji geldi valla..
Artk 20 gun boyunca devamm insallah
Hadi herkes baslasin yazsin
Geçmiş olsun canımHayirli sabahlar arkadaşlarim...malesef daha kötü oldum..gecede iyi uyuyamadim öksürükten
İyilik canım bende annemdeydim bugun onun ugaj tefek işleriyle ugraştımMerhaba kızlar ne var ne yok
Sağol arkadaşim....Geçmiş olsun canım
Şekersiz bir gün daha geçiyor benim için büyük bir adımMerhaba kızlar ne var ne yok
Csnim menün gayet güzel..sadece manti olmamiş..en azindan manti gibi ağir yemekleri öylen ye..ve akşam onun yerine sebze ..yoğurt ile dengele...Sizinkilerine göre ben biraz fazla yiyorum sanırım
Sabah tam buğday tost
Öğlen havuçlu patates tarato
Atıştırma 3 gün kurusu küçük bir kase çerez 2 mandalina
Akşam mercimek çorbası Karnabahar 3 kaşık mantı
İnşallah artık cuma göreceğiz bakalım tartılmıyorumCsnim menün gayet güzel..sadece manti olmamiş..en azindan manti gibi ağir yemekleri öylen ye..ve akşam onun yerine sebze ..yoğurt ile dengele...
Ayrica ilk 1 hafta zor oluyo.bünye yeni düzene alişana kadar biraz zorluk oluyor...sabirli ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?