Yanliş anlama canim ama Ben çok kiziyorum bu duruma.Evet cuma günleri komşularla Kur'an imiz var daha yemediklerimde var kurabiye ,kısır yemedim akşam hafif tutmaya çalıştım spor yapacağım birazdan da
kuzum geç kaldın, liste zamanı doldu. haftaya inşallah güzel bi eksiyle mezun ederiz seniEvet kaptanım
Allah kabul etsin arkadaşim..Kizlar Rabbime bin şükür oruclarim bitti .
Rabbim herkese borcunu ödemeyi nasip etsin. Insallh.
Aksam
Ev yapimi tavuklu durum
2 hurma
1 kase corba.
Su 1.5 litre yatana kadar 2 litre olur insalhh
Artik bol bol eksiler beni bekliyor insallh.
Ay orucun bitmesi oyle tuhaf oldu ki anlatamam sanki benden bir parca gidiyor .saglik olsun insallh
Valla skstiriyorum sabah aksam araya.Keşke benimde zamanım olsa yapsam ama yok vakit yaratamıyorum
İnşallah canım başlarda öyleydi çok hızlı kilo veriyordum sonra durdu iki ileri bir geri sinir oldum başım ağrıyor bugün üzüntüden hayır yesem yedim ondan kilo veremedim diyecem ama gerçekten yemedim tartıda 88 i görünce şok oldum
Kur'an okuyoruz hatim yapıyoruz güzel oluyor hamur işleri işi bozuyor ama komşular arasında birazda kaynasalim diye çay faslı da olsun dedikYanliş anlama canim ama Ben çok kiziyorum bu duruma...kuran dersi içinmi toplaniyorlar nefislerinimi dindirmeye rahatlamaya toplaniyorlar belli değil...ben o yüzden hiç katilmadin ev toplantilarina kuran dersi sürecinde..
Amin inşallah Allah'ım kabul etsinKizlar Rabbime bin şükür oruclarim bitti .
Aksam
Ev yapimi tavuklu durum
2 hurma
1 kase corba.
Ay orucun bitmesi oyle tuhaf oldu ki anlatamam sanki benden bir parca gidiyor .saglik olsun insallh
Bende kortizonlu ilaca basladim prednol.
Insallah bu hafta veririm
Kizlar Rabbime bin şükür oruclarim bitti .
Aksam
Ev yapimi tavuklu durum
2 hurma
1 kase corba.
Cuma yarışma sonucları paylaşımı yapılmamış sankimkuzum geç kaldın, liste zamanı doldu. haftaya inşallah güzel bi eksiyle mezun ederiz seni
Geçmiş olsunİyi akşamlar hanımlar
Uzun zsmandır kk ya giremedim.Herkes iyi mi?
Benim de yoğunluk devam ediyor.Belim ağrıyordu dr gittim.Ciddi anlamda bel kayması var dedi ve ameliyat dedi
İyi akşamlar hanımlar
Benim de yoğunluk devam ediyor.Belim ağrıyordu dr gittim.Ciddi anlamda bel kayması var dedi ve ameliyat dedi
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Geçen cuma da kilo bildirimini unutup geç yazdığımda ve p.tesi bildiriminde mezun olmak istedigimi belirtmiştim.. aralarda da yazmıştım mezun olmak istedigimi ama gözden kaçmışCuma yarışma sonucları paylaşımı yapılmamış sankim
bide ekstta vermem artık kaptanım aynı kiloyla mezun olurum muhtemelen
Ooo geçmiş olsun aylin.İyi akşamlar hanımlar
Bende b12 b6 iyot folik asit vs..Bende prednol kullanıyorum canım birde b vitamini ve malesef kilo uapıyor
Iyiz cok sukur hamdolsun sen nasilsin abla.İyi akşamlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?