Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet cuma günleri komşularla Kur'an imiz var daha yemediklerimde var kurabiye ,kısır yemedim akşam hafif tutmaya çalıştım spor yapacağım birazdan da
Yanliş anlama canim ama Ben çok kiziyorum bu duruma...kuran dersi içinmi toplaniyorlar nefislerinimi dindirmeye rahatlamaya toplaniyorlar belli değil...ben o yüzden hiç katilmadin ev toplantilarina kuran dersi sürecinde..

Kizlar Rabbime bin şükür oruclarim bitti .
Rabbim herkese borcunu ödemeyi nasip etsin. Insallh.

Aksam
Ev yapimi tavuklu durum
2 hurma
1 kase corba.

Su 1.5 litre yatana kadar 2 litre olur insalhh
Artik bol bol eksiler beni bekliyor insallh.

Ay orucun bitmesi oyle tuhaf oldu ki anlatamam sanki benden bir parca gidiyor .saglik olsun insallh

Allah kabul etsin arkadaşim..

Benim Bugünkü menüm...

Kahvalti..
2,5 bardak sütlü elmali ketentohumlu smooti
1 parça peynir

Öylen..
2.5 bardak kefirli Portakalli smooti
1 mandarin
1 büyük parça beyaz peynir
2 çatal makarna
2 kaşik kiymali mantar kavurmasi
1 avuçtan fazla leblebi fistik karişimi çerez

Akşam ..
Su ve çay

Bugün spor yok..
2 Litre su

canını sıkma. gider o

Yanliş anlama canim ama Ben çok kiziyorum bu duruma...kuran dersi içinmi toplaniyorlar nefislerinimi dindirmeye rahatlamaya toplaniyorlar belli değil...ben o yüzden hiç katilmadin ev toplantilarina kuran dersi sürecinde..
Kur'an okuyoruz hatim yapıyoruz güzel oluyor hamur işleri işi bozuyor ama komşular arasında birazda kaynasalim diye çay faslı da olsun dedik

Amin inşallah Allah'ım kabul etsin

Allah kabul etsin canım

Cuma yarışma sonucları paylaşımı yapılmamış sankim
bide ekstta vermem artık kaptanım aynı kiloyla mezun olurum muhtemelen
Geçen cuma da kilo bildirimini unutup geç yazdığımda ve p.tesi bildiriminde mezun olmak istedigimi belirtmiştim.. aralarda da yazmıştım mezun olmak istedigimi ama gözden kaçmış

İyi akşamlar hanımlar

Uzun zsmandır kk ya giremedim.Herkes iyi mi?
Benim de yoğunluk devam ediyor.Belim ağrıyordu dr gittim.Ciddi anlamda bel kayması var dedi ve ameliyat dedi
Ooo geçmiş olsun aylin.
Benimde epeydir belim ağrıyor, doktorada gitmiyorum, ağrısı kesici içip susturuyorum.
Korktum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…