Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar hanımlar

Uzun zsmandır kk ya giremedim.Herkes iyi mi?
Benim de yoğunluk devam ediyor.Belim ağrıyordu dr gittim.Ciddi anlamda bel kayması var dedi ve ameliyat dedi

Geçmiş olsun canım ameliyat olacakmısın peki o kadar yoğun çalışıyorsunki kendine biraz vakit ayırmalısın

Günaydın kızlar hepimize mutlu bir hafta sonu diliyorum aman kaçamak yapmayalım dün dünde kaldı ama bugün herşey için yeni bir başlangıç olabilir
Günaydin canim..bu hafta dediğim gibi kaçamak yasak bana.. artidaydim zaten birde üstüne üstlük kaçamak yapamam...okadar rahat olacak lüksüm yok..bu takimin sorumluluğunu unutmayalim inşallah ...bu hafta umarim menülerde dolma sarma kek pasta görmeyiz..bayaği çok yenildi bu aralar...umarim sonuncu olmamişizdir..

Geçen cuma da kilo bildirimini unutup geç yazdığımda ve p.tesi bildiriminde mezun olmak istedigimi belirtmiştim.. aralarda da yazmıştım mezun olmak istedigimi ama gözden kaçmış
son kez sormadan mezun etmek istemedim, dün kilo bildiriminde belirtseydin keşke.

Günaydın lar bende bu hafta artı olduğundan kendime ceza verdim artık yeter ya dedim herkex verirken ben artı dayım yılbaşı na kadar bari 1 kilo vericem o kadar dikkat ettim ama anlamıyorum

Kur'an okuyoruz hatim yapıyoruz güzel oluyor hamur işleri işi bozuyor ama komşular arasında birazda kaynasalim diye çay faslı da olsun dedik
Bu naczane benim fikrim ama hani ben ev sahibi olsam gelenleri uyarirdim börek çörek dolma sarma kek tatli artik olmasin ..ikram olarak sadece kurabiye yeter diye....birde fazla geliyor malzemeler artiyor tekrar evde yenmeye devam ediliyor ..bende kuran kursuna katildiğim için biliyorum.kursa katilanlarin çoğu kiloluydu..

Son düzenleme:
Biz mesela arkadaslarla toplandigimiz bir tuzlu bir tatli seklinde kararlastirdik. Hep oyle yapiyoruz.
Ya da sadece tuzlu sadece tatli olucak sekilde 1 cesit olarakta olabilir.

Biz mesela arkadaslarla toplandigimiz bir tuzlu bir tatli seklinde kararlastirdik. Hep oyle yapiyoruz.
Ya da sadece tuzlu sadece tatli olucak sekilde 1 cesit olarakta olabilir.
Ne güzel....dengelemek kararlaştirmak lazim aynen dediğin gibi..hem dinimizde fazla yemek ve israf haram ..dünyada onca aç 1 lokma ekmeye muhtac olan insanlar varken..onlarida unutmamak lazim ..heleki kuran kursunda ..gerçek anlamda sevabinida almiş oluruz böylikle..geçen bir hadisi şerif okudum ..eyer bulursam burda paylaşirim..peygamber efendimiz..benim ümmetim için en korktuğum şeylerden biride midesi .tam olarak hatirlamiyorum şimdi burda ysnliş birşey paylaşmayim..ama mide ve hefsle ilgiliydi..

Sunnete uygun yasamiyoruz canim.
3/1 su 3/1 yemek 3/1 ide boş olmaliymis.
Karisik yemek cok yemek yerine besinleri tane olarak almak gerekir.
Cok ciģnemek agizda sindirmeyi başlatir sindirim once aģiz sonra midede sonra bağirsakta olur.
Su bile gereksiz yere cok icilmemeli.
Yemeklerden 2 saat sonra su ihtiysci giderilmeli. Yemekten hemen sorasi su hazimsizliga yol acar. Yemekten once su icilmeli.
Bircok fayda var. Insallah uygulayanlardan oluruz. Birde kesinlikle birinci ogün sindirilmeden 2nci ogün yenirse depolama yapar vucut. Once sindirmeyi beklicez. Vucut acikma sinyali verir.
Bizim metabolizmamiz bozuk hicbisey hissetmiyoruz.

Aynen canim...bu yazdiklarinida dikkate alacağim..

Gunaydin guzel takimim.
Orucun bitme sevinciyle ve dun gece evi su basmasi nedeniyle bu saatlere kaldim.
Cok sukur ki dun gece butun suyu boşaltikk.
Ve kuruladik.
Bugunumuze cok sukur Rabbim.
Evet gelelim bugune kahvalti hala yapmadim yumurtalarimin pismesini bekliyorum.

Geçmiş olsun arkadaşim...neden su basti evini.....
Bende kahvaltimi yaptim şimdi ekmeksiz..normalinde haftasonu ekmek yiyordum ama artida olduğum için bu hafta sonu yasak bana

Ay canm ya gecmis olsun. Daha beterinden korusun Rabbim. Nasil basti

Arkadaşlar artik menülerde yanlişlarimizi fazlaliklarimizi belirtelim.....hergün bakiyorum pideler kekler börek tatlilar patates kizartmasi var menüde..sözde sağlikli besleniyoruz diyet yapiyoruz.....kimse yorum yapmayinca cesaretlenme oluyor sanirim..görmemezlikten gelmeyelim..birbirimize örnek olarak motivasyonumuzu artiralim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…