Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sıkma canini canim ya. Olur oyle sen yeter ki saglikli ol. Dirayetli ol yeter . Heo beraber gelecez bunun ustesinden insallh.

İnşallah canım

Canim üzülme..belkide bünyeni şaşirtman gerekiyor ...çok sevip özlediğin bir şey ye istersen bugün...bence iyi gelecek

Öyle yaptım canım yumurtayı yağa kırdım yedim iki dilim ekmekle

Teşekkürler eline sağlık

Bende kortizonlu ilaca basladim prednol.
Insallah bu hafta veririm

Bizim ayni gidiyor durumlar bende 6.3 kilo verdim 3 ayda.aslinda az degil mi daha fazla verebilirdik
Normal canım kilon zaten az yağ oranı az ya o yüzden az gitmesi normal. Ben bu hafta hedefe ulaşırsam benim 3 ayda 10 kilo olacak ama benim başlangıç kilom daha fazlaydı sizden.

Hayırlı akşamlar

Sabah :1 dilim ekmek ,tahin pekmez,zeytin , patates kızartması

Öğlen: yaprak lahana sarması 8 tane,1dilim ıspanaklı börek,1 dilim Kıbrıs tatlısı

Akşam :10 tane istavrit ,turşu

1 litre su

Yürüyüş yok

Spor yok

Pazartesi günü diyetisyenin verdiği listeye başlayacağım .1500 kalorili diyetmis . İnşallah güzel sonuçlar alırım .

Menün güzel canim ama akşam 1 dilim ekmek bence fazla olmuş..2 kaşik pilav yeterli olurdu ..2 kaşik pilav zaten 1 dilim ekmek yapiyo

Bizim ayni gidiyor durumlar bende 6.3 kilo verdim 3 ayda.aslinda az degil mi daha fazla verebilirdik
Herkesin vücut tipi kilo verme hızı doğal olarak farklı olacak.. sağlıklı şekilde verelimde gerisi teferruat.. ben gayet memnunum canım.. yüzüm gözüm çökmeden koruma evresine gectim

bayaği ağir bir menü olmuş canim..patates kuzartmasi..sarma..börek ve kibris tatlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…