Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende hastanedeyim daha gece burda kaldım bu akşam da burdayız .. motive sıfır ama bişeyler yemek yok bakalım güzel geçer inşallah

Bende seni öpüyorum canım
Cuma diye bende dün gömdüm
Okusaydın takım dereceye girdi. Bunu da kapının arkasındakileri yemeden yaptı. Hadi gel bu sabah yeni bir gün
( edebiyat yaptığıma bakma bende sendenim)
Bu duruma daha sık uğramaya çalışırım canım. Bildiğim kadarıyla, uyguladığım kadarıyla ben de paylaşımda bulunurum menüler hakkında..
Hoşgeldin

kızlar, diyetisyenimin önerilerinden birkaç şey yazayım.

-sabah uyanınca büyük bir bardak su için, istenirse limon damlatılabilir.

-sabah aç karnına 30 dk yürüyüş ya da 3 mil leslie yapın.

-sabah hazırlayacağınız suyu gün içinde tüketin (ödem atmak için)
1 litre su
2 dilim limon
1 fındık büyüklüğünde taze zencefil
1 kabuk tarçın

-meyvelerin yanında mutlaka, 2 kaşık yoğurt ya da 1 çay bardağı süt tüketin. şekerin dengesini ayarlıyor.

-günde 2 ila 3 litre su mutlaka için.

Sabah aç karna yapılan spor ödem varsa onu atmaya da yardımcı oluyor canım.

Hafta sonu diye kaçamak yapmayalım arkadaşlar pazartesi tartı günü bunu unutmayalım yoksa hafta sonu yediklerimizi temizlemek için bir hafta uğraşıp duruyoruz buna değermi değmez
O yüzden ben dün yaptım
Sabah aç karna yapılan spor ödem varsa onu atmaya da yardımcı oluyor canım.
Keşke yapsaymışım

Kızlar diyetisyen bana da şöyle demişti. Kaçamak yapacaksan tartıdan sonra yap. Çünkü şeker ve gluten yüzünden ödemin olur ve gerçekten kaç kilo verdiğini tartıda göremezsin. Ben de her diyetisyen çıkışı pasta yiyordum Kaçamaklar da olda devam edince veriliyor çok şükür. 109 kilo ile başladım. İnşallah 50’li kiloları göreceğim

Haklısın kendi küçük poposu büyük dostum elimden geldiğince yememeye çalışacağım
Bayıldım biona ya ben de öyleyim kendi küçük göbüşü büyüğüm ben de

Sabah 1 tarçınlı kahve hiç sevmedim
Öğlen sucuklu yumurta peynir zeytin 3 çeri domates
1 granül kahve şekersiz sütsüz
Akşam 1 porsiyondan biraz fazla tavuklu bulgur pilavı yoğurt 2 tane turşu
17.15 de yemek bitti. Şimdi yeşil çay koydum bardağa. Bide çay demledim. Bide spor yaptım mı ohh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…