Bende hastanedeyim daha gece burda kaldım bu akşam da burdayız .. motive sıfır ama bişeyler yemek yokKızlar özel durumlar dışında artı değildik. Bu hafta çok zorlandım diyen varmı diyet için. Bence başarılı motive edici bir haftaydı. Her sabah size koşarak geldim. Bu hafta inşallah kendime hakim olurum sabahları
Yazdığımız takımaysa yaptığımız kendimize ( eski bir anne sözü uyarlaması)
Evet rakiplerim hazırmısınız. Ben yeni hafta için çok heyecanıyım.
Çıtır olcam
Bende seni öpüyorum canımTakimimi kutluyorumBireysel derece yapan arkadasimi da iradesinden öpüyorum
Bugunku menum
Sabah
2 yumurtA
1dilim peynir
Ara
Sekersiz kahve
Aksam
1 kase arpA sehriyeli yogurt corbasi
3 kasik pilav
1 dilim tepsi kebabi
Firinda baharatli patates 1 adet
Salata
Kacamak
1 sekerpare ev yapimi (cuma diye yedim yoksa yemezdim)
Suyu takip edemedim 1bucuk olmustur.Spor yok ama bence varhicc oturmadim bugun hep kosturdum is guc .
Okusaydın takım dereceye girdi. Bunu da kapının arkasındakileri yemeden yaptı. Hadi gel bu sabah yeni bir günİyi geceler kızlar, baya mesaj birikmiş okuyamadım. Var ya eşim beni öldürecek ya mutfakta kapı arkasında koca bir poşet çikolatalar cipsler nebilemneler var :)) çıktım zıvanadan yedim hata ettim, bugünden itibaren niyet ettim inşallah seviye 1 ve 2 arası karışık devan edeceğim inşallah ancak bu şekilde onlara karşı koyabilirm. Tatlo rüyalar iyi geceler herkese
HoşgeldinBu duruma daha sık uğramaya çalışırım canım. Bildiğim kadarıyla, uyguladığım kadarıyla ben de paylaşımda bulunurum menüler hakkında..
Allah yardımcın olsun. Hastaneye işe gitmek bile zorBende hastanedeyim daha gece burda kaldım bu akşam da burdayız .. motive sıfır ama bişeyler yemek yokbakalım güzel geçer inşallah ☺☺
Sağolasın cnm bakalım hele burda stresten daha şişmesem iyiAllah yardımcın olsun. Hastaneye işe gitmek bile zor
Sakın gerilme. Sana birşey katmaz çünkü.Sağolasın cnm bakalım hele burda stresten daha şişmesem iyi
Oyle ya ama gerçekten hasta bakımı zormuş psikolojik olarakSakın gerilme. Sana birşey katmaz çünkü.
Hastanda herşeye benim yüzünden psikolojisine girer
MerhabaHoşgeldin
Sabah aç karna yapılan spor ödem varsa onu atmaya da yardımcı oluyor canım.kızlar, diyetisyenimin önerilerinden birkaç şey yazayım.
-sabah uyanınca büyük bir bardak su için, istenirse limon damlatılabilir.
-sabah aç karnına 30 dk yürüyüş ya da 3 mil leslie yapın.
-sabah hazırlayacağınız suyu gün içinde tüketin (ödem atmak için)
1 litre su
2 dilim limon
1 fındık büyüklüğünde taze zencefil
1 kabuk tarçın
-meyvelerin yanında mutlaka, 2 kaşık yoğurt ya da 1 çay bardağı süt tüketin. şekerin dengesini ayarlıyor.
-günde 2 ila 3 litre su mutlaka için.
O yüzden ben dün yaptımHafta sonu diye kaçamak yapmayalım arkadaşlar pazartesi tartı günü bunu unutmayalım yoksa hafta sonu yediklerimizi temizlemek için bir hafta uğraşıp duruyoruz buna değermi değmez
Keşke yapsaymışımSabah aç karna yapılan spor ödem varsa onu atmaya da yardımcı oluyor canım.
Haklısın kendi küçük poposu büyük dostumBende seni öpüyorum canım
Cuma diye bende dün gömdüm
Okusaydın takım dereceye girdi. Bunu da kapının arkasındakileri yemeden yaptı. Hadi gel bu sabah yeni bir gün
( edebiyat yaptığıma bakma bende sendenim)
Hoşgeldin
Büyük göbüşüne ne doldurdun söyle bakalımHaklısın kendi küçük poposu büyük dostumelimden geldiğince yememeye çalışacağım
Bayıldım biona ya ben de öyleyim kendi küçük göbüşü büyüğüm ben de
Eski arkadaşlar bilirler, salçalı makarna, pilav ve poğaçaBüyük göbüşüne ne doldurdun söyle bakalım
Geçmişe mazi derler bu gün ne yedinEski arkadaşlar bilirler, salçalı makarna, pilav ve poğaça3-4 aydır yemiyorum ama anca yavaş yavaş eriyor
Bugün 2 tavuk but salata 1 sigara böreği 1 fincan şekersiz kahve, 1 bardak çay içtim daha da bir şey yemem, 600ml su, 3 e tamamlanacakGeçmişe mazi derler bu gün ne yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?