Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu nasil bir diyet menüsü...

Kizlar ben mutvağimda şimdiden başladim değişiklikler yapmaya...tatli pasta börek çörekten yine hem ailemi hem kendimi mahrum etmeyeceğim..hangi birzaman uzak durabilirizki bu güzel yiyeceklerden..ama alternatif olarak sağlikli olanlarini tercih edeceğim...misafirlerim gelse dahi sağliksiz ağir şeyler yapmayacağim....arada bir sağlikli tariflerde paylaşacağim burda.....

Sevinirim canım saglık lı ikramlıklara ihtiyacımız var

Afiyet olsun

Ben de merakla bekliyorum

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun. Kuru çay bizim bildigimiz cay mi oluyor

Kızlar merhaba. Yogun bir günün ardından gelebildim. Hemen menümü paylaşayım
Sabah:
1 haslanmis yumurta
Yarım kase yogurt
Cok az peynir
2 3 tane zeytin
1 parmak kalinliginda cevizli sucuk

Öğlen
1 kase Kısır ve yarım şili biberi

Ara: Türk Kahvesi, çay, ince ikramlik çikolata(bunu ikram edilince unutup aldim ve attim agzima)

Akşam
Çılbır ( yürüyüşe gidicem diye işten geldigimde yemek yapacak zamanim yoktu o yuzden boyle gecistirdim)
1 porsiyon haslanmiş brokoli,
1 ince dilim siyez buğdayı ekmeģi

Su: 3 litre
Spor: 1 saat yürüyüş

Aaa Yeni fark ettim Sara bak ikimizin de hedefi 75 Ama senin bir buçuk kilo Benim iki buçuk var ve ben şu an açlıktan ölüyorum☺

Güzel menü canim..o ikramlik çikolatayida görmedim say sporda yapmişin zaten

Aman Allah im.. Gözlerime inanamadim kötü olmuş. Beyinde bitirmek lazim bu hamur islerini. Istedigini yersen istedigini giyemezsin sloganiyla cok kilo vermistim gecmiste. Bunu kendine sık sık hatirlat işe yariyor

Süper olur cnm bizedr fikir olur merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…