Bu nasil bir diyet menüsü...Hayırlı akşamlar
Sabah : 1 dilim ekmek ,domates biber eritmesi, helva ,zeytin , peynir
Saat 5 de : 1 dilim kek , 1 peynirli poğaça, 3 kaşık patates salatası , 2 içli köfte ( misafirim var böyle oldu)
1 litre su
Yürüyüş yok
Spor yok
Sevinirim canım saglık lı ikramlıklara ihtiyacımız varKizlar ben mutvağimda şimdiden başladim değişiklikler yapmaya...tatli pasta börek çörekten yine hem ailemi hem kendimi mahrum etmeyeceğim..hangi birzaman uzak durabilirizki bu güzel yiyeceklerden..ama alternatif olarak sağlikli olanlarini tercih edeceğim...misafirlerim gelse dahi sağliksiz ağir şeyler yapmayacağim....arada bir bir sağlikli tariflerde paylaşacağim burda.....
Afiyet olsunİlk menüm gelsin benimde ozman
Sabah
2 yumurta
2 küp beyaz peynir
5 zeytin
Maydonoz
4 adet çeri domates
2 dilim tb ekmeği
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Akşam
Yarım dilim uskumru
3 kaşık az haşlanmış sade makarna
Kıvırcık salatası bol pulbiberli
Şu çok içemedim kızlar yarın daha güzel içmeye calısıcam bugün spor yok dışarı çıktım çocukları parka götürdüm hafif tempo okadar.
Ben de merakla bekliyorumKizlar ben mutvağimda şimdiden başladim değişiklikler yapmaya...tatli pasta börek çörekten yine hem ailemi hem kendimi mahrum etmeyeceğim..hangi birzaman uzak durabilirizki bu güzel yiyeceklerden..ama alternatif olarak sağlikli olanlarini tercih edeceğim...misafirlerim gelse dahi sağliksiz ağir şeyler yapmayacağim....arada bir sağlikli tariflerde paylaşacağim burda.....
Afiyet olsun canimVe benim menüm
Sabah 2 dilim peynir 2 tam ceviz bolca söğüş domates açık çay
Ara türk kahvesi 1 kayısı
Öğle 1 kase yoğurt 4 yemek kaşığı yeşil mercimek
Ara 1 bardak süt 1 yemek kaşığı yulaf 4 badem çeyrek portakal 1 çay kaşığı bal
Akşam 1 kase bulgurlu domates çorbası 1 kase salata
2 fincan bitki cayi
Su 3 lt. Spor hali silme
Gdoguda nohut salatasi kahvaltida yeniyor. Ben de yemistim. Cok guzelKahvaltida nohutu nasil yedin ve miktari nekadar..
Kuru fasulye ve Bulgur pilavin miktarida önemli canim
Afiyet olsun. Kuru çay bizim bildigimiz cay mi oluyorGeldi günün menüsü
Sabah : 2 yumurtadan omlet, Süzme peynir, 10 tane yeşil zeytin, ceviz, badem
Ara: sade Türk kahvesi x2
Akşam: 1 dilim tepsi kebabı (tepside köfte), salata, 3 kaşık humus
Spor 1 saat pilates ve suyum 2 lt su
Şimdi kuru çay eşliğinde ütü yapıcam, ne mutlu bana
Aaa Yeni fark ettim Sara bak ikimizin de hedefi 75 Ama senin bir buçuk kilo Benim iki buçuk var ve ben şu an açlıktan ölüyorum☺rakiplerimizi ve hedeflerimizi hatırlayalım
YENİ EŞLEŞME RAKİPLER
moni 98,4 & @Antepia27 118,2
@sara_2876,5 &Lonely single girl 77,5
@lydznp 78,8 & @nilsub 85,5
@gezegenfeza70,6 & @Efillim 73,4
@yst38 79,6 & @Eddaak 82,1
@nairobi 84,7 & @Canevim 69,8
Nergis 35 63,2 & @reklam 66,3
ŞAMPİYON % HESABINA GÖRE BELİRLENECEKTİR
6 MART HEDEFLER
moni 98,4 >> hedef 96,9
Nergis 35 63,2 >> hedef 62
@sara_2876,5 >> hedef 75
@gezegenfeza70,6 >> hedef 69,9
@Antepia27 118,2 >> hedef 117,1
@yst38 79,6>>hedef 79
@lydznp 78,8 >> hedef 78
@reklam66,3 >> hedef 65,7
@nairobi 84,7 >> hedef 83,7
@Efillim 73,4>> hedef 72,8
@Canevim69,8 >> hedef 69
@nilsub 85,5 >> hedef 84
@Eddaak 82,1 >> hedef 81
Lonely single girl 77,5 >> hedef 75
jtaime020626 ? >> hedef ?
G Gonulbagi 73 >> hedef 71
F Fitimfitsinfit 83,8 >> hedef 82.5
Güzel menü canim..o ikramlik çikolatayida görmedim say sporda yapmişin zatenKızlar merhaba. Yogun bir günün ardından gelebildim. Hemen menümü paylaşayım
Sabah:
1 haslanmis yumurta
Yarım kase yogurt
Cok az peynir
2 3 tane zeytin
1 parmak kalinliginda cevizli sucuk
Öğlen
1 kase Kısır ve yarım şili biberi
Ara: Türk Kahvesi, çay, ince ikramlik çikolata(bunu ikram edilince unutup aldim ve attim agzima)
Akşam
Çılbır ( yürüyüşe gidicem diye işten geldigimde yemek yapacak zamanim yoktu o yuzden boyle gecistirdim)
1 porsiyon haslanmiş brokoli,
1 ince dilim siyez buğdayı ekmeģi
Su: 3 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
Aman Allah im.. Gözlerime inanamadim kötü olmuş. Beyinde bitirmek lazim bu hamur islerini. Istedigini yersen istedigini giyemezsin sloganiyla cok kilo vermistim gecmiste. Bunu kendine sık sık hatirlat işe yariyorHayırlı akşamlar
Sabah : 1 dilim ekmek ,domates biber eritmesi, helva ,zeytin , peynir
Saat 5 de : 1 dilim kek , 1 peynirli poğaça, 3 kaşık patates salatası , 2 içli köfte ( misafirim var böyle oldu)
1 litre su
Yürüyüş yok
Spor yok
Tesekkur ederim. Ne verilirse yemege nasil alismisim aylardir. Bugun kendime şaşırdım artik hayir demeye sartlandirdim kendimiGüzel menü canim..o ikramlik çikolatayida görmedim say sporda yapmişin zaten
Hedefine ulasmaya ne kadar az kalmis. Boyun kacti ?Güzel menü canim..o ikramlik çikolatayida görmedim say sporda yapmişin zaten
Ben hedefimde ulaştim mezun bile oldum ..profilimi düzenlemem lazim..unutmuşum...boyum 160...Hedefine ulasmaya ne kadar az kalmis. Boyun kacti ?
Süper olur cnm bizedr fikir olur merakla bekliyorumKizlar ben mutvağimda şimdiden başladim değişiklikler yapmaya...tatli pasta börek çörekten yine hem ailemi hem kendimi mahrum etmeyeceğim..hangi birzaman uzak durabilirizki bu güzel yiyeceklerden..ama alternatif olarak sağlikli olanlarini tercih edeceğim...misafirlerim gelse dahi sağliksiz ağir şeyler yapmayacağim....arada bir sağlikli tariflerde paylaşacağim burda.....
Tam her istedigini giyme kilosu. Bir ara bende dusmustum o kiloya her giydigim yakisiyordu ne guzelBen hedefimde ulaştim mezun bile oldum ..profilimi düzenlemem lazim..unutmuşum...boyum 160...
Ohh gidenlere bye byeTekrar iyi akşamlar kızlar
1 saat tempolu yürüyüş
20 dkk bölgesel hareket
Bugünki yediklerimi erittim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?