Ayyy ne karışık bir gunBugün güzel uyandım su içtim pişmiş domates yedim diye vicdan yaptım spor yaptım basen bacak çalıştım. Ailemle sofraya oturdum. Dikkatli beslendim. Sonra bende ipler koptu abuk subuk konuşmalar çaresizlik ve bilinmezlik hissi. Rutinin dışına çıkma korkusu. Bulduğum herşeyden yedim. Yiyecek yerim olsa hepsinin dibini görürdüm. İsteksizce anneme gittim uyuya kalmışım. Sonra salep içmeye gittim güvenli ortamda. Sonra birlikte yemek yedik teyzelerimle. Sonra tatlı ile ailemin yanına gittim. Orada da saçmaladım. İnsanların önünde eşimle tartıştım. Orada da bulduğumu yedim. Eve geldim gerginim. Hala ne yesem diye düşünüyorum. Eşimin ağzına bakıyorum ne diyecek diye. Görümcem çarşamba spora başlayacakmış. Bende gitsem harika olacak
Tamamen şehir efsanesi. Ne demek 2.cocukta alınan kilo kalıcı? Yok öyle birsey. İstemek ve başarmak var. Ben oğlumu 26 yaşımda doğurdum. Hamile kaldığımda 70, doğuma giderken 75 kiloydum. Oğlan 6aylik olduğunda 50kilo olmuştum. Kızıma 40 yaşımda doğurdum. Hamile haldigimda 85 doğuma giderken 97 kiloydum. Doğumdan hemen sonra emzirme döneminde 85kiloya döndüm. Ama depresyon aşırı yeme ve emzirme de kesilince tekrar 97'yi gördüm. Azmettim 23 kilo verdim. Sonra yine bir ara saldım kilo aldım. Ve yine verdim. Ve vermeye devam ediyorum. Ben 46 yaşımda menepoza arifesinde bunu yapabiliyorsa kimse kusura bakmasın o verilmez denen kilolar veriliyor. Demem o ki; korkma. Yeterki işte. Hiçbir kilo kalıcı değildirCanım bende 2011de evlendim 5.5 yaşında oğlum var aynen hamilelikten kaldı bide hareketsizlik. Bekarken çalışırdım yemeğe vaktim olmazdı. Bu düzenli hayat bayağı kilo aldırdı bana2ci gebelik için doktor acil zayflican yoksa çocuk yasak sana dedi.
2ci çocukta alınan kilo tehlikeli gerçekten kalıcılığı da bence daha fazla ihtimal
Ben denedim böyle intihar edilmiyorBugün güzel uyandım su içtim pişmiş domates yedim diye vicdan yaptım spor yaptım basen bacak çalıştım. Ailemle sofraya oturdum. Dikkatli beslendim. Sonra bende ipler koptu abuk subuk konuşmalar çaresizlik ve bilinmezlik hissi. Rutinin dışına çıkma korkusu. Bulduğum herşeyden yedim. Yiyecek yerim olsa hepsinin dibini görürdüm. İsteksizce anneme gittim uyuya kalmışım. Sonra salep içmeye gittim güvenli ortamda. Sonra birlikte yemek yedik teyzelerimle. Sonra tatlı ile ailemin yanına gittim. Orada da saçmaladım. İnsanların önünde eşimle tartıştım. Orada da bulduğumu yedim. Eve geldim gerginim. Hala ne yesem diye düşünüyorum. Eşimin ağzına bakıyorum ne diyecek diye. Görümcem çarşamba spora başlayacakmış. Bende gitsem harika olacak
Waooww hikayeye bakTamamen şehir efsanesi. Ne demek 2.cocukta alınan kilo kalıcı? Yok öyle birsey. İstemek ve başarmak var. Ben oğlumu 26 yaşımda doğurdum. Hamile kaldığımda 70, doğuma giderken 75 kiloydum. Oğlan 6aylik olduğunda 50kilo olmuştum. Kızıma 40 yaşımda doğurdum. Hamile haldigimda 85 doğuma giderken 97 kiloydum. Doğumdan hemen sonra emzirme döneminde 85kiloya döndüm. Ama depresyon aşırı yeme ve emzirme de kesilince tekrar 97'yi gördüm. Azmettim 23 kilo verdim. Sonra yine bir ara saldım kilo aldım. Ve yine verdim. Ve vermeye devam ediyorum. Ben 46 yaşımda menepoza arifesinde bunu yapabiliyorsa kimse kusura bakmasın o verilmez denen kilolar veriliyor. Demem o ki; korkma. Yeterki işte. Hiçbir kilo kalıcı değildir
Ben denedim böyle intihar edilmiyor
Canım bide benim insülin im var eğer kilo vermeden hamile. Kalırsan iğne kullanmak. Zorunda kalırsın dedi. Hani kendi kendine vurduğun iğne. Ki ben öle şeyler hayatta yapamam. Ne gerek. Var dedi böyle şeylere maruz kalmanaTamamen şehir efsanesi. Ne demek 2.cocukta alınan kilo kalıcı? Yok öyle birsey. İstemek ve başarmak var. Ben oğlumu 26 yaşımda doğurdum. Hamile kaldığımda 70, doğuma giderken 75 kiloydum. Oğlan 6aylik olduğunda 50kilo olmuştum. Kızıma 40 yaşımda doğurdum. Hamile haldigimda 85 doğuma giderken 97 kiloydum. Doğumdan hemen sonra emzirme döneminde 85kiloya döndüm. Ama depresyon aşırı yeme ve emzirme de kesilince tekrar 97'yi gördüm. Azmettim 23 kilo verdim. Sonra yine bir ara saldım kilo aldım. Ve yine verdim. Ve vermeye devam ediyorum. Ben 46 yaşımda menepoza arifesinde bunu yapabiliyorsa kimse kusura bakmasın o verilmez denen kilolar veriliyor. Demem o ki; korkma. Yeterki işte. Hiçbir kilo kalıcı değildir
Ben denedim böyle intihar edilmiyor
Sağol arkadaşımMaşallah arkadaşima...
Bendede cok işe yarıyor evden hiç eksik etmiyorum kabızlıga gercekten faydası oluyorŞili biberi zayıflatır mı?
Bazı kanıtlar kapsaisinin iştahı azaltarak ve yağ yakma oranını artırarak kilo vermeye yardımcı olduğunu gösteriyor.
Araştırmalar 10 gram kırmızı biberin hem kadınlarda hem de erkeklerde yağ yakımını önemli ölçüde artırabildiğini gösteriyor.
Kapsaisin ayrıca kalori alımını da azaltır. Düzenli olarak biber tüketen 24 kişiden oluşan bir çalışma, yemekten önce kapsaisin tüketimimnin, kalori alımının azalmasına yol açtığını keşfetti.
Bende etkisi fazla oluyor. Denemenizi tansiye ederim. Bugun yine gidip aldim. Aşırı acı. Sevmeyenler denemesin. Ayrica bağırsakları çok çalıştırıyor.
Okurken yoruldum Bi sorun mu var acaba ben cok canım sıkkın ise böyle oluyorum bugun dikkat et bariBugün güzel uyandım su içtim pişmiş domates yedim diye vicdan yaptım spor yaptım basen bacak çalıştım. Ailemle sofraya oturdum. Dikkatli beslendim. Sonra bende ipler koptu abuk subuk konuşmalar çaresizlik ve bilinmezlik hissi. Rutinin dışına çıkma korkusu. Bulduğum herşeyden yedim. Yiyecek yerim olsa hepsinin dibini görürdüm. İsteksizce anneme gittim uyuya kalmışım. Sonra salep içmeye gittim güvenli ortamda. Sonra birlikte yemek yedik teyzelerimle. Sonra tatlı ile ailemin yanına gittim. Orada da saçmaladım. İnsanların önünde eşimle tartıştım. Orada da bulduğumu yedim. Eve geldim gerginim. Hala ne yesem diye düşünüyorum. Eşimin ağzına bakıyorum ne diyecek diye. Görümcem çarşamba spora başlayacakmış. Bende gitsem harika olacak
Waooww hikayeye bakmassallah
İnsülin direncinden başka birsey mi bu? Diyabet mi yani? Bildiğim kadarı ile tip 1 ve tip 2 diyabet ilaçları kilo verdiriyor. Eğer ilaç kullanıyorsan sana destek olacaktır kilo verme sürecinde. Bunu bence kafana takip kendini demoralize etme. Başaracağım de ve başarCanım bide benim insülin im var eğer kilo vermeden hamile. Kalırsan iğne kullanmak. Zorunda kalırsın dedi. Hani kendi kendine vurduğun iğne. Ki ben öle şeyler hayatta yapamam. Ne gerek. Var dedi böyle şeylere maruz kalmana
Sen zaten hatikasin canimIyi geceler kızlar
Bugün bir arkadaşa geçmiş olsuna gittik (oğlu hafif trafik kazası geçirdi)
Iftar saatine yakın gittik, eşim evde yemeğini yedi, bende dünden kalan yemekleri götürüp yedim.
Menüm
1 kâse mercimek çorbası
1 kâse tavuklu bulgur pilavı
Su
Yarım lt
Spor
Bugün yok
Biraz geç geldik, namazı kıl, oğlanların beslenmesini hazırla derken baya zaman geçti.
Suyumu bitirip yatarım
HarikaBen dünkü menümü paylasmamisim galiba
Sabah
1portakal +4 ceviz +3yumurta beyazı
Öğlen
1 avuç yesillik 100gr dil peyniri
Ara
4ceviz
Akşam
Yogurt+yulaf+elma
3.2lt su
2kupa zencefilli limonlu yeşil cay (demleme)
10.000 adım
Git bence cnm bende bugün başlıyorum. Yediklerin içinde olan olmuş bugün yeni bir gün dünü unutup kaldıgın yerden devam et.Bugün güzel uyandım su içtim pişmiş domates yedim diye vicdan yaptım spor yaptım basen bacak çalıştım. Ailemle sofraya oturdum. Dikkatli beslendim. Sonra bende ipler koptu abuk subuk konuşmalar çaresizlik ve bilinmezlik hissi. Rutinin dışına çıkma korkusu. Bulduğum herşeyden yedim. Yiyecek yerim olsa hepsinin dibini görürdüm. İsteksizce anneme gittim uyuya kalmışım. Sonra salep içmeye gittim güvenli ortamda. Sonra birlikte yemek yedik teyzelerimle. Sonra tatlı ile ailemin yanına gittim. Orada da saçmaladım. İnsanların önünde eşimle tartıştım. Orada da bulduğumu yedim. Eve geldim gerginim. Hala ne yesem diye düşünüyorum. Eşimin ağzına bakıyorum ne diyecek diye. Görümcem çarşamba spora başlayacakmış. Bende gitsem harika olacak
Hafif ve sağlikli beslenerek sabah hafif olarak uyananlara ne mutluGünaydın güzeller güzeli hatunlar bugun bende kendimi hafif lemiş hissederek uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?