Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy ne karışık bir gun

Tamamen şehir efsanesi. Ne demek 2.cocukta alınan kilo kalıcı? Yok öyle birsey. İstemek ve başarmak var. Ben oğlumu 26 yaşımda doğurdum. Hamile kaldığımda 70, doğuma giderken 75 kiloydum. Oğlan 6aylik olduğunda 50kilo olmuştum. Kızıma 40 yaşımda doğurdum. Hamile haldigimda 85 doğuma giderken 97 kiloydum. Doğumdan hemen sonra emzirme döneminde 85kiloya döndüm. Ama depresyon aşırı yeme ve emzirme de kesilince tekrar 97'yi gördüm. Azmettim 23 kilo verdim. Sonra yine bir ara saldım kilo aldım. Ve yine verdim. Ve vermeye devam ediyorum. Ben 46 yaşımda menepoza arifesinde bunu yapabiliyorsa kimse kusura bakmasın o verilmez denen kilolar veriliyor. Demem o ki; korkma. Yeterki işte. Hiçbir kilo kalıcı değildir
Ben denedim böyle intihar edilmiyor

Waooww hikayeye bak massallah

Canım bide benim insülin im var eğer kilo vermeden hamile. Kalırsan iğne kullanmak. Zorunda kalırsın dedi. Hani kendi kendine vurduğun iğne. Ki ben öle şeyler hayatta yapamam. Ne gerek. Var dedi böyle şeylere maruz kalmana

Kızlar ben zaten kilo verme kararını çoktan almıştım .
ama ara sıra aksaklıklar oluyordu .
ama bu sefer tam kafaya koydum .
artık sonuna kadar devam edecem hedefim 64-65 kilo olmak İnşAllah.
Bunun yanı sıra birde Türkiye’ye biletim kesildi 24 Haziran İçin bu yüzden sanki totoma turbo takmış gibiyim
hani bi hedefim var ve ben bu hedefe 24 haziranda. Ulaşmak istiyorum Rabbimin izniyle ve sizlerle inşAllah.
Ben yemek yaparken o kadar güzel kokuyor ki . Ama böyle tenceredeki yemeğe bakıp bunca zaman yedinde ne oldu bak hepsi kilo diyorum .iradene sahip çık diyorum .
Şeytan dürtüyor zaman zaman ye sanki nolacak der gibi . Ama pes etmek yok .
birde ne var biliyor musunuz kaynımla yarışa girdik o kazanırsa ben ona takım elbise alacam ben kazanırsam o bana 1tam altın alacak.
Hoş almasada canını sagolsun. onun sayesinde daha fazla hırslanıyorum . Şunu yeme bunu yapma yoksa o kazanacak diye diye kendimi adam etmeye çalışıyorum anlicanız. Kızlar biz kadınların üstesinden gelemiyecegi hiç Birşey yoktur . Azim azim azim . Herşey kafada bitiyor .
biz yaparız başarırız . En önemliside şu kelimeyi her zaman kendinize söyleyin “ben yapabilirim”.
neyse uzun oldu hakkınızı helal edin .
ama sizi motive etsin diye yazdım İnşAllah faydası olur . Hepinize hayırlı geceler.

Iyi geceler kızlar
Bugün bir arkadaşa geçmiş olsuna gittik (oğlu hafif trafik kazası geçirdi)
Iftar saatine yakın gittik, eşim evde yemeğini yedi, bende dünden kalan yemekleri götürüp yedim.

Menüm
1 kâse mercimek çorbası
1 kâse tavuklu bulgur pilavı

Su
Yarım lt
Spor
Bugün yok

Biraz geç geldik, namazı kıl, oğlanların beslenmesini hazırla derken baya zaman geçti.
Suyumu bitirip yatarım

Bendede cok işe yarıyor evden hiç eksik etmiyorum kabızlıga gercekten faydası oluyor

Okurken yoruldum Bi sorun mu var acaba ben cok canım sıkkın ise böyle oluyorum bugun dikkat et bari

Waooww hikayeye bak massallah

İnsülin direncinden başka birsey mi bu? Diyabet mi yani? Bildiğim kadarı ile tip 1 ve tip 2 diyabet ilaçları kilo verdiriyor. Eğer ilaç kullanıyorsan sana destek olacaktır kilo verme sürecinde. Bunu bence kafana takip kendini demoralize etme. Başaracağım de ve başar

Ben dünkü menümü paylasmamisim galiba
Sabah
1portakal +4 ceviz +3yumurta beyazı
Öğlen
1 avuç yesillik 100gr dil peyniri
Ara
4ceviz
Akşam
Yogurt+yulaf+elma
3.2lt su
2kupa zencefilli limonlu yeşil cay (demleme)
10.000 adım

Sen zaten hatikasin canim iradene hayranim..inşallah bende bukadar ilerleyebilirim..
Harika

Git bence cnm bende bugün başlıyorum. Yediklerin içinde olan olmuş bugün yeni bir gün dünü unutup kaldıgın yerden devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…