Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şili biberi zayıflatır mı?
Bazı kanıtlar kapsaisinin iştahı azaltarak ve yağ yakma oranını artırarak kilo vermeye yardımcı olduğunu gösteriyor.

Araştırmalar 10 gram kırmızı biberin hem kadınlarda hem de erkeklerde yağ yakımını önemli ölçüde artırabildiğini gösteriyor.

Kapsaisin ayrıca kalori alımını da azaltır. Düzenli olarak biber tüketen 24 kişiden oluşan bir çalışma, yemekten önce kapsaisin tüketimimnin, kalori alımının azalmasına yol açtığını keşfetti.
Bende etkisi fazla oluyor. Denemenizi tansiye ederim. Bugun yine gidip aldim. Aşırı acı. Sevmeyenler denemesin. Ayrica bağırsakları çok çalıştırıyor.

Pantolonlarin bollasmasi ve sutyen bedeninin kücülmesi az nasip olan mutluluklardan
Valla canım pantolon giymiyorum ama hedef kiloma ulaştığımda muhakkak İnşAllah tesettür olanlardan giyecem.
Sütyen konusuna gelecek olursan eskiden sütyenim o kadar çok sıkardı ki resmen yara olurdu sırtım şimdi ise hepsi bollaşmaya başladı rahat eğilip kalkıyorum . Ve kendime baktıkça haz alıyorum .

Tahmin edebiliyorum suan benim sutyenlerde asiri rahatsiz ama basaracagiz bol geldigi gunleri gorecegiz insallah

Kaç kilo verdin canm. Ne kadar surede

Bugün güzel uyandım su içtim pişmiş domates yedim diye vicdan yaptım spor yaptım basen bacak çalıştım. Ailemle sofraya oturdum. Dikkatli beslendim. Sonra bende ipler koptu abuk subuk konuşmalar çaresizlik ve bilinmezlik hissi. Rutinin dışına çıkma korkusu. Bulduğum herşeyden yedim. Yiyecek yerim olsa hepsinin dibini görürdüm. İsteksizce anneme gittim uyuya kalmışım. Sonra salep içmeye gittim güvenli ortamda. Sonra birlikte yemek yedik teyzelerimle. Sonra tatlı ile ailemin yanına gittim. Orada da saçmaladım. İnsanların önünde eşimle tartıştım. Orada da bulduğumu yedim. Eve geldim gerginim. Hala ne yesem diye düşünüyorum. Eşimin ağzına bakıyorum ne diyecek diye. Görümcem çarşamba spora başlayacakmış. Bende gitsem harika olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…