- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Aynen valla spordan sonra kendimi kuş gibi hafif hissediyorum.Ohh gidenlere bye bye
EvetAfiyet olsun. Kuru çay bizim bildigimiz cay mi oluyor
Yaa kuru çay ben de siyah çay anladim sadeceEvetyanında hiçbir şey yenmeyen çaya kuru çay diyoruz oysaki eskiden bisküvi olsun vs lüp lüp götürüyordum
Allahııım ben de 160 ım ve sen en ideal kilodasın, darısı başımaBen hedefimde ulaştim mezun bile oldum ..profilimi düzenlemem lazim..unutmuşum...boyum 160...
Evet en ideal kiloya dusmus darisi isteyenlerin basinaAllahııım ben de 160 ım ve sen en ideal kilodasın, darısı başıma
Saol kuzumAfiyet olsun canim
Yaaa bugün tuvalete çıkmadim kızlar kesin Hatice in nazarına geldim
Acı seviyorsaniz şili biberi tavsiye ederimYaaa bugün tuvalete çıkmadim kızlar kesin Hatice in nazarına geldim
Valla canım pantolon giymiyorum ama hedef kiloma ulaştığımda muhakkak İnşAllah tesettür olanlardan giyecem.Pantolonlarin bollasmasi ve sutyen bedeninin kücülmesi az nasip olan mutluluklardan
Zaten şeker ilacı içiyorum. O biraz yan etki yapıyor afedersiniz ısal ama bugün cikarmadiAcı seviyorsaniz şili biberi tavsiye ederim
Tahmin edebiliyorum suan benim sutyenlerde asiri rahatsiz ama basaracagiz bol geldigi gunleri gorecegiz insallahValla canım pantolon giymiyorum ama hedef kiloma ulaştığımda muhakkak İnşAllah tesettür olanlardan giyecem.
Sütyen konusuna gelecek olursan eskiden sütyenim o kadar çok sıkardı ki resmen yara olurdu sırtım şimdi ise hepsi bollaşmaya başladı rahat eğilip kalkıyorum . Ve kendime baktıkça haz alıyorum .
Kaç kilo verdin canm. Ne kadar suredeValla canım pantolon giymiyorum ama hedef kiloma ulaştığımda muhakkak İnşAllah tesettür olanlardan giyecem.
Sütyen konusuna gelecek olursan eskiden sütyenim o kadar çok sıkardı ki resmen yara olurdu sırtım şimdi ise hepsi bollaşmaya başladı rahat eğilip kalkıyorum . Ve kendime baktıkça haz alıyorum .
Sende başaracaksin canim inşallah..yeterki hedef koyduğun kiloya inancini ve azmini yitirmeTam her istedigini giyme kilosu. Bir ara bende dusmustum o kiloya her giydigim yakisiyordu ne guzel
Maşallah arkadaşima...Tekrar iyi akşamlar kızlar
1 saat tempolu yürüyüş
20 dkk bölgesel hareket
Bugünki yediklerimi erittim gitti
Amin canim..Allahııım ben de 160 ım ve sen en ideal kilodasın, darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?