Merhabalar. Ben buse 29 yaşındayım. Sürekli diyette olan biriyim2018 temmuzda doğum yaptım doğum kilolarını verdim sonra hoop geri aldım geçen yaz kilo vermiştim Kışın geri aldım geçen ay yine başladım regl dönemine denk gelince ipin ucunu yine kaçırdım Pazartesinden beri if diyeti yapıyorım motivasyon içinde buraya geldim umarım herkes istediği kiloya ulaşır
Hoşbuldum. Bende pazartesi yapmaya başladımda yapan varsa nasış gidiyor diye bilgi alıcaktım. 2 gün önce tartıldığımda 73.5tum bu sabah tartılmadım. Hedefim 65 olmakKaptanım hoşgeldin çok özledim seni
Hoşgeldin Buse. İf yapmıyoruz ama if benzeri bir program uyguluyoruz. Konuya yabancı değiliz. Kaçsın kaça düşeceksin?
Hoşbuldum çok teşekkürlerhoşgeldin canım aramıza.
Ben dikkat ederek kalori hesabınızda işin içine katarak yapmıştım 500 gidiyor. Arada duraklamalar oluyor ama mens dönemi cozuttum ve geri aldım. Kilo mu gitti ödemmi bilmiyorumHoşbuldum. Bende pazartesi yapmaya başladımda yapan varsa nasış gidiyor diye bilgi alıcaktım. 2 gün önce tartıldığımda 73.5tum bu sabah tartılmadım. Hedefim 65 olmak
Senin için geçmiş yaptımmoni Gulhan1
Yaşınız : 34
Boyunuz: 163
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk/ 29 aylık
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: -
Kilo alma hikayeniz : Çikolataaa
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Şişmanım
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Çok hareketli ve enerjik olmayı isteyen biriyim ama emzirme döneminde sürekli kilo alıp eve tıkıldım.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 99
Hedef kilonuz: 64
Hoşbuldum anladım bende yeni başladımda nasıl gidiyor acaba diye sorcaktım ondan sordumHosgeldin canım.nilsub if yapıyordu. Bir muddettir uğramıyor ama...
Ben başta normal başladım sadece yediklerime dikkat ederek ama çok az gitti sonra bir kişide if ile 2 haftada baya bir değişim görünce denemek istedim.Ben dikkat ederek kalori hesabınızda işin içine katarak yapmıştım 500 gidiyor. Arada duraklamalar oluyor ama mens dönemi cozuttum ve geri aldım. Kilo mu gitti ödemmi bilmiyorum
99 kilo ile takima girmişin..güzel kilo vermişin canim tebriklerGulhan1 ablacım ben kaç kilo olarak girdiydim bu gruba Gerçekten hatırlamıyorum.
98.9 muydum neydim. Şimdi 97.4’üm. Kaçamaklar da olda diğer öğünlerde diyetisyenim listesine dikkat ettim
Ay çok teşekkür ederimSenin için geçmiş yaptım
Teşekkür ederim. Başta ödem atılıyor, hızlı gidiyor ama kaçamak yapmamam lazım.99 kilo ile takima girmişin..güzel kilo vermişin canim tebrikler
Hoşgeldiniz ben yapıyorum ifİf diyeti uygulayan başka kimse var mı acaba grupta?
Yok canim hata yok..doğru hesaplanmişGulhan1 benim oranları kontrol edermisin. Bi hatam var galiba
Hoşbuldum. Nasıl gidiyor kilo verme süreciniz bende pzartesi başladım ama tartılmadım çünki biraz karambole başladım gibi oldu işyerinde kahvaltı edicektim iş yeri çok yoğun olunca öğlene kadar aç kaldım bende bari ife başlayayım dedimHoşgeldiniz ben yapıyorum if
canım benim pazartesi tartısını bildiririz, ama liste yapmayalım bu haftalar. zaten iş güç başımızdan aşkın malum herkes evde, durum değişik. sende zorlama kendini çokBu hafta pazartrsi tartisi allak bullak oldu..bu hafta öyle olsun pazartesi günü daha dikkatli olurum canim. Sakin bir kafaylan yaparim birdahaki sefere..çocuklarlan ders bir taraftan listeyi düzenlryim derken karişiklik olmuş..
canım senin nezdinde herkese genel bir şeyler yazayım yazıyım.Diyet olmayan menümü paylaşıyorum
Sabah birkaç dilim peynir sadece
Ara kahve ve bitter çikolata 1 kase kuxuk
Öğle yok
Akşam salçalı patates bulgur pilavı Yoğurt 1 kase üzerine ince bir dilim havuçlu kek
Su 2 lt spor yok
Ben ne yapicam ya çocuklar evde eşim evde düzen çok değişti onlara gore yemek ayarlıyorum mecburen yiyorum
Gayet iyi tam 1.5 ay oldu 7.5 kilo verdimHoşbuldum. Nasıl gidiyor kilo verme süreciniz bende pzartesi başladım ama tartılmadım çünki biraz karambole başladım gibi oldu işyerinde kahvaltı edicektim iş yeri çok yoğun olunca öğlene kadar aç kaldım bende bari ife başlayayım dedimkaçta başlatıyoraunuz oruç sürecinizi ben 8bitiyorum yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?