Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gayet iyi tam 1.5 ay oldu 7.5 kilo verdim
Ben 4 te bırakıyorum yemeyi geç saatlere bırakmıyorum
İki öğün besleniyorum kahvaltı ve akşam yemeği aralar da bişey yok
Süper vermişsin yapıyor musunuz incelme olarak nasıl. Siz çok erken bırakıyorsunuz ben dayanamam heralde o saatten sonra geç yattığım için.
hoşgeldin canım.
hoşbuldum teşekkür ederim gruba aldığınız için.
Aralıklı oruç. 16 saat aç kalıyorım 8 saatte yemek yiyorum saatleri kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz ben mesela 8den sonra bir şey yemiyorum öğlen12 de yemeye başlıyorum 12 ye kadar yeşilçay beyaz çay yada türk kahvesi içiyorum bol su birde

Menüm

Kahvaltı
1 yumurtadan, mantarlı, pastırmalı, kaşarlı omlet
3 zeytin
8 chery
2 t.k cevizli tahin

1 kâse sarımsaklı yoğurt
7 tane mercimek köftesi
Salata
1 t.k cevizli tahin

Su
1 lt
Bitki çayı, kahve 1 lt
Spor
1 saat eliptik bisiklet 300 puan

Teşekkür ederim
Aslında bende geç yatıyorum ilk başlarda 6 gibi yemeyi bırakıyordum zamanla açlığa alıştıkça öne çekmeye başladım saatleri
Spor ilk başlarda yürüyüş bi kaç egzersiz falan yapıyordum bir süredir yapmıyorum 59 kiloyu görünce (inşallah) başlıcam spora

gezegenfeza selam. Ben şeyi soracaktım ya. Şimdi ben bir lokma yedim mi kuduruyorum yani stop düğmem yok ama eğer akşama kadar bir şey yemediysem hiç aramıyorum bir şey.diyeceğim şu ki 21 gün su orucunu nasıl yaptın? Nasıl karar verdin? Ben de bugün çok dua ettim gerçekten içimden gelerek yapmak istiyorum artık Yoruldum. İlk 3 gün iyiydim hatta oğlumla evde kudurduk,müzik açtık deli deli top fırlatmaca oynadık yuvarlanmac a oynadık. Ama şu iki üç gündür çok yediğim için sürekli uykum var o da sıkılıyor haklı olarak arkadaş yok benimle oynamak istiyor.ben artık kurtulmak istiyorum bu yükten, yeter 2 senwdir yapıştı ağırlıklar,
O nedenle 21 gün su orucu yapmak istiyorum hem şu 3 günde bağırsaklarım öyle bir düzelmişti ki az yediğim için artık kayısısız bile hafiften çalışıypr.
Beni motive etmek ister misin sevabına

Canım ben de senin gibiyim. İnsülin direncinin göstergesi. Bizim ailede herkes şeker hastası zaten

Aralıklı oruç
Senin nasıl gidiyor canım apa
Ramazan orucuna benziyor bu galiba 12 de yediğinde akşam 8e kadar herhangi bir saatte bidaha yiyorsun sonra hicbisi yok sanırım şu bitek
Canım ben de senin gibiyim. İnsülin direncinin göstergesi. Bizim ailede herkes şeker hastası zaten
Bende de var insülin ama şeker yok şükür. Ama aileden meyilliyim sanırım. Şimdiden bu kiloyla gidersen şeker hastası olarak devam edersin dedi. İlaç kullanionmu.? Oda yardımcı oluyor çok şükür

Benimde stop düğmem yok malesef, ya hep ya hiç dedim, bir anda karar verip başladım.
Tabi önce doktora gidip onayını aldım.ve her hafta gidip kan değerlerime baktırdım.
Ayrıca evde her sabah düzenli şeker, tansiyon ölçtüm.
Hevesini kırmak istemem canım ama senin küçük çocuğun var, bunu sana tavsiye etmem.
Illede yapacağım dersen 36 saatle başla.
Ha aklına şu gelmesin o yapıyorda ben niye yapamayım? Çok fazla halsizlik oluyor, benim çocuklarda büyük olduğu için halsizlik oldukça yattım.
Senin çocuk küçük, sürekli ilgi isteyecek, sokağa da çıkamıyor yazık, kiminle oynayacak

Sabah
Çay sekerli
Zeytin 3 tane
1 haşlanmış yumurta

Oglen yeşil çay düzenli içiyorum

Akşam
1 tane patlıcan dolması
Bi kaç kaşık yoğurt

Sabah lesli 1 mile yaptım aç karna
Su 1 litre

Yarın oruç tutmayı düşünüyorum güzel bir gün yiyerek geçsin istemiyorum bu güzel mübarek gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…