- 20 Mart 2020
- 37
- 157
- 8
- 34
Süper vermişsin yapıyor musunuz incelme olarak nasıl. Siz çok erken bırakıyorsunuz ben dayanamam heralde o saatten sonra geç yattığım için.Gayet iyi tam 1.5 ay oldu 7.5 kilo verdim
Ben 4 te bırakıyorum yemeyi geç saatlere bırakmıyorum
İki öğün besleniyorum kahvaltı ve akşam yemeği aralar da bişey yok
hoşbuldum teşekkür ederim gruba aldığınız için.hoşgeldin canım.
Aralıklı oruç. 16 saat aç kalıyorım 8 saatte yemek yiyorum saatleri kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz ben mesela 8den sonra bir şey yemiyorum öğlen12 de yemeye başlıyorum 12 ye kadar yeşilçay beyaz çay yada türk kahvesi içiyorum bol su birdeIf neki
Fazla kimyasalda zararlı
Teşekkür ederimSüper vermişsin yapıyor musunuz incelme olarak nasıl. Siz çok erken bırakıyorsunuz ben dayanamam heralde o saatten sonra geç yattığım için.
hoşbuldum teşekkür ederim gruba aldığınız için.
Aralıklı oruç. 16 saat aç kalıyorım 8 saatte yemek yiyorum saatleri kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz ben mesela 8den sonra bir şey yemiyorum öğlen12 de yemeye başlıyorum 12 ye kadar yeşilçay beyaz çay yada türk kahvesi içiyorum bol su birde
Canlm öğünlerinde daha fazla yeşillik ve sebze olsa iyi olur..Merhaba kızlar eksi gelen herkesi tebrik ederim
Menü bildirimimoni
Kahvaltı
5 füme
5 dilim kaşar
Bir ayva
Akşam
16:00
İki kase yoğurt çorba
Bir adet Bulgurlu sarma
Canım ben de senin gibiyim. İnsülin direncinin göstergesi. Bizim ailede herkes şeker hastası zatengezegenfeza selam. Ben şeyi soracaktım ya. Şimdi ben bir lokma yedim mi kuduruyorum yani stop düğmem yok ama eğer akşama kadar bir şey yemediysem hiç aramıyorum bir şey.diyeceğim şu ki 21 gün su orucunu nasıl yaptın? Nasıl karar verdin? Ben de bugün çok dua ettim gerçekten içimden gelerek yapmak istiyorum artık Yoruldum. İlk 3 gün iyiydim hatta oğlumla evde kudurduk,müzik açtık deli deli top fırlatmaca oynadık yuvarlanmac a oynadık. Ama şu iki üç gündür çok yediğim için sürekli uykum var o da sıkılıyor haklı olarak arkadaş yok benimle oynamak istiyor.ben artık kurtulmak istiyorum bu yükten, yeter 2 senwdir yapıştı ağırlıklar,
O nedenle 21 gün su orucu yapmak istiyorum hem şu 3 günde bağırsaklarım öyle bir düzelmişti ki az yediğim için artık kayısısız bile hafiften çalışıypr.
Beni motive etmek ister misin❤ sevabına
Teşekkür ederim kaptanYaKaMoZz-z ve G Gonulbagi kızlar artık listedesiniz güzel eksiler bekliyorum.
2 ay izin hakkınız yok bilginize.
Evet doğru söylüyorsun Canım valla vaktim olmuyor kendime o salatayı yapmayaCanlm öğünlerinde daha fazla yeşillik ve sebze olsa iyi olur..
Senin nasıl gidiyor canım apaAralıklı oruç
Ramazan orucuna benziyor bu galibaSüper vermişsin yapıyor musunuz incelme olarak nasıl. Siz çok erken bırakıyorsunuz ben dayanamam heralde o saatten sonra geç yattığım için.
hoşbuldum teşekkür ederim gruba aldığınız için.
Aralıklı oruç. 16 saat aç kalıyorım 8 saatte yemek yiyorum saatleri kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz ben mesela 8den sonra bir şey yemiyorum öğlen12 de yemeye başlıyorum 12 ye kadar yeşilçay beyaz çay yada türk kahvesi içiyorum bol su birde
Bende de var insülin ama şeker yok şükür. Ama aileden meyilliyim sanırım. Şimdiden bu kiloyla gidersen şeker hastası olarak devam edersin dedi. İlaç kullanionmu.? Oda yardımcı oluyor çok şükürCanım ben de senin gibiyim. İnsülin direncinin göstergesi. Bizim ailede herkes şeker hastası zaten
Benimde stop düğmem yok malesef, ya hep ya hiç dedim, bir anda karar verip başladım.gezegenfeza selam. Ben şeyi soracaktım ya. Şimdi ben bir lokma yedim mi kuduruyorum yani stop düğmem yok ama eğer akşama kadar bir şey yemediysem hiç aramıyorum bir şey.diyeceğim şu ki 21 gün su orucunu nasıl yaptın? Nasıl karar verdin? Ben de bugün çok dua ettim gerçekten içimden gelerek yapmak istiyorum artık Yoruldum. İlk 3 gün iyiydim hatta oğlumla evde kudurduk,müzik açtık deli deli top fırlatmaca oynadık yuvarlanmac a oynadık. Ama şu iki üç gündür çok yediğim için sürekli uykum var o da sıkılıyor haklı olarak arkadaş yok benimle oynamak istiyor.ben artık kurtulmak istiyorum bu yükten, yeter 2 senwdir yapıştı ağırlıklar,
O nedenle 21 gün su orucu yapmak istiyorum hem şu 3 günde bağırsaklarım öyle bir düzelmişti ki az yediğim için artık kayısısız bile hafiften çalışıypr.
Beni motive etmek ister misin❤ sevabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?