öff sorma aynen ellerim tavuk şeysine döndüeldiven tak, ağzını burnunu ört, elini yıka, kolonyala, tüm giysileri makineye at, duş al, orayı burayı dezenfekte et, sil süpür vs paranoyak olduk valla
evde zumbada yapılabilir, olmadı açın müziği kıvırtınDişarda yürüyüşü daha çok tavsiye ediyo temiz hava ve doğa yeşillik bakimindan..ama evde lesliede yapilabilir imkanlar kisitliysa diyor
canım benim Allah ölümünde hayırlısını versin. çok takılmayın bence defin konusuna, rabbim şehit mertebesi verir diye düşünüyorum.aynen valla abla . Müslümanca bile defn edilmezsek ne olacak . Rabbim imanlı ölüm nasip etsin hepimize .
ayy öyle şeyler bende de varBen çok sinirlenince adıyla kaydediyorım.en son my other half yazmıştım yazın, iyiydik, şimdi dedim kaldırmayayım bir de onun tatavasını yapmayalım☺
Kilom 2.5 galiba farkYok canim hata yok..doğru hesaplanmiş
moni temizlik yapmaktan milletin peşinden dezenfekteyle dolaşmaktan bitap düştümoni kaptan firarda haberi olan varmı?
iyi diyelim iyi olalım inşallah, hamdolsun halimize.Slm cnm iyi olmaya çalışıyoruz sen nasilsin
evde iş güç hiç bitmedi kuzum giremedimSelam kaptanim özledik seni nerelerdeydin..
hoşgeldin canım.Merhabalar. Ben buse 29 yaşındayım. Sürekli diyette olan biriyim2018 temmuzda doğum yaptım doğum kilolarını verdim sonra hoop geri aldım geçen yaz kilo vermiştim Kışın geri aldım geçen ay yine başladım regl dönemine denk gelince ipin ucunu yine kaçırdım Pazartesinden beri if diyeti yapıyorım motivasyon içinde buraya geldim umarım herkes istediği kiloya ulaşır
bende sizi özledim kuzumKaptanım hoşgeldin çok özledim seni
Hoşgeldin Buse. İf yapmıyoruz ama if benzeri bir program uyguluyoruz. Konuya yabancı değiliz. Kaçsın kaça düşeceksin?
Benim sabitti canım unutmusum sabah yazmayı
Iyi olur canim çocuklar okuldayken eşimde işte olunca sorun olmuyo ama hepsi evde olunca zor oluyor ..çocuklarin dersi çok vaktimi çaliyor..canım benim pazartesi tartısını bildiririz, ama liste yapmayalım bu haftalar. zaten iş güç başımızdan aşkın malum herkes evde, durum değişik. sende zorlama kendini çokmenü spor listesinde de sadece menülere bakalım sporu hesaplamayalım bir müddet. senin de başından biraz iş eksilsin.
öff sorma aynen ellerim tavuk şeysine döndü
Fazla kimyasalda zararlıbol bol krem sürüyorum
Aralıklı oruçIf neki
Tamam canım teşekkürler.YaKaMoZz-z ve G Gonulbagi kızlar artık listedesiniz güzel eksiler bekliyorum.
2 ay izin hakkınız yok bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?