Yaa ben senin eski kullanici adini bilemedim ki..Biz hiç yaymıyoz ki hep ayaktayız kaptan
Bende kac haftadr gram gram verdgm icin bugun ayran detoksuna basladm tadi fena degil nohutu sevdigm icn yiyebiliyorum. Eger bnde ise yararaa sende yapip vucudunu sasirtablrsnNormalde milfoy hic yemem, cok yagli gelir. Dun ekstra bir durumdu.
Evet canim 1 ay oncesine gore 3 te 1 oraninda yiyorum. Ekmek ve karbonhdrati tamamen biraktim. Seker zaten kullanmazdim, tatli, kurabiye kek de yemiyorum artik..
Ama tum bunlara ragmen 10 gundur ayni kiloda cakilip kaldim
Canım dirence geçmiştir büyük ihtimalle benim vucutta mala bağladı diyet yap boz yap boz düzenli az yiyiorum gram gram gdiyor az sabredecez napalımNormalde milfoy hic yemem, cok yagli gelir. Dun ekstra bir durumdu.
Evet canim 1 ay oncesine gore 3 te 1 oraninda yiyorum. Ekmek ve karbonhdrati tamamen biraktim. Seker zaten kullanmazdim, tatli, kurabiye kek de yemiyorum artik..
2 tane bir şey giyecek şimdilik idare etsin çok bir şey alma sonra zayıflayınca alırsın.Yaa ben senin eski kullanici adini bilemedim ki..
Makbule ben. Değişiklik yapayım dedimYaa ben senin eski kullanici adini bilemedim ki..
Makbule ben. Değişiklik yapayım dedimYaa ben senin eski kullanici adini bilemedim ki..
TE]Ayni bnmkikarin egzersizi lazm bize
Aytan detoksu aciktirmszsa beni bu aksamdan itibaren yapcam
Ohh bi haftada sizin olsun sukurgünaydın çenesi düşük 10 numara hatunlar
bu ne yawwww acıyın biraz ne çok konuşmuşsunuz öyle, iyi ki h.sonu yoktum burada hızınıza yetişemedim
benim h.sonu yoğundu. cumartesi biliyorsunuz dr kontrolü, iş, mevlüt, misafir şeklinde geçti. pazar günü de sabah eşimle kahvaltıya gittik, liseden benim arkadaş grubuyla toplandık 5 çift, sonra annemlere geçtik, sonra eşime mont aldık falan derken akşam 20:00 gibi eve geldik. sonra da evi topla falan derken yatıp uyudum. ama uzun zamandan sonra eşimle ancak vakit geçirebildik iyi geldi vallahi.
Yok be bebek engel değil ben kuzeyle nereleri gezdim rize samsun iki kere bolu Ayder kavrun amasraGunaydin canim :) biz oyle gevezeyizdir :)) ohh sende gezmissin gez gez bebek olunca ayda yilda bi cikarsin
Normalde milfoy hic yemem, cok yagli gelir. Dun ekstra bir durumdu.
dirence geçmiştir biraz sabredeceksinHerkese gunaydin kizlar. Ezosu uyuttum, mutfaga girismeden size bir bakayim dedimayy komsu gibi olduk haa, hadi bana kahveye gelin
Ezos sabahin korunde uyaninca yuruyuse kacamadim..
Ya kizlar haftaya ise basliyorum ben. 10 gundur gr kilo veremedim. En azindan 2-3 kilo daha verebilecegimi saniyordum. acil alisveris yapmam lazim, giyecek hicbirseyim yok. Ben napayim simdi, alsammi ki biseyler.. Bi akil verin
Ona sorayım gelince, sağol canımcanım Cansu karataycıydı, ben hiç yapmadım
Çok bişey alma canım, benim de alışveriş yapmam lazım ama kilo vermeyi bekliyorum. Nerde çalışıyorsun bilmiyorum ama dökümlü kıyafetler alabilirsin, onları zayıflasan da giyersin boşa gitmezHerkese gunaydin kizlar. Ezosu uyuttum, mutfaga girismeden size bir bakayim dedimayy komsu gibi olduk haa, hadi bana kahveye gelin
Ezos sabahin korunde uyaninca yuruyuse kacamadim..
Ya kizlar haftaya ise basliyorum ben. 10 gundur gr kilo veremedim. En azindan 2-3 kilo daha verebilecegimi saniyordum. acil alisveris yapmam lazim, giyecek hicbirseyim yok. Ben napayim simdi, alsammi ki biseyler.. Bi akil verin
Ye ye tig gibi oldum ama hala cok acim
Olmuyor kardesim,elma uzerine tarcin serpip yemekle doymuyor insan
Yemekten yoruldum resmen
Isyaaaaannnnnn
bu yediklerinin arası çok bu yakın hurma fazla olmuş onun dışında normalSabahtan beri
2 yumurtadan dereotu maydanoz peynirli omlet
4 hurma+1 bardak yesil cay
Tarcinli elma 1 adet
1 bardak yesil cay
4 yemek kasigi sebzeli peynirli makarna yedim
Hala acim ben
Yoruldum 2 dakikada bir bir seyler atistirmaktan
Surekli ac oldugum ic yedim kaptanimbu yediklerinin arası çok bu yakın hurma fazla olmuş onun dışında normal
Surekli ac oldugum ic yedim kaptanim
Hala da acim
Arti 4-5 bardak su da var[/QUOTE
Cok yak8n degil bence kahvaltiyi 7:40 gibi yaptimbu yediklerinin arası çok bu yakın hurma fazla olmuş onun dışında normal
En son 2e on kala yedim
Gece az uyudum o yuzden bu kadar ac hissediyorum belki
3 saat falan uyudum
Hic birsey yemeden saatlerce nasil ac kaliyorsunuz aklim almiyorkahramansiniz
Canım sen bi OGTT yaptırsana, hipoglisemi var gibi sanki. Yoksa bu kadar açlık hissetmen normal değil.Surekli ac oldugum ic yedim kaptanim
Hala da acim
Arti 4-5 bardak su da var
Canim diyetin ilk 10 gununde ben de tipki senin gibiydim. Hatta diyetteyim psikolojisiyle ne yiyecegimi sasiriyor ve bir turlu doymuyordum. Sonra kendimi oyalamaya calistim. Kizim uyuyorsa mutfakta yemek isine giristim, uyaniksa onjnla oynadim, beraber camasir falan asip, utu yaptik. Atistirma huyumu biraktim.Surekli ac oldugum ic yedim kaptanim
Hala da acim
Arti 4-5 bardak su da var
Hay masallah, senim oglen yemeklerine de hastayimselam kızlar nabersiniz
benim şu ana kadarki menüm;
sabah: form limonlu (3 tane)
öğlen: brokoli çorba, 3 kaşık beşamel soslu ıspanak, 5 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, az salata, yoğurtlu kırmızı biber közlemesi (2 kaşık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?