Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese gunaydin kizlar. Ezosu uyuttum, mutfaga girismeden size bir bakayim dedim ayy komsu gibi olduk haa, hadi bana kahveye gelin
Ezos sabahin korunde uyaninca yuruyuse kacamadim..
Ya kizlar haftaya ise basliyorum ben. 10 gundur gr kilo veremedim. En azindan 2-3 kilo daha verebilecegimi saniyordum. acil alisveris yapmam lazim, giyecek hicbirseyim yok. Ben napayim simdi, alsammi ki biseyler.. Bi akil verin

Bende kac haftadr gram gram verdgm icin bugun ayran detoksuna basladm tadi fena degil nohutu sevdigm icn yiyebiliyorum. Eger bnde ise yararaa sende yapip vucudunu sasirtablrsn

Canım dirence geçmiştir büyük ihtimalle benim vucutta mala bağladı diyet yap boz yap boz düzenli az yiyiorum gram gram gdiyor az sabredecez napalım
Yaa ben senin eski kullanici adini bilemedim ki..
2 tane bir şey giyecek şimdilik idare etsin çok bir şey alma sonra zayıflayınca alırsın.

Ayni bnmki karin egzersizi lazm bize
Aytan detoksu aciktirmszsa beni bu aksamdan itibaren yapcam
TE]
Acikmadim ben hiç iki günde en kotu 1kg garanti
Ohh bi haftada sizin olsun sukur
Gunaydin canim :) biz oyle gevezeyizdir :)) ohh sende gezmissin gez gez bebek olunca ayda yilda bi cikarsin
Yok be bebek engel değil ben kuzeyle nereleri gezdim rize samsun iki kere bolu Ayder kavrun amasra şehir içlerini saymıyorum bile
[
[/QUOTE

dirence geçmiştir biraz sabredeceksin
İdare edecek kadar bir iki parça al[/QUOTE][/QUOTE]

Çok bişey alma canım, benim de alışveriş yapmam lazım ama kilo vermeyi bekliyorum. Nerde çalışıyorsun bilmiyorum ama dökümlü kıyafetler alabilirsin, onları zayıflasan da giyersin boşa gitmez

Sabahtan beri
2 yumurtadan dereotu maydanoz peynirli omlet
4 hurma+1 bardak yesil cay
Tarcinli elma 1 adet
1 bardak yesil cay
4 yemek kasigi sebzeli peynirli makarna yedim
Hala acim ben
Yoruldum 2 dakikada bir bir seyler atistirmaktan

Ye ye tig gibi oldum ama hala cok acim
Olmuyor kardesim,elma uzerine tarcin serpip yemekle doymuyor insan
Yemekten yoruldum resmen
Isyaaaaannnnnn

Sabahtan beri
2 yumurtadan dereotu maydanoz peynirli omlet
4 hurma+1 bardak yesil cay
Tarcinli elma 1 adet
1 bardak yesil cay
4 yemek kasigi sebzeli peynirli makarna yedim
Hala acim ben
Yoruldum 2 dakikada bir bir seyler atistirmaktan
bu yediklerinin arası çok bu yakın hurma fazla olmuş onun dışında normal

selam kızlar nabersiniz

benim şu ana kadarki menüm;

sabah: form limonlu (3 tane)

öğlen: brokoli çorba, 3 kaşık beşamel soslu ıspanak, 5 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, az salata, yoğurtlu kırmızı biber közlemesi (2 kaşık)

Surekli ac oldugum ic yedim kaptanim
Hala da acim
Arti 4-5 bardak su da var
Canim diyetin ilk 10 gununde ben de tipki senin gibiydim. Hatta diyetteyim psikolojisiyle ne yiyecegimi sasiriyor ve bir turlu doymuyordum. Sonra kendimi oyalamaya calistim. Kizim uyuyorsa mutfakta yemek isine giristim, uyaniksa onjnla oynadim, beraber camasir falan asip, utu yaptik. Atistirma huyumu biraktim.
Sonra az yemeyide biraktim. Mesela dun 4 kasik kadar kisir yedim ama, kisirin yesillugini fazla dogradim, yarisini kendime ayirdim. Ve o 4 kasik k:sir diger yesillikle birlesince, kicaman bir salata kasesi kadar oldu. Tikabasa doydum.
Meselabensebze yemeklerimi kendime ayri yapiyorum. Cok az yagla, icine pirinc falan koymadan pirasa yapiyorum,istedigim kadar yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…