Afiyet olsun canım yarasın, şaka şakaselam kızlar nabersiniz
benim şu ana kadarki menüm;
sabah: form limonlu (3 tane)
öğlen: brokoli çorba, 3 kaşık beşamel soslu ıspanak, 5 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, az salata, yoğurtlu kırmızı biber közlemesi (2 kaşık)
Ben de dolma sarma işlerinden pek anlamam aslında, eşim gitmiş kafam kadar lahana almış, kapuska yapsam üç ayda bitecek, ben de birazını sarayım da heba olmasın dedim. Kalanını da kapuska yaparım. Kıymasını çok koydum, bulgur iki kaşık koydum sadece . Kıymalı sebze yemeği gibi bişey oldu, diyete uygun yani. Sen de deneyebilirsin:)Ellerine sağlık canım çok da severim lahanayı acaba ne zaman ufak bir kaçamak hakkı verecek diyetisyen.
e
Bence hoşlanman daha iyi olmuş işte hem akşamın güzel geçmiş hem de hayatına renk gelmiş zaman bırak bakalım neler olacak ayyyyy ben bile heyecanlandım
Canım ne kadar çok yersen ki özellikle karbonhidrat o kadar cıkıyorsun. Ben 108 kiloyum az yedikce ben bile acıkmıyorum ki mide yerime koca işkembe var bende karbonhidratı azalttın mı acıkmıyorsun.
Seni elti alem canım zaten millet emzirmeye uğraşır bu mama vermeye zaten 18 yaşında 2. coçuğu düşünmesinden bir gariplik olduğunu anlamalıydık.
Noluyo bize ya, kimlik problemi yaşamaya başladık. Açlık başımıza vurduve değiştirdimmm :))
süpersinnnnnnVe bir şarkı ile mutlu son...
Açlık başımda duman, ilk kaçamak ilk heyecan
Kovaladıkça kaçan peynirli böreğim misin?
Kovaladıkça kaçan elmalı kurabiyem misin?
Canım diyetin ilk 10 gününü atlattıktan sonrada böyle olursan mutlaka şekerine baktırmalısın.Ye ye tig gibi oldum ama hala cok acim
Olmuyor kardesim,elma uzerine tarcin serpip yemekle doymuyor insan
Yemekten yoruldum resmen
Isyaaaaannnnnn
AAyyy hergün birini söyke inmesin yüreğine allah korusun :)Bu hafta battik biz, aile butcemiz sarsilacak
Ayakkabi, kiyafet, canta, kuafor, makyaj malzemelri
Esimi alistira alistira soyleyeyim bari
Biz iki lişiyiz minik lahanalarda pek yok ama annem döndün onunla alıp sarıp deneyelim.Ben de dolma sarma işlerinden pek anlamam aslında, eşim gitmiş kafam kadar lahana almış, kapuska yapsam üç ayda bitecek, ben de birazını sarayım da heba olmasın dedim. Kalanını da kapuska yaparım. Kıymasını çok koydum, bulgur iki kaşık koydum sadece . Kıymalı sebze yemeği gibi bişey oldu, diyete uygun yani. Sen de deneyebilirsin:)
Noluyo bize ya, kimlik problemi yaşamaya başladık. Açlık başımıza vurdu
Hiç güleceğim yoktu ütü yapmaktan bayılmıştım ama bunları okuyunca kahkaha attım :)Ve bir şarkı ile mutlu son...
Sagolun kizlar, yarin gidip birkac tane bluz ve 2 pantolon alicam. Hatta pantolonlari tam uzerime oturacak sekilde alayim, beli biraz sıksın ki, isyerinde cosmadan yemek yiyeyim
Bu hafta battik biz, aile butcemiz sarsilacak
Ayakkabi, kiyafet, canta, kuafor, makyaj malzemelri
Esimi alistira alistira soyleyeyim bari
canım meyve ve süt ile ara öğün yapabilirsin akşam yemeğine kadar idare eder.Meraba kizlarrr bende kızımı park a götürdüm yeni geldik eve :) acıktım bende yaaaaa
Çok ara öğün yapıyorum ya park ta kızımın balık krekerinden yedim 1 avuçcanım meyve ve süt ile ara öğün yapabilirsin akşam yemeğine kadar idare eder.
Canım ben de ayran kürüne niyetlenmiştim ama cesaret edemedim, emzirirken çok acıkıyorum ben. Sen yapabilirsen belki ben de gaza gelirim
aramiza hosgeldin sanirim seninlede tanisma firsatimiz olmamistiIyi gunler kaptanim.
Baya ilerleme kaydetmisim kaptanim,o menude yemek olmayacakti yoksa hepten abur cubur olacakti ))))
Bu gun kilolarimizi yazmaliydik degil mi
54.3 tartti tarti
Ben geldimmm
Merhaba kızlar, ben nesrin. 29 yaşındayım, öğretmenim. Evliyim ve bir oglusuuum var. Tekrar bir hamilelik düşünüyorum yakın zamanda, bu yüzden zayiflamam lazım. 80.1 kiloyum şu anda.
ben dönene kadar o bahanenin yerine baska birsey bulun vakit yok diye birsey yokhosbuldum canım. Oğlum 4 yaşında kreşe gidiyor. Biraz rahatım o açıdan ama aksama kadar okuldayım. Spor yapacak vakit kalmıyor
nasil begenildi mi ? birde deryam sarimsakda ekle demis...nasil oldu ? cok merak ettim. güzel olduysa bende deneyim pekde severim kereviziKizlar tarif ettiginiz kereviz salatasini yaptim. Bakalim nasil olacak, ev ahalisi beyenecek mi
kiz sen 1994 dogumlumusunEşim almış gelmiş mantıyi canım daha dikkatli olucam öğle yemeğini de ben bilerek yemiyorum canım ya onun yerine kuruyemiş yiyorum Canan Karatay in kitabını almıştım ben orda gerek duymuyosaniz yemeyin öğün lerinizin arasında 4 5 saat olsun diyo du o yüzden bende öğle yemeği yemiyorum :) iyi mi yapıyorum bilmiyorum
hicbirseyKızlar akşam yemeğinden sonra acikirsaniz eğer ne yiyorsunuz
HarikasinVe bir şarkı ile mutlu son...
Aynen canım 94 luyum erken evlendim :)) yaa bende kitabını aldım ama birebir uygulamiyirum ekmeği kestim 4 gündürAtladim galiba isminizi ilk kez görüyorumaramiza Hosgeldiniz ben cansu erigimin yardimcisi suan izinliyim..okumadigim sayfalari inceliyorum dönüsümde (yaklasik 2 hafta) okunulmiycak kadar cok olur
aramiza hosgeldin sanirim seninlede tanisma firsatimiz olmamistiben cansu takimin yardimcisi ve en catlak üyelerinden biriyim suan izinliyim..dönüsümde eski performansima ulasirsam (yagmur yürüyüsü yapardi ) korkulu rüyaniz olabilirim
ohhhh meslek tas sayilirizaramiza Hosgeldin ben Cansu takim yardimcisi cuma günü izine ayrildigim icin biraz gec cvb veriyorum....hakkaten krese döndü haa bu ara bu takimda keramet var...hamile kalmak isteyip buraya geldiler yaklasik 4 ayda 3 üyemiz hamile kaldi darisi basina
ben dönene kadar o bahanenin yerine baska birsey bulun vakit yok diye birsey yok
nasil begenildi mi ? birde deryam sarimsakda ekle demis...nasil oldu ? cok merak ettim. güzel olduysa bende deneyim pekde severim kerevizi
kiz sen 1994 dogumlumusunaramiza hosgeldin.. Allah bagislasin. Takimimiza Hosgeldin..Karatay siyah ve beyaz gibi yani ya Karatayi uygularsin senin vücüdüna yarar yada yaramiyadabilir..bu herkezin yapisiyla alakali...misal bende karatayciyim (hala) ben ara ögünlerden rahatsiz oluyorum habire birsey yemekten hoslanmiyorum sevmiyorum ve karatayi denedim..basta cok ekmek yiyen birisi icin ekmeksizlik tuhaf oluyor ama insan alisiyor...kahvaltiyi 7 gibi yapsam 12-1 gibi ögle..aksamda 18 gibi yer birdaha birsey yemezdim..aksam cok acikmamis dahi olsam ufak birsey yerim cünkü ben aksamciyim calisiyorum ayaktayim..ac be ac gidersem eve dönüste yemege saldirabiliyorum
hicbirseykesinlikle aksam en gec 19 dan sonra birsey yenilmez isterse migde 3 dünya yavasi ilan etsin..cok kötüyse 1 bardak süt sonra derhal uykuya dalmak en iyisi tecrübeyle sabittir gece yarisina kadar oturmiyalim acikip ellimiz cislara gidiyor sonra
lütfen bekarlarida unutmiyalimKizlaaaar, cay koydum, yaninda da incir var. Gelin hepberaber icelim. Cocuklar da oynar, zaten kres gibiyiz
Eve yeni geldim kuzeyi uyuttum çamaşır asacağım öncekileri katlayacagim
İki eve birden yetisiyorum pertim yeni doğurmuş gibiyim
Kuzeyde çok kıskanıyor bugün bebeği yıkarken ağlaması kıskançlıktan diye uyutup yikadim kendim doğursan bu kadar olurdu
Bide eltim demez mi korunmuycam diye dedim valla gelir aranızda yatarim
1.bu yeni oldu hemen hamile kalsa bide riskli filan olsa emziremiycek
2.sezeryan oldu en az 1.5-2sene ara şart
3.daha 18 yasında ne acelesi varsa
Kızlar bana ilham geldi şarkı yazdım, hepimize gelsin...
Pişman çok pişmanım esasen
Ama korkuyorum ya kilo veremezsem
Üşengeçlikten mi nedendir artık
Diyet yapmaya bir niyetlensem.
Kekimi kısırımı sıcacık poğaçamı bıraktım
Sebzeler dünyasına, protein deryasına
Batacağım kadar battım....
Günaydın güzeller biz bütğn gece acildeydik belime saplanan ağrı ile gittik meğer taş düşüyormuşum bu aralar 3 litreyi suyu geçtiğim için taş oynamış
deneme süresindeki üyeler
Dt Makbule(62.4/ / /% ) yeni üye başlangıç kilosu:64 hedef kilosu: 55 giriş tarihi:20,11,2015/ listeye 11.12.15 de girecek
Drlch(54.5/ / /% ) yeni üye başlangıç kilosu:54.5 hedef kilosu:50 giriş tarihi:2.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
hira1994(62/ / /%) yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu: giriş tarihi:3.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
Puffer(80/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:80 hedef kilosu: giriş tarihi:4.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
Canım uzun vadede 58 ama 1- 2 aya hamilelik düşünüyorum olursa değişir tabi
Iyi aksamlar kizlaaarrr nasilsiniz ben dondum iznim bitti ins yine beraberz malasef yaklsk 2 kg alms olrk aranzdaym olsn onlrida destegnzle vercm ins yazlnlari okmya calscm ins hepiniz tum melekler ve anneleride iyidr
hem meslek tas sayiliriz hem oglun biricik yegenimle adasCanım Türkçe öğretmeniyim ve evet efe isminde 4 yaşında çok sevimli ama bir o kadar yaramaz bir oğlum var. Ben de bir inebilsem 72 lere ne güzel olur şu an 79 80 arasındayım. Sen evli misin?
ben 30 yaşındayım evliyim hatta yeni gelinim daha yazın evlendim Türkçe Öğretmeniyim ve zayıflamak istiyorum bunun için destege ihtiyacım var sanırım cevaplarını almışsındır tatlısı
afferin afferin bu sorgu suali ihmal etmemek lazim...insanin böyle takimi olunca izinde bile akli kalmaz ki burdaCift tarafli sorguya aldik kizcagizi
bende bendee eskiden düzenli kilardim okulda bile ders aralarinda mescide kosardim ne oldu ki bana biraktimAyy namaz kilabilmek için mi grub bende adını ogrenebilirmiyim bende kılmayı çok istiyorum
Benim ben Makbule. İsmimi değiştirdim.Atladim galiba isminizi ilk kez görüyorumaramiza Hosgeldiniz ben cansu erigimin yardimcisi suan izinliyim..okumadigim sayfalari inceliyorum dönüsümde (yaklasik 2 hafta) okunulmiycak kadar cok olur
aramiza hosgeldin sanirim seninlede tanisma firsatimiz olmamistiben cansu takimin yardimcisi ve en catlak üyelerinden biriyim suan izinliyim..dönüsümde eski performansima ulasirsam (yagmur yürüyüsü yapardi ) korkulu rüyaniz olabilirim
ohhhh meslek tas sayilirizaramiza Hosgeldin ben Cansu takim yardimcisi cuma günü izine ayrildigim icin biraz gec cvb veriyorum....hakkaten krese döndü haa bu ara bu takimda keramet var...hamile kalmak isteyip buraya geldiler yaklasik 4 ayda 3 üyemiz hamile kaldi darisi basina
ben dönene kadar o bahanenin yerine baska birsey bulun vakit yok diye birsey yok
nasil begenildi mi ? birde deryam sarimsakda ekle demis...nasil oldu ? cok merak ettim. güzel olduysa bende deneyim pekde severim kerevizi
kiz sen 1994 dogumlumusunaramiza hosgeldin.. Allah bagislasin. Takimimiza Hosgeldin..Karatay siyah ve beyaz gibi yani ya Karatayi uygularsin senin vücüdüna yarar yada yaramiyadabilir..bu herkezin yapisiyla alakali...misal bende karatayciyim (hala) ben ara ögünlerden rahatsiz oluyorum habire birsey yemekten hoslanmiyorum sevmiyorum ve karatayi denedim..basta cok ekmek yiyen birisi icin ekmeksizlik tuhaf oluyor ama insan alisiyor...kahvaltiyi 7 gibi yapsam 12-1 gibi ögle..aksamda 18 gibi yer birdaha birsey yemezdim..aksam cok acikmamis dahi olsam ufak birsey yerim cünkü ben aksamciyim calisiyorum ayaktayim..ac be ac gidersem eve dönüste yemege saldirabiliyorum
hicbirseykesinlikle aksam en gec 19 dan sonra birsey yenilmez isterse migde 3 dünya yavasi ilan etsin..cok kötüyse 1 bardak süt sonra derhal uykuya dalmak en iyisi tecrübeyle sabittir gece yarisina kadar oturmiyalim acikip ellimiz cislara gidiyor sonra
sen birde keskee nicklerinizi degistirmisiniz ayy aklimi kaciriyorum sandimBenim ben Makbule. İsmimi değiştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?