Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım yarasın, şaka şaka brokoli çorbası güzel oldu mu, ben de denemek istiyorum, hiç fikrim yok

Ben de dolma sarma işlerinden pek anlamam aslında, eşim gitmiş kafam kadar lahana almış, kapuska yapsam üç ayda bitecek, ben de birazını sarayım da heba olmasın dedim. Kalanını da kapuska yaparım. Kıymasını çok koydum, bulgur iki kaşık koydum sadece . Kıymalı sebze yemeği gibi bişey oldu, diyete uygun yani. Sen de deneyebilirsin:)

Ye ye tig gibi oldum ama hala cok acim
Olmuyor kardesim,elma uzerine tarcin serpip yemekle doymuyor insan
Yemekten yoruldum resmen
Isyaaaaannnnnn
Canım diyetin ilk 10 gününü atlattıktan sonrada böyle olursan mutlaka şekerine baktırmalısın.
Bu hafta battik biz, aile butcemiz sarsilacak
Ayakkabi, kiyafet, canta, kuafor, makyaj malzemelri
Esimi alistira alistira soyleyeyim bari
AAyyy hergün birini söyke inmesin yüreğine allah korusun :)
Biz iki lişiyiz minik lahanalarda pek yok ama annem döndün onunla alıp sarıp deneyelim.
Noluyo bize ya, kimlik problemi yaşamaya başladık. Açlık başımıza vurdu

Ve bir şarkı ile mutlu son...
Açlık başımda duman, ilk kaçamak ilk heyecan
Kovaladıkça kaçan peynirli böreğim misin?
Kovaladıkça kaçan elmalı kurabiyem misin?
Hiç güleceğim yoktu ütü yapmaktan bayılmıştım ama bunları okuyunca kahkaha attım :)

Sagolun kizlar, yarin gidip birkac tane bluz ve 2 pantolon alicam. Hatta pantolonlari tam uzerime oturacak sekilde alayim, beli biraz sıksın ki, isyerinde cosmadan yemek yiyeyim

Bu hafta battik biz, aile butcemiz sarsilacak
Ayakkabi, kiyafet, canta, kuafor, makyaj malzemelri
Esimi alistira alistira soyleyeyim bari

yok yok hepsini aynı anda söyleme adamın yüreğine iner Allah korusun

Canım ben de ayran kürüne niyetlenmiştim ama cesaret edemedim, emzirirken çok acıkıyorum ben. Sen yapabilirsen belki ben de gaza gelirim

Atladim galiba isminizi ilk kez görüyorum aramiza Hosgeldiniz ben cansu erigimin yardimcisi suan izinliyim..okumadigim sayfalari inceliyorum dönüsümde (yaklasik 2 hafta) okunulmiycak kadar cok olur

Iyi gunler kaptanim.
Baya ilerleme kaydetmisim kaptanim,o menude yemek olmayacakti yoksa hepten abur cubur olacakti ))))
Bu gun kilolarimizi yazmaliydik degil mi
54.3 tartti tarti
aramiza hosgeldin sanirim seninlede tanisma firsatimiz olmamisti ben cansu takimin yardimcisi ve en catlak üyelerinden biriyim suan izinliyim..dönüsümde eski performansima ulasirsam (yagmur yürüyüsü yapardi ) korkulu rüyaniz olabilirim

Merhaba kızlar, ben nesrin. 29 yaşındayım, öğretmenim. Evliyim ve bir oglusuuum var. Tekrar bir hamilelik düşünüyorum yakın zamanda, bu yüzden zayiflamam lazım. 80.1 kiloyum şu anda.

ohhhh meslek tas sayiliriz aramiza Hosgeldin ben Cansu takim yardimcisi cuma günü izine ayrildigim icin biraz gec cvb veriyorum....hakkaten krese döndü haa bu ara bu takimda keramet var...hamile kalmak isteyip buraya geldiler yaklasik 4 ayda 3 üyemiz hamile kaldi darisi basina

hosbuldum canım. Oğlum 4 yaşında kreşe gidiyor. Biraz rahatım o açıdan ama aksama kadar okuldayım. Spor yapacak vakit kalmıyor
ben dönene kadar o bahanenin yerine baska birsey bulun vakit yok diye birsey yok

Kizlar tarif ettiginiz kereviz salatasini yaptim. Bakalim nasil olacak, ev ahalisi beyenecek mi
nasil begenildi mi ? birde deryam sarimsakda ekle demis...nasil oldu ? cok merak ettim. güzel olduysa bende deneyim pekde severim kerevizi

kiz sen 1994 dogumlumusun aramiza hosgeldin.. Allah bagislasin. Takimimiza Hosgeldin..Karatay siyah ve beyaz gibi yani ya Karatayi uygularsin senin vücüdüna yarar yada yaramiyadabilir..bu herkezin yapisiyla alakali...misal bende karatayciyim (hala) ben ara ögünlerden rahatsiz oluyorum habire birsey yemekten hoslanmiyorum sevmiyorum ve karatayi denedim..basta cok ekmek yiyen birisi icin ekmeksizlik tuhaf oluyor ama insan alisiyor...kahvaltiyi 7 gibi yapsam 12-1 gibi ögle..aksamda 18 gibi yer birdaha birsey yemezdim..aksam cok acikmamis dahi olsam ufak birsey yerim cünkü ben aksamciyim calisiyorum ayaktayim..ac be ac gidersem eve dönüste yemege saldirabiliyorum

Kızlar akşam yemeğinden sonra acikirsaniz eğer ne yiyorsunuz
hicbirsey kesinlikle aksam en gec 19 dan sonra birsey yenilmez isterse migde 3 dünya yavasi ilan etsin..cok kötüyse 1 bardak süt sonra derhal uykuya dalmak en iyisi tecrübeyle sabittir gece yarisina kadar oturmiyalim acikip ellimiz cislara gidiyor sonra

Ben bakarken 2 öğün yiyordum sadece hiç de açıkmiyordum noldu bana Ya sabah kahvaltim simit le çay di saat 3 de de hamburger 1 tane tamam başka da birsey yemiyodum gram kilo da almıyorum şimdi ev de olduğum için heralde sürekli yemek yemek istiyorum (((((((((( eski haline dönmek istiyorummmmmmmm ama sağlıklı yiyerek tabi ; )

Aynen canım 94 luyum erken evlendim :)) yaa bende kitabını aldım ama birebir uygulamiyirum ekmeği kestim 4 gündür

Kizlaaaar, cay koydum, yaninda da incir var. Gelin hepberaber icelim. Cocuklar da oynar, zaten kres gibiyiz
lütfen bekarlarida unutmiyalim takimi 3 ayirabiliriz 1. evli, mutlu, cocuklu, sisko 2. Bekar, calisan/okiyan, siskolar 3. birde bizden ayrilmiyan dublelerimiz var

nasil yani korunmiycakmis zilliye bak agzina kürekle dövceksin birde sezaryan ayy Allah korusun. daha kendi cocuk 2 ciye nasil cesaret edebiliyor heralde sorun bende 24 bekar yasiyoruz gercig avantajlarimda cok

cok iyi olmus

Günaydın güzeller biz bütğn gece acildeydik belime saplanan ağrı ile gittik meğer taş düşüyormuşum bu aralar 3 litreyi suyu geçtiğim için taş oynamış

gecmis olsun tatlim. daha iyisin umarim simdi ?

aramiza Hosgeldiniz basarilar dilerim kizlar..ben suan izinliyim dönünce en az kaptan kadar kizarim

Canım uzun vadede 58 ama 1- 2 aya hamilelik düşünüyorum olursa değişir tabi

dogru adressdesiniz efendim bu takimda kerametmi var deseme ne desem gelen hamile kaliyor

Iyi aksamlar kizlaaarrr nasilsiniz ben dondum iznim bitti ins yine beraberz malasef yaklsk 2 kg alms olrk aranzdaym olsn onlrida destegnzle vercm ins yazlnlari okmya calscm ins hepiniz tum melekler ve anneleride iyidr

sen döndün benim izin basladi

Canım Türkçe öğretmeniyim ve evet efe isminde 4 yaşında çok sevimli ama bir o kadar yaramaz bir oğlum var. Ben de bir inebilsem 72 lere ne güzel olur şu an 79 80 arasındayım. Sen evli misin?
hem meslek tas sayiliriz hem oglun biricik yegenimle adas kilolarimizda yakin sayilir Hedef kilonuz neydi kacirmis olabilirim

ben 30 yaşındayım evliyim hatta yeni gelinim daha yazın evlendim Türkçe Öğretmeniyim ve zayıflamak istiyorum bunun için destege ihtiyacım var sanırım cevaplarını almışsındır tatlısı

sonuna kadar okumadim ama alindiysaniz aramiza Hosgeldiniz burasi anneler, ögrencilerin ve ögretmenlerin bulustugu takim oldu resmen

Cift tarafli sorguya aldik kizcagizi
afferin afferin bu sorgu suali ihmal etmemek lazim...insanin böyle takimi olunca izinde bile akli kalmaz ki burda

Ayy namaz kilabilmek için mi grub bende adını ogrenebilirmiyim bende kılmayı çok istiyorum
bende bendee eskiden düzenli kilardim okulda bile ders aralarinda mescide kosardim ne oldu ki bana biraktim daha dogrusu ne yaptimki mevlam huzuruna kabul etmiyor en kisa zamanda yeniden baslamak niyetim.

simdi kalan 13 sayfayi okumaya koyulayim

Benim ben Makbule. İsmimi değiştirdim.

hira1994 , Puffer , @Drlch aramiza Hosgeldiniz ben kisa kendimi tanitayim..almanyada dogmus büyümüs 24 yasinda bir ünoverste ögrencisiyim..türkcemin kusuruna simdiden bakmayin.. 1.61 boyunda su an 77 lerdeyim Hedef 51 baslangic kilom 80 di 8 ayda basladim ama cok verip almalarim oldu yazik oldu gecen zamana sporlara ama önümüzdeki cumalara bakicagiz..gecmise kitli kalmanin kimseye faydasi yok.bende almanca ve tarih bölümünde ögrenciyim...okulun yaninda aksamlari büyük bir markette calisiyorum.. ondan dolayi özellikle aksamlari pek giremiyorum..her zaman ögünlerinize yorum yapamazsam kusura bakmayin...ama yaparsamda kulak verin dinleyin..tecrübeli sayilabilirim bu alanda..jojolarimla meshurumdur....deli doluyumdur.. eger kendim iyi bir hafta icerisindeyim (yagmurda bile disarda kosuyorsam) hic acimam yanlislarda cemkiririm haaa bende kacamak yapiyorm jojo oluyorum o zamanda takim benim okuyor burada hak ettiginizi bicerseniz takima ne verirseniz onu geri alirsiniz emin olun..cok enerjik cidden samimi bir ortama denk geldisiniz..zayiflamayida astik...burda zaman zaman icimizide dökeriz..o kadar icli disli olduk ki...asagi yukari kim su saatde ne yapar bilinir kesinlikle darilmaca küsmece yok.
kisacasi kararliysaniz..ve Takima gereken önemi verirseniz kesinlikle zayiflar ve iyi arkadaslar kazanirsiniz.

unutuyordum: bende takim yardimcisiyim yani kaptan yada deryam kimyager1508 kadar cemkirirsem sasirmayin cok sever ve sahiplenirim bu takimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…