Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

migrostan aldım. zili çalı işaretlemiştim. siteden ödeme yaptım. kapıyı eldiven ve maskeyle açtım. poşetleri içeriye yere bıraktı. fişi elime verdi. fişi poşetin içine attım. sonra atarım sorun değil. poşetler balkonda şimdi.
Anladım en güzeli migros. gidip marketlerde ordan burdan virüs kalkma olasılığı çok yüksek. Bunda herseyi anında dezenfekte ediyon gecion. Bana bazen pahalı gibi geliyor ama nesee 🙄

amin abla ama sanırsam mevsimsel benimkisi
evt oda var mevsimselde olabilir . Valla insan istiyor minicik bir tane 🥰
Rabbim gönlüne göre versin ablam . 2 kiz 3 cüz versin amin ... 🤲🏻🤲🏻Toplu temizlik
valla çok şükür bagırark çağırarak yeri geldiğince kıclarına birtane vurarak 😂😂 ama sevgi hiç birinin önüne geçemiyor ne yaparlarsa yapsınlar seviyorum canavarlarımı . Hele bir kızım var maşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰🥰🥀
Deme öyle benim kızım yok. 3 olsa kız olacaktı ama nasip. Bazen sen istemezsin rabbim verir. Gelirse hayırla gelsin. Gelmezse rabbim evimdekiler ömür versin.

Anladım en güzeli migros. gidip marketlerde ordan burdan virüs kalkma olasılığı çok yüksek. Bunda herseyi anında dezenfekte ediyon gecion. Bana bazen pahalı gibi geliyor ama nesee 🙄
Ben de migros sanal marketten alıyorum. Hatta birazdan getirecekler aldıklarımı. İndirim olunca çok güzel oluyor ama diğer marketlere göre fiyatlar ya aynı ya daha yüksek. Bir de indirim kuponu getiriyorlar, denk geliyor

*** 10. Takım 668. ETAP ***

moni (92,8///%)
Ekrl (63,7///%)
gezegenfeza(68,8///%)
Antepia27 (116,7///%)
yst38(79,7/78,4/1,3/%)
lydznp (76,5///%)
reklam(65,9///%)
nairobi (82,0///%)Geçen etap kilo bildiriminde bulunmadı.
nilsub (83,3///%)
eddaak(80,2///%)
jtaime020626 (76,4///%) Geçen etap kilo bildiriminde bulunmadı.
YaKaMoZz-z (61,8///%)
Gonulbagi(69,8///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

baby_cat(77,8///%)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
Fitimfitsinfit (82,0///%) 530. etapta bildirimli 79 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum (84,5///%)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
-MorVampirella(67,5///%)
-Nisandeniz(97,4///% )
-beyazkugu87(83,0///%)
-diyetzamani(73,5///%)
-Cnc(///%)
-Huzurukalb(///%)bk:80 bt:23 mart hedef:65

Listede adımı görmeyince bi tuhaf oldum :KK51:

Anladim canım, peki kefir mayasi bende yok arkadaş ın dondurucusunda var, ölmüşmüdür yoksa yine yapılabilir mi

yok ölmez. benimde derin dondurucuda. dolaptan çıkartıp ılık içme suyuyla yıka. süzüp içine az miktarda ılık süt ekleyip 4-5 saat bekle. kendine gelsin. sonra mayalarsın. mayalandıktan sonra 15 gün klorsuz içme suyunun ya da sütün içinde buzdolabında durur. ama da uzun süre mayalama yapılmayacaksa içme suyu içinde derin dondurucuda muhafaza edilmesi gerekli. derin dondurucuda 2 yıl bile duruyor merak etme.

Sabah kaç çıkarım meraklıyım.
Sabah 15 dk içinde sahur yaptım. 1.5 bardak su içtim. Yumurta eski kaşar ceviz yedim
Akşam 2 yk bulgur pilavı 1 fırın karnıyarık ( kızartmadım) yarım kase yoğurt
Ceviz tahin
Su ve spor yok. Bi süredir spor yok. Eşim yüzün küçüldü dedi. Başka yerler küçülseydi daha iyi olurdu

yok ölmez. benimde derin dondurucuda. dolaptan çıkartıp ılık içme suyuyla yıka. süzüp içine az miktarda ılık süt ekleyip 4-5 saat bekle. kendine gelsin. sonra mayalarsın. mayalandıktan sonra 15 gün klorsuz içme suyunun ya da sütün içinde buzdolabında durur. ama da uzun süre mayalama yapılmayacaksa içme suyu içinde derin dondurucuda muhafaza edilmesi gerekli. derin dondurucuda 2 yıl bile duruyor merak etme.
Tmm
Yapacağım zaman tam tarif alırım

sabah
4 bardak su

öğlen 12.50
1 yumurtadan kıymalı menemen
2 tk fındıklı tahin

ara
1 kupa yeşil çay
1 kupa filtre kahve

akşam 19.10
1 küçük parça soslu tavuk
1 parça fırında unsuz kabak mücver
3 yk siyez bulguru pilavı
3 yk ev yoğurdu
dom soslu acı biber ve salata

az sonra 1 kupa yeşil çay ve 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 2,5 lt su

akşam üzeri 30 dk leslie Gulhan1 Gulhan1

Back
X