Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tam ne güzel menü diyecektim de akşamda napmışsın canım sen öyle. Hemen spor pastalar ve pizzalar eriyip gitmeli..

Senin menülerini çok seviyorum :)

Simdi dusunmuyorum ama aklima takiliyo hep tekrarlarmi diye. Ne tahlili yaparlarki bana . Aslinda dogumsan 1 hafta snra dahiliyeye git dedi dr ama ben hastanedeb nefret ettigim icin gitmedm.
oyle yapcm cnm hmn dusunmuyrm oglum dha cok kucuk :)
Bildiğim kadarıyla gebelikte preeklampsi yaşayanlar normalde de diabet veya yüksek tansiyona sahip olabiliyor, bunun için şimdiden bi dahiliye uzmanına gidip diabet veya hipertansiyonun olup olmadığını öğrenebilirsin, eğer varsa tedavisi yapılıp öyle gebe kalırsan daha iyi olur. Belki gebelik öncesi koruyucu olarak başka ilaçlar da önerebilir. Ben de hastaneleri sevmiyorum ama yapacak bişey yok, sağlık söz konusu,

Neden canım ne diyor ki sana
Canım bana bir şey demesine gerek yok hiç susmuyor sürekli konuşuyor. evdeki herkesle dakika içinde kavga etme potansiyeline sahip hiçkimse dinlemiyor zaten onu bana konuşuyor benim rahat bırakmıyor komşusunun gelinin kardeşini anlattı bugün
Herkes yattı galiba, ben de yatıyorum. İyi geceler herkese
İyi geceler canım ben geldimde ütülediklerimi falan kaldırdım anca bitti işim bende uyuyacam iyi geceler.

ben ne hikmetse isden erken ciktik sayilir yarim saat önce eve geldim kimyager1508 tskler cnm izinden sonrada bu enerjile gelme ümidiyle Iyi geceler ve kapanis her zamanki gibi benden

cansutr enerji patlaması yaşamış bugün kız aşk sana yaradi

Puffer o pizza mis gibi gobege oturmadan sana ceza 2mileleslie havalar soğuduğu için artık ev sporu

dudujan o KV bugün bi kilo yemiştir senden gözleriyle iyi olmuş gut git hedefini hırsını hatırlatır t-shirt olayını canlı tut

@ruzgar_02 okuya okuya geliyordum yolda arıza yaptım şimdi bu saatte kuzey arıza yaptı tekrar uyuttum az sonra yatağa koyacağım

ne aski ya benimkisi sanirim otoriter söz sahibi, efendi, caliskan ve zeki bir üst düzey calisana hayranlik mi desem ne desem...hani hic tipim degil ama Adamin dibi derler ya iste o türden gördügüm kadariyla ya icimdeki bir ses diyor zayiflayinca sadece benim dis görünüsümün ve kendimin degilde hayatimida degistirecegini fisildiyorki bu ic ses aslinda pek yaniltmaz bilirsiniz hani vardir ya 6 his derler Hayirlisi nasipse olacaktir elbette bir sekilde degilse onun Mevlam gönlüne göre versin cok iyi bir insan

Ben de senin menülerini çok beğeniyorum takipteyim seni. Hedeflerimiz de aynı

evet canım, bende takipteyim :) :*

Allah sabır versin

değişiyor kuzum zaten, kendine özgüvenin geliyor, aynalarla barışıyorsun, istediğini rahatça giyebiliyorsun, çevrendeki insanların (kadın-erkek) ilgi odağı oluyorsun..

kızlarr günaydınn

dün akşam sandviç hazırlayacakken bi baktım peynir bitmiş

bugün de önce fırına gideyim dedim sonra yok dedim markete gidip form aldım.

şuan sade nescafe ve limonlu form yemekteyim. anneme diyeyim de peynirimi alsınn

Aldım cezamı @erigim bugün yapıcam. Dün okuldan geç çıktığım için dışarda yedik ondan o pizzalar. Ama bugün evdeyim. biraz daha dikkat etmeliyim farkındayım. ..

Anladım canım ALLAH sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…