Dolap dolu annem kışlık adı altında her şeyi doldurdu dur hazırlarım dedim ama boşver gidelim dedi zaten aşağı mahallede oturuyor ay hiç susmuyor kafam kalmadı yaHa haaa, kendin kasinmissin arkadasim
Bi salata yapaydiniz keske, buzlukta kofte falan yokmuydu
Bugünkü menüm kızlar
Sabah: 2 kuru kayısı, 2 kuru incir
Öğlen : 3 kaşık pirinc pilavı, 4 kaşık köfteli patates yemeği, 1 bardak ayran
Ara: 1 fincan çay, 1 çay bardağı yeşil çay
Akşam: 3 dilim pizza, 2 çatal tatlı
Bugünkü yediklerim
Sabah: 1 kk peynir, 6 zeytin, 2 dlm tb ekmek, 1 çk pekmez
Ara; 1 sb süt, 1 elma
Öğlen; 2 kepçe şehriye çorbası, 4 tane kıymalı lahana sarma, bol yeşillik
Ara; 4 küçük hurma, 1 kase yoğurt
Akşam; 1 kepçe şehriye çorbası, 4 sarma
Ara; 1 mandalina, 1 sb tarçınlı ılık süt
Neden canım ne diyor ki sanaDolap dolu annem kışlık adı altında her şeyi doldurdu dur hazırlarım dedim ama boşver gidelim dedi zaten aşağı mahallede oturuyor ay hiç susmuyor kafam kalmadı ya
Ben de senin menülerini çok beğeniyorum takipteyim seni. Hedeflerimiz de aynıSenin menülerini çok seviyorum :)
Bildiğim kadarıyla gebelikte preeklampsi yaşayanlar normalde de diabet veya yüksek tansiyona sahip olabiliyor, bunun için şimdiden bi dahiliye uzmanına gidip diabet veya hipertansiyonun olup olmadığını öğrenebilirsin, eğer varsa tedavisi yapılıp öyle gebe kalırsan daha iyi olur. Belki gebelik öncesi koruyucu olarak başka ilaçlar da önerebilir. Ben de hastaneleri sevmiyorum ama yapacak bişey yok, sağlık söz konusu,Simdi dusunmuyorum ama aklima takiliyo hep tekrarlarmi diye. Ne tahlili yaparlarki bana . Aslinda dogumsan 1 hafta snra dahiliyeye git dedi dr ama ben hastanedeb nefret ettigim icin gitmedm.
oyle yapcm cnm hmn dusunmuyrm oglum dha cok kucuk :)
Canım bana bir şey demesine gerek yok hiç susmuyor sürekli konuşuyor. evdeki herkesle dakika içinde kavga etme potansiyeline sahip hiçkimse dinlemiyor zaten onu bana konuşuyor benim rahat bırakmıyor komşusunun gelinin kardeşini anlattı bugünNeden canım ne diyor ki sana
İyi geceler canım ben geldimde ütülediklerimi falan kaldırdım anca bitti işim bende uyuyacam iyi geceler.Herkes yattı galiba, ben de yatıyorum. İyi geceler herkese
cansutr enerji patlaması yaşamış bugün kız aşk sana yaradi
Puffer o pizza mis gibi gobege oturmadan sana ceza 2mileleslie havalar soğuduğu için artık ev sporu
dudujan o KV bugün bi kilo yemiştir senden gözleriyle iyi olmuş gut git hedefini hırsını hatırlatır t-shirt olayını canlı tut
@ruzgar_02 okuya okuya geliyordum yolda arıza yaptım şimdi bu saatte kuzey arıza yaptı tekrar uyuttum az sonra yatağa koyacağım
Ben de senin menülerini çok beğeniyorum takipteyim seni. Hedeflerimiz de aynı
Canım bana bir şey demesine gerek yok hiç susmuyor sürekli konuşuyor. evdeki herkesle dakika içinde kavga etme potansiyeline sahip hiçkimse dinlemiyor zaten onu bana konuşuyor benim rahat bırakmıyor komşusunun gelinin kardeşini anlattı bugün
İyi geceler canım ben geldimde ütülediklerimi falan kaldırdım anca bitti işim bende uyuyacam iyi geceler.
ne aski ya benimkisi sanirim otoriter söz sahibi, efendi, caliskan ve zeki bir üst düzey calisana hayranlik mi desem ne desem...hani hic tipim degil ama Adamin dibi derler ya iste o türden gördügüm kadariylaya icimdeki bir ses diyor zayiflayinca sadece benim dis görünüsümün ve kendimin degilde hayatimida degistirecegini fisildiyorki bu ic ses aslinda pek yaniltmaz bilirsiniz hani vardir ya 6 his derler Hayirlisi nasipse olacaktir elbette bir sekilde degilse onun Mevlam gönlüne göre versin cok iyi bir insan
Aldım cezamı @erigim bugün yapıcam. Dün okuldan geç çıktığım için dışarda yedik ondan o pizzalar. Ama bugün evdeyim. biraz daha dikkat etmeliyim farkındayım. ..cansutr enerji patlaması yaşamış bugün kız aşk sana yaradi
Puffer o pizza mis gibi gobege oturmadan sana ceza 2mileleslie havalar soğuduğu için artık ev sporu
dudujan o KV bugün bi kilo yemiştir senden gözleriyle iyi olmuş gut git hedefini hırsını hatırlatır t-shirt olayını canlı tut
@ruzgar_02 okuya okuya geliyordum yolda arıza yaptım şimdi bu saatte kuzey arıza yaptı tekrar uyuttum az sonra yatağa koyacağım
Günaydıngünaydınnnnn canımcıklarımm
Anladım canım ALLAH sabır versinCanım bana bir şey demesine gerek yok hiç susmuyor sürekli konuşuyor. evdeki herkesle dakika içinde kavga etme potansiyeline sahip hiçkimse dinlemiyor zaten onu bana konuşuyor benim rahat bırakmıyor komşusunun gelinin kardeşini anlattı bugün
İyi geceler canım ben geldimde ütülediklerimi falan kaldırdım anca bitti işim bende uyuyacam iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?