Ah ah ah benimde daha 2 yıl öncesine kadar annem yapardı ne mutluydum ütü yok çamaşır yok temizlik yok işe git gel yat kendim ettim kendim buldum annem dedi azıcık daha dur evlenme diye ama biz 2008den beri çıkıyorduk artık evlenelim dedik allahtan eşim yardım ediyor yoksa çok tembelim ben :)işiniz zor :) benim kızım olursa ismi hazır liseden beri de işte hazır öle bekliyor :) Eylül Masal koymayı düşünüyorum, tabii o zamanki ruh halim farklı olurmu bilemem :)oy kıyamam hasta hasta niye yoruyorsun kendini tatlım. İyiki bekarım, iyiki annem yapıyor ütülerimi azcıkın havamı atayım
kadının işe yaradığı tek nokta budur belki
Benimki de klasik oğlunu kıskanıyor işte koca adamı oğluşum benim cenkişkom benim diye seviyor bir gülesim geliyor sorma :) Birde yeni favorisi diyet yapma nasılsa alıyorsun uğraşma zaten işten ayrıldın şubatta atanamazsan nolacak sürekli stres küpü yapıyor beni. Beni istemedi zaten yan komşunun köyünden kız alacakmış cenke o bakacakmış onlara ben olunca hala hazmedemediBiz farklı şehirlerdeyiz Allah'tan, yılda bi kere anca görüşüyoruz
Yoksa hiç çekilmez. Benimki de diyet yapmama takık, özellikle eşimin yanında "diyet yapma sütün kesilir" diyo ki eşim bana engel olsun. Bi kıyafet alsam gidip aynısını alıyo,yaşıtımmış gibi .
Hadi bakalım böyle devam. Senin zaten pek kilon yok abur cuburu kessen yeter bence. Sağlıklı şeyler yedikçe acıkma problemi de kendiliğinden geçerIyi gunler arkadaslarrr
Cok mutlu bir haber paylasiyorummmm
Kilomu tarttim 52.8 gosterdi tarti
Inanmadim
Tekrar farkli yuzeylerde tarttim 52.88888888888888888iiiiiiiiiiimmmmm
Cok mutlu oldum
Kralice elsa insulin direncim yok canim yaptirmistim test
Sosyoloji canim evet ilk gunler oldugu icin ola bilir
Bunyem alismadi herhalde
Surekli abur cubur atistirmaya aliskin ya
Ben dun menumu de yazmamistim
Aksam yediklerumi yani
Dun icin
Menu
Sabah 2 yumurtadan dereotu maydanoz peynirli omlet
4 hurma
1 bardak yesil cay
Ara 1 elma tarcinla
Oglen
4 y.k sebzeli makarna
1 bardak yesil cay
Ara
Tam 6 adet hurma
Siyah cay
Aksam
2.5 dilim cavdar ekmegi
1 porsiyon kori soslu tavuk
Cesnili yogurt
Salata
Süper canım tebrik ediyorum bu hafta birinci olacaz inş herkes kilo veriyor :)Iyi gunler arkadaslarrr
Inanmadim
Cok mutlu oldum
Bunyem alismadi herhalde
Aksam yediklerumi yani
Dun icin
Menu
4 hurma
1 bardak yesil cay
Ara 1 elma tarcinla
Oglen
4 y.k sebzeli makarna
1 bardak yesil cay
Ara
Tam 6 adet hurma
Siyah cay
Aksam
2.5 dilim cavdar ekmegi
Cesnili yogurt
Salata
Inanilmaz mutlu oldum ))zaten 50 kiloydum o abur cuburlar sayesinde 1.5 ayda 54.5 oldumHadi bakalım böyle devam. Senin zaten pek kilon yok abur cuburu kessen yeter bence. Sağlıklı şeyler yedikçe acıkma problemi de kendiliğinden geçer
Tesekkur ederim canim ben listede deyilim malesef katki saglardi ortalamayaSüper canım tebrik ediyorum bu hafta birinci olacaz inş herkes kilo veriyor :)
Iyi gunler arkadaslarrr
Inanmadim
Cok mutlu oldum
Bunyem alismadi herhalde
Aksam yediklerumi yani
Dun icin
Menu
4 hurma
1 bardak yesil cay
Ara 1 elma tarcinla
Oglen
4 y.k sebzeli makarna
1 bardak yesil cay
Ara
Tam 6 adet hurma
Siyah cay
Aksam
2.5 dilim cavdar ekmegi
Cesnili yogurt
Salata
aAh ah ah benimde daha 2 yıl öncesine kadar annem yapardı ne mutluydum ütü yok çamaşır yok temizlik yok işe git gel yat kendim ettim kendim buldum annem dedi azıcık daha dur evlenme diye ama biz 2008den beri çıkıyorduk artık evlenelim dedik allahtan eşim yardım ediyor yoksa çok tembelim ben :)
Benimki de klasik oğlunu kıskanıyor işte koca adamı oğluşum benim cenkişkom benim diye seviyor bir gülesim geliyor sorma :) Birde yeni favorisi diyet yapma nasılsa alıyorsun uğraşma zaten işten ayrıldın şubatta atanamazsan nolacak sürekli stres küpü yapıyor beni. Beni istemedi zaten yan komşunun köyünden kız alacakmış cenke o bakacakmış onlara ben olunca hala hazmedemedi
Inanilmaz mutlu oldum ))zaten 50 kiloydum o abur cuburlar sayesinde 1.5 ayda 54.5 oldum
Nasil alistiysam artik1 kereden 1 sey olmazla basladim (((
Iyi gunler arkadaslarrr
Inanmadim
Cok mutlu oldum
Bunyem alismadi herhalde
Aksam yediklerumi yani
Dun icin
Menu
4 hurma
1 bardak yesil cay
Ara 1 elma tarcinla
Oglen
4 y.k sebzeli makarna
1 bardak yesil cay
Ara
Tam 6 adet hurma
Siyah cay
Aksam
2.5 dilim cavdar ekmegi
Cesnili yogurt
Salata
dudujan masalimsii ayyy bende çok çalışkan sayılmam, ama Allahtan eşim kendi ütüsünü kendi yapıyor, ben arada tolu gömlek ütülüyorum o da zaten 1 ay kadar idare ediyor :)
Kiymetini bil canim,benim esim her gun ayri gomlek giyer 1 kere bile utu yapmaz,mutfaktan su bile almz.Her seyi ben yapmaliyim,boyle bir vazifem varmis.Sinava hazirlaniyordum,aksam isten geliyordu,yemegini veriyordum,cayini yapiyordum kendisi alir deye calisma odama giderdim cocugu da verirdim 1 saat o baksin diye,ya cayimi getir diye cagiriyordu ya meyva istiyordu ya da cocugun bagirdigini duyup kendim birakiyordum calismayi,oyle bir esim var yani )))) evlere senlik )))dudujan masalimsii ayyy bende çok çalışkan sayılmam, ama Allahtan eşim kendi ütüsünü kendi yapıyor, ben arada tolu gömlek ütülüyorum o da zaten 1 ay kadar idare ediyor :)
Tum kaynanalar degil canim )))
Insallah canim )süpeeerrrrr, şimdiden tebriklerrr, cumaya kadar 52,5 olur belki
işte güzel haber:) kilo verdiğini gördükçe zaten emeklerin gitmesin diye sağlıklı beslenmeye de alışacaksın canım
48den kaca ciktin canim?
sorma valla bende tembelimama annem olmasın evde mecbur yapıyorum alışmışım temiz görmeye biraz pislense batıyor bana, ama annem olsa istediği kadar pis olsun batmaz
canım bende 48 ten ne hallere gelmiştim. aman yiyeyim ben kilo almıyorum hemen veriyorum diye diyeeama gidecek kilolarrr :)
48den kaca ciktin canim?işte güzel haber:) kilo verdiğini gördükçe zaten emeklerin gitmesin diye sağlıklı beslenmeye de alışacaksın canım
a
sorma valla bende tembelimama annem olmasın evde mecbur yapıyorum alışmışım temiz görmeye biraz pislense batıyor bana, ama annem olsa istediği kadar pis olsun batmaz
canım bende 48 ten ne hallere gelmiştim. aman yiyeyim ben kilo almıyorum hemen veriyorum diye diyeeama gidecek kilolarrr :)
çok şükür canımm. benim eşimde her gün duş alır ve hergün komple üst değiştirir. sen düşün artık çıkan çamaşır ve ütüyü. genel müdürlükte çalıştığı için takım elbise giyer. her gün gömlek değişir. oyyy oyyy Allahtan yardımcı oluyor.Kiymetini bil canim,benim esim her gun ayri gomlek giyer 1 kere bile utu yapmaz,mutfaktan su bile almz.Her seyi ben yapmaliyim,boyle bir vazifem varmis.Sinava hazirlaniyordum,aksam isten geliyordu,yemegini veriyordum,cayini yapiyordum kendisi alir deye calisma odama giderdim cocugu da verirdim 1 saat o baksin diye,ya cayimi getir diye cagiriyordu ya meyva istiyordu ya da cocugun bagirdigini duyup kendim birakiyordum calismayi,oyle bir esim var yani )))) evlere senlik )))
Nasil aldin o kadar kiloyu canim?
Unuttum ben deneme süresini canım neyse listeye girdiğin haftada verirsin bence.Tesekkur ederim canim ben listede deyilim malesef katki saglardi ortalamaya
Demek ki kaynana olunca bir el kitabı veriyorlar geline böyle yapacaksın diye :)
Bende işte 1.5 ayda bir ütü yapıyorum aldım bir sürü gömlek bitmiyor ama hergün değiştirir mecbur adam felaket terliyor.Üstelik bilgisayar mühendisi hep oturuyor ona rağmen terliyor diyorum ki sen bilgisayarları kucağında taşıyıp mı çalışıyon oturarak insan o kadar terleyemez :)dudujan masalimsii ayyy bende çok çalışkan sayılmam, ama Allahtan eşim kendi ütüsünü kendi yapıyor, ben arada tolu gömlek ütülüyorum o da zaten 1 ay kadar idare ediyor :)
Oooo sen işe falan girsem napacak ben çalışırken ikimiz yapmamıza rağmen hiçbir iş yetişmezdi.Seninki kötü alışmış yaKiymetini bil canim,benim esim her gun ayri gomlek giyer 1 kere bile utu yapmaz,mutfaktan su bile almz.Her seyi ben yapmaliyim,boyle bir vazifem varmis.Sinava hazirlaniyordum,aksam isten geliyordu,yemegini veriyordum,cayini yapiyordum kendisi alir deye calisma odama giderdim cocugu da verirdim 1 saat o baksin diye,ya cayimi getir diye cagiriyordu ya meyva istiyordu ya da cocugun bagirdigini duyup kendim birakiyordum calismayi,oyle bir esim var yani )))) evlere senlik )))
Seninki iyi galiba maşallah de maşallah :)Tum kaynanalar degil canim )))
Allahtan benimki takim elbiseyi kongrelerden kongreye giyor ise normal kot ve gomlekte gidiyorçok şükür canımm. benim eşimde her gün duş alır ve hergün komple üst değiştirir. sen düşün artık çıkan çamaşır ve ütüyü. genel müdürlükte çalıştığı için takım elbise giyer. her gün gömlek değişir. oyyy oyyy Allahtan yardımcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?