Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ah ah ah benimde daha 2 yıl öncesine kadar annem yapardı ne mutluydum ütü yok çamaşır yok temizlik yok işe git gel yat kendim ettim kendim buldum annem dedi azıcık daha dur evlenme diye ama biz 2008den beri çıkıyorduk artık evlenelim dedik allahtan eşim yardım ediyor yoksa çok tembelim ben :)
Benimki de klasik oğlunu kıskanıyor işte koca adamı oğluşum benim cenkişkom benim diye seviyor bir gülesim geliyor sorma :) Birde yeni favorisi diyet yapma nasılsa alıyorsun uğraşma zaten işten ayrıldın şubatta atanamazsan nolacak sürekli stres küpü yapıyor beni. Beni istemedi zaten yan komşunun köyünden kız alacakmış cenke o bakacakmış onlara ben olunca hala hazmedemedi

Hadi bakalım böyle devam. Senin zaten pek kilon yok abur cuburu kessen yeter bence. Sağlıklı şeyler yedikçe acıkma problemi de kendiliğinden geçer

Süper canım tebrik ediyorum bu hafta birinci olacaz inş herkes kilo veriyor :)

Hadi bakalım böyle devam. Senin zaten pek kilon yok abur cuburu kessen yeter bence. Sağlıklı şeyler yedikçe acıkma problemi de kendiliğinden geçer
Inanilmaz mutlu oldum ))zaten 50 kiloydum o abur cuburlar sayesinde 1.5 ayda 54.5 oldum
Nasil alistiysam artik 1 kereden 1 sey olmazla basladim (((

işte güzel haber:) kilo verdiğini gördükçe zaten emeklerin gitmesin diye sağlıklı beslenmeye de alışacaksın canım

a

sorma valla bende tembelim ama annem olmasın evde mecbur yapıyorum alışmışım temiz görmeye biraz pislense batıyor bana, ama annem olsa istediği kadar pis olsun batmaz

Inanilmaz mutlu oldum ))zaten 50 kiloydum o abur cuburlar sayesinde 1.5 ayda 54.5 oldum
Nasil alistiysam artik 1 kereden 1 sey olmazla basladim (((

canım bende 48 ten ne hallere gelmiştim. aman yiyeyim ben kilo almıyorum hemen veriyorum diye diyee ama gidecek kilolarrr :)

süpeeerrrrr, şimdiden tebriklerrr, cumaya kadar 52,5 olur belki

dudujan masalimsii ayyy bende çok çalışkan sayılmam, ama Allahtan eşim kendi ütüsünü kendi yapıyor, ben arada tolu gömlek ütülüyorum o da zaten 1 ay kadar idare ediyor :)

dudujan masalimsii ayyy bende çok çalışkan sayılmam, ama Allahtan eşim kendi ütüsünü kendi yapıyor, ben arada tolu gömlek ütülüyorum o da zaten 1 ay kadar idare ediyor :)

iyiymiş canım o, zaten eşlerin yardımcı olması gerekiyor ki biz kadınlar olarakta delirmeyelim :) hem kendi bakımımız, hem yemek, hem temizlik işimiz zor :)

Kiymetini bil canim,benim esim her gun ayri gomlek giyer 1 kere bile utu yapmaz,mutfaktan su bile almz.Her seyi ben yapmaliyim,boyle bir vazifem varmis.Sinava hazirlaniyordum,aksam isten geliyordu,yemegini veriyordum,cayini yapiyordum kendisi alir deye calisma odama giderdim cocugu da verirdim 1 saat o baksin diye,ya cayimi getir diye cagiriyordu ya meyva istiyordu ya da cocugun bagirdigini duyup kendim birakiyordum calismayi,oyle bir esim var yani )))) evlere senlik )))

48den kaca ciktin canim?

çok şükür canımm. benim eşimde her gün duş alır ve hergün komple üst değiştirir. sen düşün artık çıkan çamaşır ve ütüyü. genel müdürlükte çalıştığı için takım elbise giyer. her gün gömlek değişir. oyyy oyyy Allahtan yardımcı oluyor.

Tesekkur ederim canim ben listede deyilim malesef katki saglardi ortalamaya
Unuttum ben deneme süresini canım neyse listeye girdiğin haftada verirsin bence.
dudujan tatlım senin bu kaynana beni deli ediyor. off bütün kaynanalar mı böyle patavatsız olur
Demek ki kaynana olunca bir el kitabı veriyorlar geline böyle yapacaksın diye :)
Bende işte 1.5 ayda bir ütü yapıyorum aldım bir sürü gömlek bitmiyor ama hergün değiştirir mecbur adam felaket terliyor.Üstelik bilgisayar mühendisi hep oturuyor ona rağmen terliyor diyorum ki sen bilgisayarları kucağında taşıyıp mı çalışıyon oturarak insan o kadar terleyemez :)
Oooo sen işe falan girsem napacak ben çalışırken ikimiz yapmamıza rağmen hiçbir iş yetişmezdi.Seninki kötü alışmış ya
Tum kaynanalar degil canim )))
Seninki iyi galiba maşallah de maşallah :)

Allahtan benimki takim elbiseyi kongrelerden kongreye giyor ise normal kot ve gomlekte gidiyor
Ama surekli gomlek giyor
Ve yardimci olmuyor))))seninki yardimci oluyor Allahtan )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…