Canim yazını çok beğendim ♡ dikkate alicam uyarılarıni :*hira1994 , @Puffer , @Drlch aramiza Hosgeldiniz ben kisa kendimi tanitayim..almanyada dogmus büyümüs 24 yasinda bir ünoverste ögrencisiyim..türkcemin kusuruna simdiden bakmayin...bende almanca ve tarih bölümünde ögrenciyim...okulun yaninda aksamlari büyük bir markette calisiyorum.. ondan dolayi özellikle aksamlari pek giremiyorum..her zaman ögünlerinize yorum yapamazsam kusura bakmayin...ama yaparsamda kulak verin dinleyin..tecrübeli sayilabilirim bu alanda..jojolarimla meshurumdur....deli doluyumdur.. eger kendim iyi bir hafta icerisindeyim (yagmurda bile disarda kosuyorsam) hic acimam yanlislarda cemkiririm haaa bende kacamak yapiyorm jojo oluyorum o zamanda takim benim okuyor burada hak ettiginizi bicerseniz takima ne verirseniz onu geri alirsiniz emin olun..cok enerjik cidden samimi bir ortama denk geldisiniz..zayiflamayida astik...burda zaman zaman icimizide dökeriz..o kadar icli disli olduk ki...asagi yukari kim su saatde ne yapar bilinir kesinlikle darilmaca küsmece yok.
kisacasi kararliysaniz..ve Takima gereken önemi verirseniz kesinlikle zayiflar ve iyi arkadaslar kazanirsiniz.
Doktor değilim ama sen yine de sor canım istersen 1 çocuk sahibiyim :)))Alintilar gitti yaaa ://
Aramizdaki doktorlarin bransi ne kadindogumcu varmi bsr sorcamda
Sen kaç kilo sun ve kaç kilo vermek istiyorsun canım :)hira1994 , @Puffer , @Drlch aramiza Hosgeldiniz ben kisa kendimi tanitayim..almanyada dogmus büyümüs 24 yasinda bir ünoverste ögrencisiyim..türkcemin kusuruna simdiden bakmayin...bende almanca ve tarih bölümünde ögrenciyim...okulun yaninda aksamlari büyük bir markette calisiyorum.. ondan dolayi özellikle aksamlari pek giremiyorum..her zaman ögünlerinize yorum yapamazsam kusura bakmayin...ama yaparsamda kulak verin dinleyin..tecrübeli sayilabilirim bu alanda..jojolarimla meshurumdur....deli doluyumdur.. eger kendim iyi bir hafta icerisindeyim (yagmurda bile disarda kosuyorsam) hic acimam yanlislarda cemkiririm haaa bende kacamak yapiyorm jojo oluyorum o zamanda takim benim okuyor burada hak ettiginizi bicerseniz takima ne verirseniz onu geri alirsiniz emin olun..cok enerjik cidden samimi bir ortama denk geldisiniz..zayiflamayida astik...burda zaman zaman icimizide dökeriz..o kadar icli disli olduk ki...asagi yukari kim su saatde ne yapar bilinir kesinlikle darilmaca küsmece yok.
kisacasi kararliysaniz..ve Takima gereken önemi verirseniz kesinlikle zayiflar ve iyi arkadaslar kazanirsiniz.
unutuyordum: bende takim yardimcisiyim yani kaptan yada deryamkimyager1508 kadar cemkirirsem sasirmayin cok sever ve sahiplenirim bu takimi
tskler cnm..hira kizinin adiydi yanlis hatirlamiyorsam evliydin 1yasindaydi galiba ufaklik liseden sonra evlendin sanirim ? azcik bahset aklimda bir profil olsun birde hedef kilolari kacirdik....@erigim tablo lazim listedeki üyelerin an itibari kilolariyla hedefler birde yenilerin baslangic kilolarini + hedeflerini koysak...1 tabloda toplamis olup görsek iyi olmazmi.Canim yazını çok beğendim ♡ dikkate alicam uyarılarıni :*
bak unutmusum yazmaya hemen düzelteyimde diger arkadaslarda görsün tsklerSen kaç kilo sun ve kaç kilo vermek istiyorsun canım :)
Gecirdigim rahatsizlik hakkinda sorcaktm cnm preeklamsi gecirdm ben ilk gebeligimde ikincisindede olur mu diye yada hamilr kalmadan dr a gitmem fln gerekirmi bunlari sorcm :)Doktor değilim ama sen yine de sor canım istersen 1 çocuk sahibiyim :)))
Cansu masallah ne yazdin bee izinin bittigindede bu performansi gorelim :)bak unutmusum yazmaya hemen düzelteyimde diger arkadaslarda görsün tskler
Hay masallah, senim oglen yemeklerine de hastayim
Güzeldi canım evdekiler beğenmedi ama :) ben beğendim canım diyette doyurucuAfiyet olsun canım yarasın, şaka şakabrokoli çorbası güzel oldu mu, ben de denemek istiyorum, hiç fikrim yok
Noluyo bize ya, kimlik problemi yaşamaya başladık. Açlık başımıza vurdu
kiz ne yapayim takima 3 yeni üye takim yardimcisi olacagiz surda dünyadan haberim yokCansu masallah ne yazdin bee izinin bittigindede bu performansi gorelim :)
Canim yemeklerin ne kdr olcude olduklarinida yazarsan daha iyi olr
tskler cnm..hira kizinin adiydi yanlis hatirlamiyorsam evliydin 1yasindaydi galiba ufaklik liseden sonra evlendin sanirim ? azcik bahset aklimda bir profil olsun birde hedef kilolari kacirdik....@erigim tablo lazim listedeki üyelerin an itibari kilolariyla hedefler birde yenilerin baslangic kilolarini + hedeflerini koysak...1 tabloda toplamis olup görsek iyi ismim yasemin suan 61 kiloyum hedefim 54 ama istediğim Fizikte olmasam vermeye devam edeceğim evet liseden sonra evlendim turizm mezunuyum suan çalışmiyorum kızım 1 yaşında ismi hira cuma günü katıldım yarışmaya işte böyle :))
1 pors canım evet ya makarnayi yedigime bende pişman oldumCanim yemeklerin ne kdr olcude olduklarinida yazarsan daha iyi olr
Makarna ve kraker olmasa daha iyi olur. Kavrulmamis kuruyemis yitebilirsin
kiz alinti yapmissin birsey yazmamissin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?