Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim yazını çok beğendim ♡ dikkate alicam uyarılarıni :*

Sen kaç kilo sun ve kaç kilo vermek istiyorsun canım :)

Canim yazını çok beğendim ♡ dikkate alicam uyarılarıni :*
tskler cnm..hira kizinin adiydi yanlis hatirlamiyorsam evliydin 1yasindaydi galiba ufaklik liseden sonra evlendin sanirim ? azcik bahset aklimda bir profil olsun birde hedef kilolari kacirdik....@erigim tablo lazim listedeki üyelerin an itibari kilolariyla hedefler birde yenilerin baslangic kilolarini + hedeflerini koysak...1 tabloda toplamis olup görsek iyi olmazmi.

Hay masallah, senim oglen yemeklerine de hastayim

Catering saolsun :))
Diyette çok yardımcı oldu ama bu olay :)
Afiyet olsun canım yarasın, şaka şaka brokoli çorbası güzel oldu mu, ben de denemek istiyorum, hiç fikrim yok
Güzeldi canım evdekiler beğenmedi ama :) ben beğendim canım diyette doyurucu
Noluyo bize ya, kimlik problemi yaşamaya başladık. Açlık başımıza vurdu

Sorma ya kendimi tanıyamıyorum :)

Cansu masallah ne yazdin bee izinin bittigindede bu performansi gorelim :)
kiz ne yapayim takima 3 yeni üye takim yardimcisi olacagiz surda dünyadan haberim yok erigim kiziyor menü ve darti yok ama yinede gözüm üzerinizde taze kan gelmis cnm ilgi göstermek lazim ilk zamanlar cici cici diye sevmek lazim yanlis anlasilmasin kilo verdiginiz, menünüz sporunuz güzel oldugu sürece hic bir sorun olmaz ters ihtimalde külahöar degisebiliyoruz arkadaslar...deneme süresinde basarilar dilerim...unutmayin günde en az 5 mesag ve gün sonunda menü paylasimi yapmayi ihmal etmeyin...Ha simdiden Bahaneleri unutun..ben tanimiyorum onlari

Ayran detoksu bana gore degil yaa aklimdan neler geliyo iimmm guzel bi mercimek corbasi bol salata hep ayni seyi ye ye nereye kdr neyse bugun bitti bakalim yarin napcam

Menumu yazim

sabah 9.30
1 haslanms yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 dlim ekmek
1 fincan sekersz cay

11.30
1 kase ayran detoksu karisimi

13.30

ara
1 turk kahvesi

15.30

17.30
1 kase ayran detiksu karisimi

19.30

20.30

1 lt su

Öhhh bu nedir arkadas yaa ama wc ye cok gittim bugun bakalm yarin kac kg cikcam tartida
sabah tok karnima 78.6 kg dim yarin 78 olmam lazm en az yoksa yapmam :))

sabah: form limonlu (3 tane)

öğlen: brokoli çorba, 3 kaşık beşamel soslu ıspanak, 5 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, az salata, yoğurtlu kırmızı biber közlemesi (2 kaşık)

Akşam: 1 kase brokoli çorbası, fırında köfteli patates, salata, yarım dilim tb ekmeği

kiz alinti yapmissin birsey yazmamissin ?
)) bende anlamadım birseyler oldu neyse kendimi tanitayim ismim yasemin suan 62 kiloyum bi iniyorum bi çıkıyorum hedefim 54 ama istediğim Fizige kavusamassam vermeye devam edeceğim liseden sonra evlendim turizm mezunuyum cuma günü katıldım yarışmaya kızımın adı hira ve 1 yaşında :) işte böyle :))

Iyi aksamlar arkadaslar bugun hic gremdm biraz rahatszlndm hastaneden yeni geldm atesm 40 derece olms dusmedi ilk basta snradan biraz dustu su an evdeym ama agrm ve usumem devam ediyo birazck yazilnlri okuyamdm bugn giremzsm hakknizi helal edin ins yarna duzelms olurm hepinzi opuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…