- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Aldım cezamı @erigim bugün yapıcam. Dün okuldan geç çıktığım için dışarda yedik ondan o pizzalar. Ama bugün evdeyim. biraz daha dikkat etmeliyim farkındayım. ..
Sabah sabah internetten etek, 2 tane de bluz aldım ve kendime geldimm :))
diabet yokda tansyon olabilir sekerime baktirdim hamilelikde normal cikti tansyonumuda olcuyorum bazen normal cikiyo ama haklisin dr a gitmem daha iyi olur.Bildiğim kadarıyla gebelikte preeklampsi yaşayanlar normalde de diabet veya yüksek tansiyona sahip olabiliyor, bunun için şimdiden bi dahiliye uzmanına gidip diabet veya hipertansiyonun olup olmadığını öğrenebilirsin, eğer varsa tedavisi yapılıp öyle gebe kalırsan daha iyi olur. Belki gebelik öncesi koruyucu olarak başka ilaçlar da önerebilir. Ben de hastaneleri sevmiyorum ama yapacak bişey yok, sağlık söz konusu,
kız ben senin yeni ismine bi türlü alışamadım, sakın profil resmini değiştirme oradan tanıyorum senikızlarrr napıyorsunuz bakayımm,
Git gel usuttu coxuk napsin :/Günaydın
Kızlar dün gece demiştim kuzey uyandı bir bucukta diye yavrum usuttumu ne yaptinkusma ishall sabaha kadar bir saat ara ile ne o uyudu ne ben
Midesi bulandikca uyandı agladi çok zor bi geceydi sabaha karşı nane limon ise yaradı sukur durdu
çok geçmiş olsun canım, havalar öyle değişken ki hasta olmamak elde değil. dikkat edin kendinize.Günaydın
Kızlar dün gece demiştim kuzey uyandı bir bucukta diye yavrum usuttumu ne yaptinkusma ishall sabaha kadar bir saat ara ile ne o uyudu ne ben
Midesi bulandikca uyandı agladi çok zor bi geceydi sabaha karşı nane limon ise yaradı sukur durdu
Çok geçmiş olsun canım ya çok zor valla bebek büyütmesi sağlıkla büyüsünler inşGünaydın
kız ben senin yeni ismine bi türlü alışamadım, sakın profil resmini değiştirme oradan tanıyorum seni
Günaydın
canım daha cinsiyetini bilmiyorum kiii, hem bizim isim işi sanırım biraz zor olacak.kimyager1508 kuzucukk isim düşünmeye başladın mı kuzun için :))
günaydınnnnn canımcıklarımm
Günaydın güzellerGünaydın
Sağol canım.Anladım canım ALLAH sabır versin
Ben çok yorgunum galiba hala ütünün yorgunluğu 3 saat ütü yaptım tam 1.5 aydır ütü yapmıyordum :)kızlarrr napıyorsunuz bakayımm,
Aynenkız ben senin yeni ismine bi türlü alışamadım, sakın profil resmini değiştirme oradan tanıyorum seni
Çok geçmiş olsun canım.Git gel kaptı kuzey paşada hastalığıGünaydın
Kaynanalar hep böyle canım boşver, benimkinin de bi dakika sustuğunu görmedim.Canım bana bir şey demesine gerek yok hiç susmuyor sürekli konuşuyor. evdeki herkesle dakika içinde kavga etme potansiyeline sahip hiçkimse dinlemiyor zaten onu bana konuşuyor benim rahat bırakmıyor komşusunun gelinin kardeşini anlattı bugün
İyi geceler canım ben geldimde ütülediklerimi falan kaldırdım anca bitti işim bende uyuyacam iyi geceler.
GünaydınHerkese Günaydın beybiler :)
Demekki doğaları böyleKaynanalar hep böyle canım boşver, benimkinin de bi dakika sustuğunu görmedim.
Giden kilolarımız kaynanalara gitsin
canım daha cinsiyetini bilmiyorum kiii, hem bizim isim işi sanırım biraz zor olacak.
eşimle genelde farklı beğenilere sahibiz. isim konusunda pek anlaşabileceğimizi düşünmüyorum benim beğendimi o beğenmez onun beğendiğini ben beğenmem, ikimizin beğendiği isimlerde hep çevremizde olan isimler
Günaydın güzeller
Sağol canım.
Ben çok yorgunum galiba hala ütünün yorgunluğu 3 saat ütü yaptım tam 1.5 aydır ütü yapmıyordum :)
AynenKraliceElsa ı görünce her defasında makbule diye hatırlatıyorum.
Çok geçmiş olsun canım.Git gel kaptı kuzey paşada hastalığı
Kaynanalar hep böyle canım boşver, benimkinin de bi dakika sustuğunu görmedim.
Giden kilolarımız kaynanalara gitsin
Demekki doğaları böyleBenim bazen içim uyuyor dinleyemiyorum zaten ama yinede büyük diye dinlemeye çalışıyorum napalım uğraşacaz böyle Benimli benim kilolara taktı zaten her aklıma yemek geldiğinde onu düşünüyorumki yemek yemeyim
Biz farklı şehirlerdeyiz Allah'tan, yılda bi kere anca görüşüyoruzDemekki doğaları böyleBenim bazen içim uyuyor dinleyemiyorum zaten ama yinede büyük diye dinlemeye çalışıyorum napalım uğraşacaz böyle Benimli benim kilolara taktı zaten her aklıma yemek geldiğinde onu düşünüyorumki yemek yemeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?