Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

diabet yokda tansyon olabilir sekerime baktirdim hamilelikde normal cikti tansyonumuda olcuyorum bazen normal cikiyo ama haklisin dr a gitmem daha iyi olur.

gunaydin kizlaaarr dun ruzgar 12 gibi bi uyandi 2 de anca uyudu aglaya aglaya sanirim biyeri agriyodu. Sabahin korundede kalkti ben geceden kalmayim gozlerimi zor tutuyorm

Günaydın
Kızlar dün gece demiştim kuzey uyandı bir bucukta diye yavrum usuttumu ne yaptinkusma ishall sabaha kadar bir saat ara ile ne o uyudu ne ben
Midesi bulandikca uyandı agladi çok zor bi geceydi sabaha karşı nane limon ise yaradı sukur durdu

Git gel usuttu coxuk napsin :/
Ishali devam ediyosa patates fln yedir biraz yada pirinc lapasi
kiyamam kuzuya ya onlar hasta olmasin

çok geçmiş olsun canım, havalar öyle değişken ki hasta olmamak elde değil. dikkat edin kendinize.

Çok geçmiş olsun canım ya çok zor valla bebek büyütmesi sağlıkla büyüsünler inş

kız ben senin yeni ismine bi türlü alışamadım, sakın profil resmini değiştirme oradan tanıyorum seni

hahha bende alışamadım tamam değiştirmem kuzucum

oyy kıyamam küçük kuzuya

kimyager1508 kuzucukk isim düşünmeye başladın mı kuzun için :))
canım daha cinsiyetini bilmiyorum kiii, hem bizim isim işi sanırım biraz zor olacak.
eşimle genelde farklı beğenilere sahibiz. isim konusunda pek anlaşabileceğimizi düşünmüyorum benim beğendimi o beğenmez onun beğendiğini ben beğenmem, ikimizin beğendiği isimlerde hep çevremizde olan isimler

günaydınnnnn canımcıklarımm

Günaydın güzeller
Anladım canım ALLAH sabır versin
Sağol canım.
kızlarrr napıyorsunuz bakayımm,
Ben çok yorgunum galiba hala ütünün yorgunluğu 3 saat ütü yaptım tam 1.5 aydır ütü yapmıyordum :)
kız ben senin yeni ismine bi türlü alışamadım, sakın profil resmini değiştirme oradan tanıyorum seni
Aynen KraliceElsa ı görünce her defasında makbule diye hatırlatıyorum.
Çok geçmiş olsun canım.Git gel kaptı kuzey paşada hastalığı

Kaynanalar hep böyle canım boşver, benimkinin de bi dakika sustuğunu görmedim.
Giden kilolarımız kaynanalara gitsin

Demekki doğaları böyle Benim bazen içim uyuyor dinleyemiyorum zaten ama yinede büyük diye dinlemeye çalışıyorum napalım uğraşacaz böyle Benimli benim kilolara taktı zaten her aklıma yemek geldiğinde onu düşünüyorumki yemek yemeyim

işiniz zor :) benim kızım olursa ismi hazır liseden beri de işte hazır öle bekliyor :) Eylül Masal koymayı düşünüyorum, tabii o zamanki ruh halim farklı olurmu bilemem :)

oy kıyamam hasta hasta niye yoruyorsun kendini tatlım. İyiki bekarım, iyiki annem yapıyor ütülerimi azcıkın havamı atayım

aminnnnn

kadının işe yaradığı tek nokta budur belki

Biz farklı şehirlerdeyiz Allah'tan, yılda bi kere anca görüşüyoruz
Yoksa hiç çekilmez. Benimki de diyet yapmama takık, özellikle eşimin yanında "diyet yapma sütün kesilir" diyo ki eşim bana engel olsun. Bi kıyafet alsam gidip aynısını alıyo, yaşıtımmış gibi .

Iyi gunler arkadaslarrr
Cok mutlu bir haber paylasiyorummmm
Kilomu tarttim 52.8 gosterdi tarti
Inanmadim
Tekrar farkli yuzeylerde tarttim 52.88888888888888888iiiiiiiiiiimmmmm
Cok mutlu oldum
Kralice elsa insulin direncim yok canim yaptirmistim test
Sosyoloji canim evet ilk gunler oldugu icin ola bilir
Bunyem alismadi herhalde
Surekli abur cubur atistirmaya aliskin ya
Ben dun menumu de yazmamistim
Aksam yediklerumi yani

Dun icin
Menu
Sabah 2 yumurtadan dereotu maydanoz peynirli omlet
4 hurma
1 bardak yesil cay
Ara 1 elma tarcinla

Oglen
4 y.k sebzeli makarna
1 bardak yesil cay

Ara
Tam 6 adet hurma
Siyah cay

Aksam
2.5 dilim cavdar ekmegi
1 porsiyon kori soslu tavuk
Cesnili yogurt
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…