gecmis olsun tatlim sen SIKinti yapma..dinlenmene bak..Allah sifa versin yarin gelirsin geneIyi aksamlar arkadaslar bugun hic gremdm biraz rahatszlndm hastaneden yeni geldm atesm 40 derece olms dusmedi ilk basta snradan biraz dustu su an evdeym ama agrm ve usumem devam ediyo birazck yazilnlri okuyamdm bugn giremzsm hakknizi helal edin ins yarna duzelms olurm hepinzi opuyrm
Gecmis olsun canimIyi aksamlar arkadaslar bugun hic gremdm biraz rahatszlndm hastaneden yeni geldm atesm 40 derece olms dusmedi ilk basta snradan biraz dustu su an evdeym ama agrm ve usumem devam ediyo birazck yazilnlri okuyamdm bugn giremzsm hakknizi helal edin ins yarna duzelms olurm hepinzi opuyrm
Geçmiş olsun canım.Iyi aksamlar arkadaslar bugun hic gremdm biraz rahatszlndm hastaneden yeni geldm atesm 40 derece olms dusmedi ilk basta snradan biraz dustu su an evdeym ama agrm ve usumem devam ediyo birazck yazilnlri okuyamdm bugn giremzsm hakknizi helal edin ins yarna duzelms olurm hepinzi opuyrm
Geçmiş olsun canım inş hemen iyilesirsinIyi aksamlar arkadaslar bugun hic gremdm biraz rahatszlndm hastaneden yeni geldm atesm 40 derece olms dusmedi ilk basta snradan biraz dustu su an evdeym ama agrm ve usumem devam ediyo birazck yazilnlri okuyamdm bugn giremzsm hakknizi helal edin ins yarna duzelms olurm hepinzi opuyrm
Geçmiş olsun canım, dinlen biraz.Iyi aksamlar arkadaslar bugun hic gremdm biraz rahatszlndm hastaneden yeni geldm atesm 40 derece olms dusmedi ilk basta snradan biraz dustu su an evdeym ama agrm ve usumem devam ediyo birazck yazilnlri okuyamdm bugn giremzsm hakknizi helal edin ins yarna duzelms olurm hepinzi opuyrm
Ha haaa, kendin kasinmissin arkadasimBen bugün ütü yaptım kitaplığı döküp temizledim ama yemek yapmayı unuttum şimdide cenk geldi evde yemek yok kaynanaya gidiyoz off resmen ceza gibi oldu
Cokgecmis olsun, salgin var zaten.Iyi aksamlar arkadaslar bugun hic gremdm biraz rahatszlndm hastaneden yeni geldm atesm 40 derece olms dusmedi ilk basta snradan biraz dustu su an evdeym ama agrm ve usumem devam ediyo birazck yazilnlri okuyamdm bugn giremzsm hakknizi helal edin ins yarna duzelms olurm hepinzi opuyrm
Geçmiş olsun canım, dinlen biraz.Iyi aksamlar arkadaslar bugun hic gremdm biraz rahatszlndm hastaneden yeni geldm atesm 40 derece olms dusmedi ilk basta snradan biraz dustu su an evdeym ama agrm ve usumem devam ediyo birazck yazilnlri okuyamdm bugn giremzsm hakknizi helal edin ins yarna duzelms olurm hepinzi opuyrm
kizlarrrrr potterhead nerdeeeee ben birseyi kacirdim sanirim @erigim,kimyager1508 , yada bilgisi olan varsa lütfen birsey diyeyin ne oldu en son bir sürtüsme olmustu ben derhal müdahale etmistim ama ne oldu simdi
CoK geçmiş olsun tatlim. SSen burayi düşünme iyilesmeye bak.Iyi aksamlar arkadaslar bugun hic gremdm biraz rahatszlndm hastaneden yeni geldm atesm 40 derece olms dusmedi ilk basta snradan biraz dustu su an evdeym ama agrm ve usumem devam ediyo birazck yazilnlri
okuyamdm bugn giremzsm hakknizi helal edin
ins yarna duzelms olurm hepinzi opuyrm
Ayran detoksu bana gore degil yaa aklimdan neler geliyo iimmm guzel bi mercimek corbasi bol salatahep ayni seyi ye ye nereye kdr neyse bugun bitti bakalim yarin napcam
Menumu yazim
sabah 9.30
1 haslanms yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 dlim ekmek
1 fincan sekersz cay
11.30
1 kase ayran detoksu karisimi
13.30
ara
1 turk kahvesi
15.30
17.30
1 kase ayran detiksu karisimi
19.30
20.30
1 lt su
Öhhh bu nedir arkadas yaa ama wc ye cok gittim bugun bakalm yarin kac kg cikcam tartida
sabah tok karnima 78.6 kg dim yarin 78 olmam lazm en az yoksa yapmam :))
Bende tamamlayamadim yedim vallaTatlim zaten 2 günlük ya yapabilirken yarinda yap sıkılirsanda ara ogün olarak ye sadece. Aksami da hafif geçir. Dediğin gibi çorba ve salatayla gunu tamamlayabilir sin.bende denemistim ama 1. Günü bile tamamlayamamistim :)
Ben diş hekimiyim, kadın doğumdan anlamam.Alintilar gitti yaaa ://
Aramizdaki doktorlarin bransi ne kadindogumcu varmi bsr sorcamda
Pizzaaaa :)) ah o Pizzalar yokmu ah :)Bugünkü menüm kızlar
Sabah: 2 kuru kayısı, 2 kuru incir
Öğlen : 3 kaşık pirinc pilavı, 4 kaşık köfteli patates yemeği, 1 bardak ayran
Ara: 1 fincan çay, 1 çay bardağı yeşil çay
Akşam: 3 dilim pizza, 2 çatal tatlı
beye doktora git hamilelik düşünüyorum tekrarlarmi felan de kadın doğumcular cevapladı mi canım seni onlar daha iyi bilirlerBende tamamlayamadim yedim valla
Simdi dusunmuyorum ama aklima takiliyo hep tekrarlarmi diye. Ne tahlili yaparlarki bana . Aslinda dogumsan 1 hafta snra dahiliyeye git dedi dr ama ben hastanedeb nefret ettigim icin gitmedm.Ben diş hekimiyim, kadın doğumdan anlamam.
Ama preeklampsi geçirdiysen ve gebelik düşünüyorsan kesin doktora gitmelisin, bütün tahlillerin yapılsın aceleye getirme, şakası yok bunun.
oyle yapcm cnm hmn dusunmuyrm oglum dha cok kucuk :)Canım b
beye doktora git hamilelik düşünüyorum tekrarlarmi felan de kadın doğumcular cevapladı mi canım seni onlar daha iyi bilirler
hem pilav hem pizza hem tatli olmamiisss 3 u bi arada hiiic olmaz spor yok muBugünkü menüm kızlar
Sabah: 2 kuru kayısı, 2 kuru incir
Öğlen : 3 kaşık pirinc pilavı, 4 kaşık köfteli patates yemeği, 1 bardak ayran
Ara: 1 fincan çay, 1 çay bardağı yeşil çay
Akşam: 3 dilim pizza, 2 çatal tatlı
Bugünkü yediklerim
Sabah: 1 kk peynir, 6 zeytin, 2 dlm tb ekmek, 1 çk pekmez
Ara; 1 sb süt, 1 elma
Öğlen; 2 kepçe şehriye çorbası, 4 tane kıymalı lahana sarma, bol yeşillik
Ara; 4 küçük hurma, 1 kase yoğurt
Akşam; 1 kepçe şehriye çorbası, 4 sarma
Ara; 1 mandalina, 1 sb tarçınlı ılık süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?