Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gecmis olsun tatlim sen SIKinti yapma..dinlenmene bak..Allah sifa versin yarin gelirsin gene

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım inş hemen iyilesirsin

Geçmiş olsun canım, dinlen biraz.

Ben bugün ütü yaptım kitaplığı döküp temizledim ama yemek yapmayı unuttum şimdide cenk geldi evde yemek yok kaynanaya gidiyoz off resmen ceza gibi oldu
Ha haaa, kendin kasinmissin arkadasim
Bi salata yapaydiniz keske, buzlukta kofte falan yokmuydu

Cokgecmis olsun, salgin var zaten.
Bolbol ihlamur, adacayi..

Geçmiş olsun canım, dinlen biraz.

Cansucum bu ne enerji masaallahhhh nazar degmesin diyorum:)) canim potterhead deneme surecindeydi ya kilo veremediği ve yeterli katilimi olmadigi için listeye alınmadan diskalifiye oldu. Yani 2. Sansini da kaybetti.
kizlarrrrr potterhead nerdeeeee ben birseyi kacirdim sanirim @erigim, kimyager1508 , yada bilgisi olan varsa lütfen birsey diyeyin ne oldu en son bir sürtüsme olmustu ben derhal müdahale etmistim ama ne oldu simdi

CoK geçmiş olsun tatlim. SSen burayi düşünme iyilesmeye bak.

Tatlim zaten 2 günlük ya yapabilirken yarinda yap sıkılirsanda ara ogün olarak ye sadece. Aksami da hafif geçir. Dediğin gibi çorba ve salatayla gunu tamamlayabilir sin.bende denemistim ama 1. Günü bile tamamlayamamistim :)
Ayran detoksu bana gore degil yaa aklimdan neler geliyo iimmm guzel bi mercimek corbasi bol salata hep ayni seyi ye ye nereye kdr neyse bugun bitti bakalim yarin napcam

Bugünkü menüm kızlar
Sabah: 2 kuru kayısı, 2 kuru incir
Öğlen : 3 kaşık pirinc pilavı, 4 kaşık köfteli patates yemeği, 1 bardak ayran
Ara: 1 fincan çay, 1 çay bardağı yeşil çay
Akşam: 3 dilim pizza, 2 çatal tatlı

Alintilar gitti yaaa ://

Aramizdaki doktorlarin bransi ne kadindogumcu varmi bsr sorcamda
Ben diş hekimiyim, kadın doğumdan anlamam.
Ama preeklampsi geçirdiysen ve gebelik düşünüyorsan kesin doktora gitmelisin, bütün tahlillerin yapılsın aceleye getirme, şakası yok bunun.

Bugünkü yediklerim
Sabah: 1 kk peynir, 6 zeytin, 2 dlm tb ekmek, 1 çk pekmez
Ara; 1 sb süt, 1 elma
Öğlen; 2 kepçe şehriye çorbası, 4 tane kıymalı lahana sarma, bol yeşillik
Ara; 4 küçük hurma, 1 kase yoğurt
Akşam; 1 kepçe şehriye çorbası, 4 sarma
Ara; 1 mandalina, 1 sb tarçınlı ılık süt

Ben diş hekimiyim, kadın doğumdan anlamam.
Ama preeklampsi geçirdiysen ve gebelik düşünüyorsan kesin doktora gitmelisin, bütün tahlillerin yapılsın aceleye getirme, şakası yok bunun.
Simdi dusunmuyorum ama aklima takiliyo hep tekrarlarmi diye. Ne tahlili yaparlarki bana . Aslinda dogumsan 1 hafta snra dahiliyeye git dedi dr ama ben hastanedeb nefret ettigim icin gitmedm.
Canım b

beye doktora git hamilelik düşünüyorum tekrarlarmi felan de kadın doğumcular cevapladı mi canım seni onlar daha iyi bilirler
oyle yapcm cnm hmn dusunmuyrm oglum dha cok kucuk :)

hem pilav hem pizza hem tatli olmamiisss 3 u bi arada hiiic olmaz spor yok mu

cok guzel menu tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…