Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bana uyar

Benim de 2.83 canım. Ama ilaç kullanıyorum. Eğer kullanmak gerekiyorsa asla ilaca kapalı olma çünkü ilaçsız çok zor veriliyor. Ben hem herşeyden az miktarda yiyiyorum hemde kilo veriyorum. Yoksa iradem sıfır 84 le başladım şimdi 78 i gördüm. İlaçta çok yardım ediyor. Sanırım değerinde yüksek çıkmış. Yani insülin hormonu çalışınca yaptığın diyette hemen aktiflesiyor.

Boyumuz aynı kilomuzda hemen hemen aynıydı. Bende 84 le başladım şuan 78i gördüm bakalım darısı başına ne zamandır 13cu takimdasin orda başlangıç kaç kiloydum canm

Kızlar ıspanaklı bildiğiniz güzel bir tarif varmı adam 1 kilo ıspanak almış ya. Kendime yarısını ayırayım daha değişik bisi yapayım ona yemek yaparim

Kızlar ıspanaklı bildiğiniz güzel bir tarif varmı adam 1 kilo ıspanak almış ya. Kendime yarısını ayırayım daha değişik bisi yapayım ona yemek yaparim
Bulgurlu yemeği, aynı pırasa gibi pisiriyorsun, istersen ılıtıp yoğurt katabilirsin.
Ben genelde portakallı, peynirli salatasını yapıyordum

Boyumuz aynı kilomuzda hemen hemen aynıydı. Bende 84 le başladım şuan 78i gördüm bakalım darısı başına ne zamandır 13cu takimdasin orda başlangıç kaç kiloydum canm
Canim benim takimlar ve kilo hikayem 11 senelik 2009 da 4.takimla basladim 2 cocuktan sonra, sonra bütün takimlari gezdim dogumlardan sonra en yüksek gördügüm rakam 92

Köşesindeki beyazlık lor peyniri. Peynirli nasıl olur diye serptim. Fırına koymadan da tadı güzel. İçine kaşar daha çok yakışır. Tavsiyem tavada iki taraflı kızartma daha güzel olur. Daha börek havası olur.

Eklentiler

• IMG_20200409_162226.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 28
Menüm sabah çay su
Akşam 16.30
Bugün paylaştığım pırasa yemeği. Yoğurt. Ev yapımı domates sos. 2 tatlı kaşığı tahin
Biri bana zorla yedirmiş gibi ama hala yemek istiyorum garip bi boşluk. Evde çikolata olsa kaşıkla yiyecek tim o denli. Bu gün bitseydi.

Güzel görünüyor canım, afiyet olsun

Gayet normal canım. Tüm gün en verimli olacağın zamanları aç geçiriyorsun şekerin dibe inmiştir.

Yemekten 1 saat sonra kötüledim çıkardım. Hani böyle çok yağlı yersin ya öyle oldu. Midem de sapıttı aç olsa mutsuz tok olsa mutsuz. O da ne istediğini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…