HoşgeldinTesekkur ederim
Bilmiyorum ki aç kalkmak gerekiyor psikolojisi varCanim.az yemek zorunda degilsin ki,o nerden cikti ?
Tesekkur ederimHoşgeldin canım
Cuma gunu mu baslicak yoksa simdiden bildirim veriyor muyuz yaptiklarimizi.Bilmiyorum ki aç kalkmak gerekiyor psikolojisi var
Teşekkür ederim canımGünaydin kizlar...itadeniz çok zayif biraz toparlanin lütven
BakinYaKaMoZz-z
Arkadaşimiz seviye yapmadiği halde iradesi nekadar güçlü...ev ahalisine uymak zorunda değilsiniz..kendinize ayri yemek yapin bende öyle yapiyorum...mesela şu an tavada peynirli gözleme yapiyorum...artik okadar alişmişimki canim istemiyor bile..nefsinizi küçük şimarik bir çocuk gibi düşünün ..ve onu eyitmek zorundayiz yoksa ona yenik düşer başarili olamayiz....Lütven toparlanin artik..menülerde kek börek pasta kurabiye görmek istemiyorum artik..karantinadan kilo almadan alnimizin akiylan çikalim...
Geldiğin gün akşam başlıyorsun yediklerini içtiğim su ve sporCuma gunu mu baslicak yoksa simdiden bildirim veriyor muyuz yaptiklarimizi.
Ayni boy ve ayni kilodaymişiz.İsmim Merve
Yas 26 olcam mayista
1.61 boy
Calismiyorum
Evli 1 cocuk 4yasinda
Emzirmiyorum
Ankara
Tiroit yetmezligi var kilo aldim
Saglik icin kilo vermek istiyorum
26yasindayim 4yasinda oglum mutlu bir evliligim var insanlari seviyorum :)
Yarismadim. Degisiklik olmadi.
57kilodayim.
Hedef 50
Ben bayağı bayağı doyuyorumBilmiyorum ki aç kalkmak gerekiyor psikolojisi var
anladim ne zamana kadar surcekGeldiğin gün akşam başlıyorsun yediklerini içtiğim su ve spor
:) daha mi fazla kilo veriym. Simidim var benim kocamanAyni boy ve ayni kilodaymişiz...50 kilo ama az değilmi canim ..yinede sen bilirsin ama istersen biraz daha küçük hedefler belirle kendine..sonra yine istersen 50 kilo hedef koyabilirsin..
Hergün menünü yazarsan iyi olur..sporla beraber olursa daha iyi olur...günde en az 1.5 litre su....3 hafta deneme sürecin var...bu 3 hafta içinde Liste dişi yarişiyorun..3 hafta sonra Listeye girebilirsin düzenli playaşim yaparsan..pazartrsi günü kontrol tedbir tartilma günü..cuma günüde normal tartilma günümüz...Cuma gunu mu baslicak yoksa simdiden bildirim veriyor muyuz yaptiklarimizi.
anladim coookkk tesekkur ederimHergün menünü yazarsan iyi olur..sporla beraber olursa daha iyi olur...günde en az 1.5 litre su....3 hafta deneme sürecin var...bu 3 hafta içinde Liste dişi yarişiyorun..3 hafta sonra Listeye girebilirsin düzenli playaşim yaparsan..pazartrsi günü kontrol tedbir tartilma günü..cuma günüde normal tartilma günümüz...
Aynen bende öyle yapiyorum..doğru besinleri seçersek doyana kadar yiyebiliyoruz ve sorun yaşamiyoruz..Ben bayağı bayağı doyuyorumaç kalmadan kalkıyorum masadan
Hemen kurtul o psikolojiden :) inanki ac kalmak zorunda degilsin, catlayana kadar degìl ama doyana kadar yiyebilirsin 30 gününü cöpe atma lütfenBilmiyorum ki aç kalkmak gerekiyor psikolojisi var
Yok canim zaten 50 kilo az diye düşündüm ..bence perhizden daha çok spora ihtiyacin olabilir..ben mesela aralik ayindan beri spor yapiyorum..bayaği bi toparlandim yan simitleri falan kalmadi göbeğimde sıkılaşti...:) daha mi fazla kilo veriym. Simidim var benim kocamanonu versem yeter yoksa kilolu gostermiyorum bile bide tiroit var zaten ne kadar verebilcem bakcam
Mezun olana kadaranladim ne zamana kadar surcek
Yeni katildim o yuzden bilgim yok takip ederim artik teswkkur ederimMezun olana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?