Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkür ederim canım
Aynen evde pilavda pişiyor kekte pişiyor
Hatta geçen gün İzmir bomba yaptım herkes afiyetle yedi tadına bile bakmadım
Börek yapıyorum ağzıma sürmüyorum
Kendime ayrı yiyecekler hazırlıyorum
Bi kereden bişey olmaz demeyelim irademize sahip çıkalım aslında yaptığımız çok güzel bir nefis savaşı yenik düşmeyelim
R reklam ilk takıma girdiğimde çok başarılı ve iradeliydiniz maalesef ki hep bi kere yedikten sonra devamı geliyor evet hepimiz bu süreçten bunaldık yorulduk, aslında bu zayıflama süreci bir eğlence gibi olabilir sonucunda alacağımız bir ödül var kendimizi iyi ve mutlu hissetmek bugün başlasanız bile hiçbir şey kaybetmiş olmazsınız

Ayni boy ve ayni kilodaymişiz. ..50 kilo ama az değilmi canim ..yinede sen bilirsin ama istersen biraz daha küçük hedefler belirle kendine..sonra yine istersen 50 kilo hedef koyabilirsin..

Ayni boy ve ayni kilodaymişiz. ..50 kilo ama az değilmi canim ..yinede sen bilirsin ama istersen biraz daha küçük hedefler belirle kendine..sonra yine istersen 50 kilo hedef koyabilirsin..
:) daha mi fazla kilo veriym. Simidim var benim kocaman onu versem yeter yoksa kilolu gostermiyorum bile bide tiroit var zaten ne kadar verebilcem bakcam

Cuma gunu mu baslicak yoksa simdiden bildirim veriyor muyuz yaptiklarimizi.
Hergün menünü yazarsan iyi olur..sporla beraber olursa daha iyi olur...günde en az 1.5 litre su....3 hafta deneme sürecin var...bu 3 hafta içinde Liste dişi yarişiyorun..3 hafta sonra Listeye girebilirsin düzenli playaşim yaparsan..pazartrsi günü kontrol tedbir tartilma günü..cuma günüde normal tartilma günümüz...

anladim coookkk tesekkur ederim

:) daha mi fazla kilo veriym. Simidim var benim kocaman onu versem yeter yoksa kilolu gostermiyorum bile bide tiroit var zaten ne kadar verebilcem bakcam
Yok canim zaten 50 kilo az diye düşündüm ..bence perhizden daha çok spora ihtiyacin olabilir..ben mesela aralik ayindan beri spor yapiyorum..bayaği bi toparlandim yan simitleri falan kalmadi göbeğimde sıkılaşti...

Kizlar bakin bu tarifi dün denedim ve gayet lezzetli..kendinize bu tariflerden ayri yemek yapabilirsiniz..

FIRINDA KAŞARLI KABAK

MALZEMELER
1.adet kabak
2 çorba kaşığı lor peyniri
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar
1 çorba kaşığı doğranmış maydanoz
Zeytinyağı

YAPILIŞI
1. Kabağı ikiye kesin. Çekirdek kısmını kaşıkla temizleyin.
2.tenceye su koyup ocağa koyun su kaynayınca kabakları içine atın. Kabak yumuşayıncaya kadar pişirin.
3. kabakları sudan çıkarıp yağlanmış tepsiye koyun.
4. Lor peyniri ve maydanozu karıştırıp kabakların yarısına kadar doldun. Üzetine rendelenmiş kaşarı ekleyin.
5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak servis edin. Üzerine istediğiniz baharatları ekleyin.Bugün Kuruyemiş yerine tahin bir tatlı kaşığı kakao bir çay kaşığı tarçın karıştırdım.
Afiyet olsun

LOR PEYNİRLİ BİBER DOLMASI

MALZEMELER
2 adet kapya biber
100 gram lor peyniri
Yarım bağ maydanoz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
1 çorba kaşığı zeytinyağı

YAPILIŞI
1.biberlerin sap kısmını kesin
2. lor peyniri maydanoz zeytinyağı ve baharatları karıştırın.
3.hazırladığınız içle biberleri doldurun.
4.tepsiyi yağlayın bibeberleri koyun. önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
5.pişen biberlerin kabuklatını soyup dilimleyebilirsiniz.
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…