Günaydın bacımm corba yiyorken ekmek yeme dikkat et daha cok kalori alıyorsunGunaydin kızlar dünkü menüm diyet yapmıyorum artik böyle olmaz ev halkına uyuyorum
Sabah çorba
Öğle yemedim onun yerine 1 dilim kek
Akşam çorba tahin pekmez peynir ne bulduysam yedim hepsinide ekmekle yedim biguzel
Şu 1 .5 lt spot yok
Karantinadan herkez incecik cıksın kızlar hadiii kaldırın totoları agzımıza fermuarı cekelim aaa ben bu yaşta böyleysem hıııı bak kızıyorum size aaaaaKilo bana değilde ben yemeğe yapışmasam bide. Az gaz verin bugün lütfen
Bende benzer birşeyler düşünüyorum. 3 gün saldım kendimi 3 kg almışım. 80 gördüm tartıda. Bu aralar uzun bi amaaan çekesim var. Sanki dünyanın sonu gelmişte ben kilo düşünüyormuşum gibi. 3 günde aldığım kiloyu 3 günde verememenin stresini yaşıyorum sanki.
Herkez aynı şeyden müzdarip bende artı cogaldı diye pazar günü sıkı Bi şimşek caktı artık bende porsiyon iyice küçülttüm corba salata agırlık lı fazla yiyorum ve leslie başladım 1.300 eksi yi gördüm bugün pazardan beri yanii istersen 2 haftada 4 kilo verilir diye düşünüyorum
Günaydın canım bu zamana kadar verdiğin emeği düşünsen bile uzak durursun yememen gereken her şeydenKilo bana değilde ben yemeğe yapışmasam bide. Az gaz verin bugün lütfen
Daha önce Bi ara spor salonu na gittim bir ay ve 3 kilo aldım şaka gibi demi bende dedim spor beni şişmanlatıyor boşu boşuna vucudumu yordum dedim saldım kendimi ama önemli olanı şu yeni anladım az yemek cok hareket fazlasını harcamalıyozdünyanın sonu gelmişse mahşerde dirildiğimizde iyi görünmeliyiz
Allah'ım bi de çıplak olacağız diyorlar, bu göbekle vereceğim hesaba nasıl odaklanayım
tamam... bu işin esprisi tabii kusura bakmayın
hocam bir de şu oluyor, yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum ama bunu tartıda göremeyince moral motivasyon yitiyor..
inanılmaz bir şeker isteğine karşı geliyorum ve sonucunu hemen derhal şimdi görmek istiyorum
o yüzden 69a kadar sabredeceğim
birlikte başaracağız bu işi
Cok haklısın tatlım akşam kız tatlı yapmıştı dedim spordan ayaklarım agrısı bu emek boşa mı gitsin dedim yemedim zaten tadını da biliyorum ben bunu dedim (gercekten cok güzel bir tatlı idi)Günaydın canım bu zamana kadar verdiğin emeği düşünsen bile uzak durursun yememen gereken her şeyden
Dün o kadar aç hissettim ki kendimi doyamıyorum 6 gibi bir elma yedim (menüme eklemeyi unuttum) yok asla geçmiyor geziniyorum aranıyorum sonra 2 aydır verdiğim mücadelem aklıma geldi bir günde heba etmek istemedim inan bi süre sonra geçti
Şöyle düşün anlık haz pişmanlıktan başka bir şey getirmiyor o an evet yedin içtin iyi güzel fakat yarım saat sonra tadı damağından komple gidecek bir yiyecek için emeğimizi çöp etmeyelim
Canim hayirdir seviyelere devam etmiyor musunKilo bana değilde ben yemeğe yapışmasam bide. Az gaz verin bugün lütfen
Deli güldürdün beni. Bi an öyle düşündüm kendimidünyanın sonu gelmişse mahşerde dirildiğimizde iyi görünmeliyiz
Allah'ım bi de çıplak olacağız diyorlar, bu göbekle vereceğim hesaba nasıl odaklanayım
tamam... bu işin esprisi tabii kusura bakmayın
hocam bir de şu oluyor, yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum ama bunu tartıda göremeyince moral motivasyon yitiyor..
inanılmaz bir şeker isteğine karşı geliyorum ve sonucunu hemen derhal şimdi görmek istiyorum
o yüzden 69a kadar sabredeceğim
birlikte başaracağız bu işi
Yediğimden de haz almıyorum. Çöp öğütücüsü gibi hissediyorum kendimi.Günaydın canım bu zamana kadar verdiğin emeği düşünsen bile uzak durursun yememen gereken her şeyden
Dün o kadar aç hissettim ki kendimi doyamıyorum 6 gibi bir elma yedim (menüme eklemeyi unuttum) yok asla geçmiyor geziniyorum aranıyorum sonra 2 aydır verdiğim mücadelem aklıma geldi bir günde heba etmek istemedim inan bi süre sonra geçti
Şöyle düşün anlık haz pişmanlıktan başka bir şey getirmiyor o an evet yedin içtin iyi güzel fakat yarım saat sonra tadı damağından komple gidecek bir yiyecek için emeğimizi çöp etmeyelim
Adapte olamıyorum. Az yemek zor hiç yememek daha kolay inan ki.Canim hayirdir seviyelere devam etmiyor musun
Çorba elmadan ziyadedün aşırı yoğun geçti kızlar pek dikkat edemedim
genel olarak dışardaydım ve bir öğünümü fast food olarak tükettim.
bugünse kırılma noktamı yaşadım.
4 kilo verme hedefim var 2 hafta içinde.
ve o tartıda 69'u görene kadar katı maddelerle beslenmek istemiyorum.
tünelin sonunu görene kadar durmak yok.
ne dersiniz çok mu abartı olur?
çorba elma filan belki yiyebilirim
bana soracak olursanız açlıktan ya da besinsizlikten ölmem.
ama böyle şişman kalırsam üzüntüden kederden ölebilirim.
Canım sana bu seviyeler eziyet gibimi geliyorBende benzer birşeyler düşünüyorum. 3 gün saldım kendimi 3 kg almışım. 80 gördüm tartıda. Bu aralar uzun bi amaaan çekesim var. Sanki dünyanın sonu gelmişte ben kilo düşünüyormuşum gibi. 3 günde aldığım kiloyu 3 günde verememenin stresini yaşıyorum sanki.
Canim spora başla .düzenli spor yap..ve sağlikli beslenerek seviyeye uyarsan 3 kilo bikaç gün içinde gider hemen senin stressini anliyorum ..ama yinede birakma kendiniKilo bana değilde ben yemeğe yapışmasam bide. Az gaz verin bugün lütfen
Gaz mı istiyonKilo bana değilde ben yemeğe yapışmasam bide. Az gaz verin bugün lütfen
Gelmiyor aslında bana eziyet gelen benim tutarsızlığım. Bide apa nın tutarsızlığı.Canım sana bu seviyeler eziyet gibimi geliyor
Evet evet sporu bugün mutlaka bi şekilde yapıcam az yada çok.....
Canim spora başla .düzenli spor yap..ve sağlikli beslenerek seviyeye uyarsan 3 kilo bikaç gün içinde gider hemen senin stressini anliyorum ..ama yinede birakma kendini
Bana bunlarla gelGaz mı istiyon
Bana bak ayol, 4 ay oldu, meyvanın tadını unuttumekmek nasıl bişeydi acaba
Makarna diye bir yemek demi varmış
Daha ne gazi istiyon
Sürekli senin gibi olumsuzlukkonuşan bir akrabamız vardı, hep kararsizim, ben şans sızım, anamdan doğduğum dan beri yüzüm gülmedi diyen.Gelmiyor aslında bana eziyet gelen benim tutarsızlığım. Bide apa nın tutarsızlığı.
Millete ağzına geleni saydı kalmış şurada 10 gün gelin gelin birşey olmaz.
Seviyeleri sırayla yapmadan 36 saat yapamazsınız diyip milleti 4. Seviyeye taşıması.
Bunca gereksiz şeyi kendime bahane edinmem(bananeyse sanki)
Küçük çok darladı. 4 gündür sürekli altına yapıyor. Wc gidicem diye ağlıyor resmen. İşe başlamaya az kaldı. Kafamda sürekli plan program. Hiçbirşey yapmadan yorgunum
Hergünü güneşli karşılıyorum aslında...Sürekli senin gibi olumsuzlukkonuşan bir akrabamız vardı, hep kararsizim, ben şans sızım, anamdan doğduğum dan beri yüzüm gülmedi diyen.
Hep derdimkiniye öyle olumsuzlukları kendi üstüne çağırıyorsun? Ne değişiyor böyle yapınca?
Kadın 60 yaşından sonra yavaş yavaş bu huyunu azalttı, inan hayatında çok şey değişti bile. Artık onunla konuşurken bende karamsar olmuyorum, o kadar negatif enerji yüklüyormuşki.
Şimdi o da bende gayet iyiyiz
İsmim MerveHoşgeldin aramiza.merve. kural gereği aldaki formu doldurman gerkiyor..ve düzenli paylaşim yaparsan motivasyonun için iyi olur...
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Canim.az yemek zorunda degilsin ki,o nerden cikti ?Deli güldürdün beni. Bi an öyle düşündüm kendimi
Yediğimden de haz almıyorum. Çöp öğütücüsü gibi hissediyorum kendimi.
Adapte olamıyorum. Az yemek zor hiç yememek daha kolay inan ki.
Tesekkur ederimHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?