Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın bacımm corba yiyorken ekmek yeme dikkat et daha cok kalori alıyorsun

Kilo bana değilde ben yemeğe yapışmasam bide. Az gaz verin bugün lütfen
Karantinadan herkez incecik cıksın kızlar hadiii kaldırın totoları agzımıza fermuarı cekelim aaa ben bu yaşta böyleysem hıııı bak kızıyorum size aaaaa bak 2 bardak ılık limonlu suyumu içip 2 mil lesli mi yaptım şimdi yulaf yogurt yiyeceğim

dünyanın sonu gelmişse mahşerde dirildiğimizde iyi görünmeliyiz
Allah'ım bi de çıplak olacağız diyorlar, bu göbekle vereceğim hesaba nasıl odaklanayım
tamam... bu işin esprisi tabii kusura bakmayın

hocam bir de şu oluyor, yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum ama bunu tartıda göremeyince moral motivasyon yitiyor..
inanılmaz bir şeker isteğine karşı geliyorum ve sonucunu hemen derhal şimdi görmek istiyorum
o yüzden 69a kadar sabredeceğim
birlikte başaracağız bu işi

Günaydın canım bu zamana kadar verdiğin emeği düşünsen bile uzak durursun yememen gereken her şeyden
Dün o kadar aç hissettim ki kendimi doyamıyorum 6 gibi bir elma yedim (menüme eklemeyi unuttum) yok asla geçmiyor geziniyorum aranıyorum sonra 2 aydır verdiğim mücadelem aklıma geldi bir günde heba etmek istemedim inan bi süre sonra geçti
Şöyle düşün anlık haz pişmanlıktan başka bir şey getirmiyor o an evet yedin içtin iyi güzel fakat yarım saat sonra tadı damağından komple gidecek bir yiyecek için emeğimizi çöp etmeyelim

Daha önce Bi ara spor salonu na gittim bir ay ve 3 kilo aldım şaka gibi demi bende dedim spor beni şişmanlatıyor boşu boşuna vucudumu yordum dedim saldım kendimi ama önemli olanı şu yeni anladım az yemek cok hareket fazlasını harcamalıyoz

Cok haklısın tatlım akşam kız tatlı yapmıştı dedim spordan ayaklarım agrısı bu emek boşa mı gitsin dedim yemedim zaten tadını da biliyorum ben bunu dedim (gercekten cok güzel bir tatlı idi)

Deli güldürdün beni. Bi an öyle düşündüm kendimi
Yediğimden de haz almıyorum. Çöp öğütücüsü gibi hissediyorum kendimi.
Canim hayirdir seviyelere devam etmiyor musun
Adapte olamıyorum. Az yemek zor hiç yememek daha kolay inan ki.

Çorba elmadan ziyade
Çorba salata daha doyurucu olur
Salatayı cevizli yada zeytinli yada peynirli zenginleştirebilirsin, zeytinyağını da biraz fazla eklersen daha güzel olur
Not: zeytin yada peynir kullanırsan tuzunu azaltmayı unutma

Canım sana bu seviyeler eziyet gibimi geliyor

.....
Canim spora başla .düzenli spor yap..ve sağlikli beslenerek seviyeye uyarsan 3 kilo bikaç gün içinde gider hemen senin stressini anliyorum ..ama yinede birakma kendini

Canım sana bu seviyeler eziyet gibimi geliyor
Gelmiyor aslında bana eziyet gelen benim tutarsızlığım. Bide apa nın tutarsızlığı.
Millete ağzına geleni saydı kalmış şurada 10 gün gelin gelin birşey olmaz.
Seviyeleri sırayla yapmadan 36 saat yapamazsınız diyip milleti 4. Seviyeye taşıması.
Bunca gereksiz şeyi kendime bahane edinmem(bananeyse sanki)
Küçük çok darladı. 4 gündür sürekli altına yapıyor. Wc gidicem diye ağlıyor resmen. İşe başlamaya az kaldı. Kafamda sürekli plan program. Hiçbirşey yapmadan yorgunum

.....

Canim spora başla .düzenli spor yap..ve sağlikli beslenerek seviyeye uyarsan 3 kilo bikaç gün içinde gider hemen senin stressini anliyorum ..ama yinede birakma kendini
Evet evet sporu bugün mutlaka bi şekilde yapıcam az yada çok
Gaz mı istiyon
Bana bak ayol, 4 ay oldu, meyvanın tadını unuttum ekmek nasıl bişeydi acaba
Makarna diye bir yemek demi varmış
Daha ne gazi istiyon
Bana bunlarla gel

Sürekli senin gibi olumsuzlukkonuşan bir akrabamız vardı, hep kararsizim, ben şans sızım, anamdan doğduğum dan beri yüzüm gülmedi diyen.
Hep derdimkiniye öyle olumsuzlukları kendi üstüne çağırıyorsun? Ne değişiyor böyle yapınca?
Kadın 60 yaşından sonra yavaş yavaş bu huyunu azalttı, inan hayatında çok şey değişti bile. Artık onunla konuşurken bende karamsar olmuyorum, o kadar negatif enerji yüklüyormuşki.
Şimdi o da bende gayet iyiyiz

Hergünü güneşli karşılıyorum aslında...

Günaydin kizlar...itadeniz çok zayif biraz toparlanin lütven
Bakin YaKaMoZz-z
Arkadaşimiz seviye yapmadiği halde iradesi nekadar güçlü...ev ahalisine uymak zorunda değilsiniz..kendinize ayri yemek yapin bende öyle yapiyorum...mesela şu an tavada peynirli gözleme yapiyorum...artik okadar alişmişimki canim istemiyor bile..nefsinizi küçük şimarik bir çocuk gibi düşünün ..ve onu eyitmek zorundayiz yoksa ona yenik düşer başarili olamayiz....Lütven toparlanin artik..menülerde kek börek pasta kurabiye görmek istemiyorum artik..karantinadan kilo almadan alnimizin akiylan çikalim...

Son düzenleme:
İsmim Merve
Yas 26 olcam mayista
1.61 boy
Calismiyorum
Evli 1 cocuk 4yasinda
Emzirmiyorum
Ankara
Tiroit yetmezligi var kilo aldim
Saglik icin kilo vermek istiyorum
26yasindayim 4yasinda oglum mutlu bir evliligim var insanlari seviyorum :)
Yarismadim. Degisiklik olmadi.
57kilodayim.
Hedef 50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…