- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Gönül cümAlmanya da yasayan arkadaslara bir sorum olacak.
Almanyadan emekli biriyle 1.5 yil evli olan bir akrabam var. Esi vefat ederse maaşından yararlanabilir mi? Esi hasta cok. Kadinin yaşı 59. Alamazsin 5 yil evli olman gerekirdi diyorlar dogru mu bu
iyiyim hamdolsun teşekkür ederim, sen nasılsınSelam Ayşecim nasılsın
Anladım teşekkür ederim. Türkiye de yasiyor bi 5 yıl diyorlar da bilmiyorumGönül cüm
Arkadaş ın almanyada yaşıyorsa senesi mühim deyil, yinede başvuru yapması lazım dedi.
Arkadaş ın Türkiye'de yaşıyorsa onu bilmiyorum, herhalükarda başvuru yapsınlar dedi.
Inşallah hakeder ve alır.Anladım teşekkür ederim. Türkiye de yasiyor bi 5 yıl diyorlar da bilmiyorum
hayırlısı olsun canım, rabbim gönlünüze göre bir ev nasip etsin inşallah.Kizlar nasilsiniz? Ben bu ara yogunum ev aramaya tutustuk ev alicaz hazir faizler dustu. Milletin evine 10 yildir kira oduyoruz artik kendi evinimizi odemek istiyorum rabbim nasip ederse. Dua ederseniz cok sevinirim
Sağol canim ..Gulhan1 perihan abla cok uzuldum ya. Cok konusan hele hele uysuz adamla. Hic ugrasilmaz. Cok haklisin. Ama azmis kudurmustan beterdir. O oyle bir adam onu anladik artik. Onun gozunu hicbirseye korkutamassin. Dize getiremessin. Gecen duzeldi sesi cikmio falan. Dedin ama ben biliyordum onun karakteri bu ve gene patlak verecek. Ama genedr senin icin dua ettim. Ablacim. Kendi yolunu ciz bak. Keyfine. Bunla mucade edecegine hayatla. Mucadele gecimle mucadele et ✔
Barbunya bende çok şişkinlik yapıyor ketoyu bu ara ben de araştırıyorum hatta facede grupları falan var ama bazı değerlerin vücutta değişiyor o sürece girince diye anladım o yüzden pek cesaret edemiyorumBugünkü menüm
kahvaltı
Biberli ömlet
Salatalık peynir
ara
İki üç çilek
akşam
1 tabak barbunya pilaki
ara
1 adet küçük muffin
su: yarım litre
spor 2500 adım yürüyüş
Normalde kalori olarak fazla tüketmiyorum ama avayip şişlinliğim var. Keto denemek istiyorum bakalım naparım:
Ben daha önce denedim keto uuyabildiğim süre içinde inanılmaz bir etkisini gördüm görünüşte. Karnım kayboldu kıyafetlerim bol gelmeye başlamışto. Bıraktğım anda tekrar şişkinlik başladı ama. Facebook gruplarını da takip ediyorum bununla ilgili de şöyle bir yorum görmüştüm. Keto ile bile kısa sürede o kadar değişim mümkün değilmiş ancak bir gıda türüne alerji gibi bir durum olabileceğinden söz etmişler. Makarna türevlerini çok seviyorum hayatımdan tamamen çıkaramayacak olmak düşündürüyor beniBarbunya bende çok şişkinlik yapıyor ketoyu bu ara ben de araştırıyorum hatta facede grupları falan var ama bazı değerlerin vücutta değişiyor o sürece girince diye anladım o yüzden pek cesaret edemiyorum
Salatalıktaki karbonhidrati bile sayıyorlar çok mantıklı gelmedi bana günlük 30 gr hakkın var onun yerine azaltabildigin kadar azalt karbonhidrati
Veya sabah kahve içine hindistan cevizi yağı hayatta icemem
Aynen doktor kontrolünde olması lazım çok yanlış bence kafalarına göre yapıyorlar ne kadar sürdürebilirsij orası muamma. Sen bende besin alerji testi yaptır hangi gıdaya allerjin varsa çıkıyor orda. Ben mesela sigara içtiğim için hep şişkinlik var artık takmıyorum.Ben daha önce denedim keto uuyabildiğim süre içinde inanılmaz bir etkisini gördüm görünüşte. Karnım kayboldu kıyafetlerim bol gelmeye başlamışto. Bıraktğım anda tekrar şişkinlik başladı ama. Facebook gruplarını da takip ediyorum bununla ilgili de şöyle bir yorum görmüştüm. Keto ile bile kısa sürede o kadar değişim mümkün değilmiş ancak bir gıda türüne alerji gibi bir durum olabileceğinden söz etmişler. Makarna türevlerini çok seviyorum hayatımdan tamamen çıkaramayacak olmak düşündürüyor benibir de kapsül kapsül takviye kullanıyorlar düzenli olarak kan değerlerini ölçtürüyorlar vs kendi başına insanın yapacağı bir beslenme şekli değil
Barbunya da şişlinlik yapmuş olabilir düne göre kaçamak yapmamış olmama rağmen felaket artıdayım bugün
Ama barbunyayı da dört beş yıldır yemiyordum.
Aklımda test yaptırmak da hatta detaylı bir kan değerlendirmesş de istiyorum. Arkadaşlarımda hep d vit eksikliği, tiroit vs çıktı.Aynen doktor kontrolünde olması lazım çok yanlış bence kafalarına göre yapıyorlar ne kadar sürdürebilirsij orası muamma. Sen bende besin alerji testi yaptır hangi gıdaya allerjin varsa çıkıyor orda. Ben mesela sigara içtiğim için hep şişkinlik var artık takmıyorum.
Hangi sporları yapıyorsun canım?Günaydın arkadaşlarrr
Ya bilsem daha önce yapardım
Göbek 2 güne yok olacak inşallah çoğu gitti azı kaldı
Sırf yaptığım spordan
Kilo hala artıda biraz ama o da wc yüzünden o da zamanla inecek o emli olan ölçülerin incelmesi
Şiddetle sporu tavsiye ederimmmm
Günaydın arkadaşlarrr
Ya bilsem daha önce yapardım
Göbek 2 güne yok olacak inşallah çoğu gitti azı kaldı
Sırf yaptığım spordan
Kilo hala artıda biraz ama o da wc yüzünden o da zamanla inecek o emli olan ölçülerin incelmesi
Şiddetle sporu tavsiye ederimmmm
Kan da baktir ama bu besin testi dediğim 150 TL falandı en son Bi arkadaşım yaptırdı domates çikolata vs bi sürü alerjisi ciktiAklımda test yaptırmak da hatta detaylı bir kan değerlendirmesş de istiyorum. Arkadaşlarımda hep d vit eksikliği, tiroit vs çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?