Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gönül cüm
Arkadaş ın almanyada yaşıyorsa senesi mühim deyil, yinede başvuru yapması lazım dedi.
Arkadaş ın Türkiye'de yaşıyorsa onu bilmiyorum, herhalükarda başvuru yapsınlar dedi.

Kızlar merhaba. Gulhan1 moni ve diger arkadaslar, merak eden olmustur.
Iyiyiz oglumda iyi tetkikleri vardı giremedim modum da yok. Devam edebilir miyim bilmiyorum. Devam etmezsem ne yapmam gerekiyor ?
sevindim iyi olmanıza Allah şifa versin canım.
devam edemezsen cuma günü izne ayırabilirim canım.

Kizlar nasilsiniz? Ben bu ara yogunum ev aramaya tutustuk ev alicaz hazir faizler dustu. Milletin evine 10 yildir kira oduyoruz artik kendi evinimizi odemek istiyorum rabbim nasip ederse. Dua ederseniz cok sevinirim
hayırlısı olsun canım, rabbim gönlünüze göre bir ev nasip etsin inşallah.

Sağol canim ..

Barbunya bende çok şişkinlik yapıyor ketoyu bu ara ben de araştırıyorum hatta facede grupları falan var ama bazı değerlerin vücutta değişiyor o sürece girince diye anladım o yüzden pek cesaret edemiyorum
Salatalıktaki karbonhidrati bile sayıyorlar çok mantıklı gelmedi bana günlük 30 gr hakkın var onun yerine azaltabildigin kadar azalt karbonhidrati
Veya sabah kahve içine hindistan cevizi yağı hayatta icemem

Ben daha önce denedim keto uuyabildiğim süre içinde inanılmaz bir etkisini gördüm görünüşte. Karnım kayboldu kıyafetlerim bol gelmeye başlamışto. Bıraktğım anda tekrar şişkinlik başladı ama. Facebook gruplarını da takip ediyorum bununla ilgili de şöyle bir yorum görmüştüm. Keto ile bile kısa sürede o kadar değişim mümkün değilmiş ancak bir gıda türüne alerji gibi bir durum olabileceğinden söz etmişler. Makarna türevlerini çok seviyorum hayatımdan tamamen çıkaramayacak olmak düşündürüyor beni bir de kapsül kapsül takviye kullanıyorlar düzenli olarak kan değerlerini ölçtürüyorlar vs kendi başına insanın yapacağı bir beslenme şekli değil
Barbunya da şişlinlik yapmuş olabilir düne göre kaçamak yapmamış olmama rağmen felaket artıdayım bugün
Ama barbunyayı da dört beş yıldır yemiyordum.

Aynen doktor kontrolünde olması lazım çok yanlış bence kafalarına göre yapıyorlar ne kadar sürdürebilirsij orası muamma. Sen bende besin alerji testi yaptır hangi gıdaya allerjin varsa çıkıyor orda. Ben mesela sigara içtiğim için hep şişkinlik var artık takmıyorum.

Aklımda test yaptırmak da hatta detaylı bir kan değerlendirmesş de istiyorum. Arkadaşlarımda hep d vit eksikliği, tiroit vs çıktı.

Hangi sporları yapıyorsun canım?
Bende de spor çok etkili oluyor ama şu tembelliğimi atamadım. Vücut kendine geliyor hareketle.

Neye başladın cnm sen

Aklımda test yaptırmak da hatta detaylı bir kan değerlendirmesş de istiyorum. Arkadaşlarımda hep d vit eksikliği, tiroit vs çıktı.
Kan da baktir ama bu besin testi dediğim 150 TL falandı en son Bi arkadaşım yaptırdı domates çikolata vs bi sürü alerjisi cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…