- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oh valla ne şanslısınız bu seviyedeSerbest ama ev yapimi eksi mayali :) yada en temizi tava ekmegi yogurt un karbonat yogur oisir tavada mis gibi, ben yarin icin yufka ekmek yapicam su ve un olarak malum tuz yok, tahin pekmeze banar yerim off cok acimmm
Bal ye sende ama oda tek basina gitmez kiOh valla ne şanslısınız bu seviyede
Ben 0 grubuyum et yemem lazım, hayvansal yasak.
Bitkisel et yokmu yav
Bu videolarda anlatiliyor bence sonuna kadar izle çok ilginç şeyler anlatiyorlar...O nereden çıktı şimdi??
Oda hayvansalBal ye sende ama oda tek basina gitmez ki
Bu videolarda anlatiliyor bence sonuna kadar izle çok ilginç şeyler anlatiyorlar...
Bende öyleyim şu an bizim burasida çok sicak almanyanin bazi bölgeleri soğukmuş ..keşke burasida soğuk olsa...hiç sevmem sicak havayi..bana göre değil..merhaba kızlar. çarşıda işimiz vardı. gittik geldik. sıcaktan ve baş ağrısından bayıldım. eve kendimizi zor attık. çorba içip ağrı kesici içtim. su falan. ancak sakinledim. ama çok uykum var.
Bende öyleyim şu an bizim burasida çok sicak almanyanin bazi bölgeleri soğukmuş ..keşke burasida soğuk olsa...hiç sevmem sicak havayi..bana göre değil..
Haribo nasıl?Mayis nerden çıktı ayol
Temmuz tabiki
Bu arada şekerli şeylerde yenmesin.
En zararlısı ve vücutta yağa dönüşüp kana karışan şeker, artık bunu hepimiz biliyoruz
Tabi canim sorun değil...inşallah ciddi bir sorun yoktur ..çok geçmiş olsunGulhan1 dün eşimi acile kaldırdık şyan yatılı tedavi görüyo ne zaman çıkcağı belli değil. Bebeğimle başbaşa kaldık evde menü bildiremezsem muaf yazabilir misin?
Ritim bozukluğu kalp atışları 250ye dayandı ablasyon uygulancak canım çok sağolTabi canim sorun değil...inşallah ciddi bir sorun yoktur ..çok geçmiş olsun
Çok şükür geçmişmerhaba kızlar. çarşıda işimiz vardı. gittik geldik. sıcaktan ve baş ağrısından bayıldım. eve kendimizi zor attık. çorba içip ağrı kesici içtim. su falan. ancak sakinledim. ama çok uykum var.
Bana yollaBende öyleyim şu an bizim burasida çok sicak almanyanin bazi bölgeleri soğukmuş ..keşke burasida soğuk olsa...hiç sevmem sicak havayi..bana göre değil..
Allah şifa versin canımGulhan1 dün eşimi acile kaldırdık şyan yatılı tedavi görüyo ne zaman çıkcağı belli değil. Bebeğimle başbaşa kaldık evde menü bildiremezsem muaf yazabilir misin?
En berbatı, mide onu eritemiyor bileHaribo nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?