Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Serbest ama ev yapimi eksi mayali :) yada en temizi tava ekmegi yogurt un karbonat yogur oisir tavada mis gibi, ben yarin icin yufka ekmek yapicam su ve un olarak malum tuz yok, tahin pekmeze banar yerim off cok acimmm
Oh valla ne şanslısınız bu seviyede
Ben 0 grubuyum et yemem lazım, hayvansal yasak.
Bitkisel et yokmu yav

merhaba kızlar. çarşıda işimiz vardı. gittik geldik. sıcaktan ve baş ağrısından bayıldım. eve kendimizi zor attık. çorba içip ağrı kesici içtim. su falan. ancak sakinledim. ama çok uykum var.

Bende öyleyim şu an bizim burasida çok sicak almanyanin bazi bölgeleri soğukmuş ..keşke burasida soğuk olsa...hiç sevmem sicak havayi..bana göre değil..

Gulhan1 dün eşimi acile kaldırdık şyan yatılı tedavi görüyo ne zaman çıkcağı belli değil. Bebeğimle başbaşa kaldık evde menü bildiremezsem muaf yazabilir misin?
Tabi canim sorun değil...inşallah ciddi bir sorun yoktur ..çok geçmiş olsun

Bende öyleyim şu an bizim burasida çok sicak almanyanin bazi bölgeleri soğukmuş ..keşke burasida soğuk olsa...hiç sevmem sicak havayi..bana göre değil..
Bana yolla
Kalın giyindim, battaniyenin altında oturuyorum.
Birazdan dışarı gidecem, gelince sıcak su tuluğu alıp oturacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…