- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ooo çok fazla, inşallah tez zamanda düzelip sağlığına kavuşurRitim bozukluğu kalp atışları 250ye dayandı ablasyon uygulancak canım çok sağol ❤❤
Bende makina alsammı diye düşünüyordum. Sonrasında kullanmamki, rendelemek te mantıklı, çok uğraştırmıyormuMenüm
08
Limonlu su
9.45
2 dilim kadar karpuz
12.
1 avuc kaju
12.30
Tuzsuz yesil salata
17.30
Tuzsuz pirasa
Ögleden kalan salata
3 elmayi rendeleyip suyunu sıkip 500ml suyla karistirip ictim aralarda
Gulhan1 dün eşimi acile kaldırdık şyan yatılı tedavi görüyo ne zaman çıkcağı belli değil. Bebeğimle başbaşa kaldık evde menü bildiremezsem muaf yazabilir misin?
Kolay gelsin cnm bende hiç sevmiyorum ama baslayıncada bırakasım gelmiyorEvi temizlemeye giriştim ev ayakta gidiyor.Spor yapamıyorum tabi ki.En az 5-6 gün sürer.Nefret ediyorum temizlik yapmaktan...
Çok geçmiş olsun cnm inş biran önce toparlar kavusursunuzGulhan1 dün eşimi acile kaldırdık şyan yatılı tedavi görüyo ne zaman çıkcağı belli değil. Bebeğimle başbaşa kaldık evde menü bildiremezsem muaf yazabilir misin?
canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versinGulhan1 dün eşimi acile kaldırdık şyan yatılı tedavi görüyo ne zaman çıkcağı belli değil. Bebeğimle başbaşa kaldık evde menü bildiremezsem muaf yazabilir misin?
afiyet olsun. diyetisyen menüsü mü bu merak ettim?Misafirim var hu akşam kızlar menüye en sevdiğim seyleri yaptım çin işkencesi gibiallahım bu irademi kaybetmeyeyim amin☺
Menümü yazayım
Sabah kalkınca 07.00
3 adet kayısı
1 fincan yeşilçay
Kahvaltı 9.00
1 yumurta
Domates Salatalık dereotu maydonoz
60 gram beyaz peynir
7 zeytin
50 gr tam buğday ekmeği
Ara 11.00
100 gr muz
1 sade galeta
7 adet çiğ badem
Maden suyu
Öğle 14.30
9 kaşık kuru fasulye yemeği
Yağsız tuzsuz salata
Ara 16.30
100 gr nektarı
Beyaz çay
Akşam19.00
12 kaşık kabak yemeği
50 gr tam buğday ekmeği
1 su bardağı yoğurt içine semizotu
Spor yapamadım ama sabahtan beri temizlik hazırlık derken 10000 adım atmışım evin içinde .
3 litre de su içtim.
Evi temizlemeye giriştim ev ayakta gidiyor.Spor yapamıyorum tabi ki.En az 5-6 gün sürer.Nefret ediyorum temizlik yapmaktan...
Yok ya gerek yok makinaya hatta mix var bende bidahaki sefere onla yapicam gayette cikiyo suyu zaten suyla karistircagin icin yeterli geliyoBende makina alsammı diye düşünüyordum. Sonrasında kullanmamki, rendelemek te mantıklı, çok uğraştırmıyormu
Aaaa benim oglumbende cocuktan sonra nefret ettim evi supursem supurgeye oturuyor cami silsem pis suya daliyor girgiri bile elimden aliyor. her isi o uyurken yapmaya calisiyorum. bezdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?