Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yapabilirsen tek öğün yapabilirsin.
Biz 3. Seviyede yaptık.
Gün içinde susadıkça su, çay, kahve serbest.
Akşam en geç 8 de ( ben 6 da yiyorum) akşam yemeği bitmesi gerekiyor

Inşallah spor da yapamıyorum sıcaktan artık
Şu an oğlumu uyutuyorum vantilatörü cevirdim kendime sırtımdan vuruyor,kesmiyor yine
Bende soğuktan büzüşüp oturuyordum.
Komşuya yazdım dışarı çıkmıyonmu diye.
Yazık onunda başı ağrıyormuş, ben yazınca hadi çıkalım dedi.
Beraber 1 saat yürüyüş yaptık, market gezdik geldik

evde kahve makinesi kullanan arkadaşlar ben starbucks ın kahve çekirdeklerini seviyorum. ama başka seçenekler de arıyorum. siz hangilerini kullanıyorsunuz. değişik kahveler arıyorum.

Yapabilirsen tek öğün yapabilirsin.
Biz 3. Seviyede yaptık.
Gün içinde susadıkça su, çay, kahve serbest.
Akşam en geç 8 de ( ben 6 da yiyorum) akşam yemeği bitmesi gerekiyor
Tek öğünü deneyim mi yoksa 16/8 le mi başlasam bilemedimAslında yaparım yaa hazır iştahımda yokken.Bugün tam 20:00 de yemek yedik ve saate baktığımda da aklımdan geçti yapsam mı dedim.Az önce sade soda içtim sorun değil sanırım.Sütsüz şekersiz kahve,çay vs serbest değil mi?Tatlandırıcı atabilir miyim peki uzman hanım

evde kahve makinesi kullanan arkadaşlar ben starbucks ın kahve çekirdeklerini seviyorum. ama başka seçenekler de arıyorum. siz hangilerini kullanıyorsunuz. değişik kahveler arıyorum.
Tchibo, lavaza ve barista kullanıyorum. Aralarında çok bi fark göremedim
2 kg açılmamış kahvem var, onlar bitince organik kahve deneyeceğim. Bana hacamat yapan kadın brezilya da yaşamış, kahve ağaçlarını böcekten korumak için ilaçlıyorlar dedi. Organik olanı kullan dedi

Seviyelerde şekere dair herşey yasak
Seviye yapmayacağın için atarsin, bırakabilirsen senin için çok daha faydalı olur

hımmm organik daha iyi olur tabi. ama onda da marka önemli. hangisi?

bu arada peki Tchibo, lavaza ve barista da hangilerini önerirsin. foto atabilir misin? güzel olanlar aklımda bulunsun inceleyeyim.

az önce bunu sipariş ettim. çok beğenen vardı ve açıkçası krem çekirdeği de merak ediyordum.

ben normalde medium kahve severim. dark olanlar çok sert geliyor bana. arada içerim ama onları da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…