- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yapabilirsen tek öğün yapabilirsin.Çok şükür cnm,3 günlük oruç yapıcan mı yine?Bende 16/8 yapayım diyorum.Sonra 18/6 alışınca da 24 saatlik yapayım diye düşünüyorum.Gezoyla sen uzmansınız bu konularda,tavsiyen var mı nasıl yapayım? @MuMu85
Bende soğuktan büzüşüp oturuyordum.Inşallahspor da yapamıyorum sıcaktan artık
Şu an oğlumu uyutuyorum vantilatörü cevirdim kendime sırtımdan vuruyor,kesmiyor yine
Teşekkür ederimmm ablacımOlur olur sen iste yeter ki ben senin yapacağına inanıyorum cnm
Evet kaçtı obeztom,100 gr daha vereydim kaçmazdı
33 aylikseninki kac yasindaydi
Tşk ederim saram,sonuçları çıkınca haber ver bize olur mu cnmİkinci olmuşuz tüm takımı tebrik ederim özellikleAylin42Konya seni çok tebrik ediyorum canım benim
Tek öğünü deneyim mi yoksa 16/8 le mi başlasam bilemedimAslında yaparım yaa hazır iştahımda yokken.Bugün tam 20:00 de yemek yedik ve saate baktığımda da aklımdan geçti yapsam mı dedim.Az önce sade soda içtim sorun değil sanırım.Sütsüz şekersiz kahve,çay vs serbest değil mi?Tatlandırıcı atabilir miyim peki uzman hanımYapabilirsen tek öğün yapabilirsin.
Biz 3. Seviyede yaptık.
Gün içinde susadıkça su, çay, kahve serbest.
Akşam en geç 8 de ( ben 6 da yiyorum) akşam yemeği bitmesi gerekiyor
❤Teşekkür ederimmm ablacım
Hayırdır geçmiş olsun cnm ne oldu ki@perihan00 dün eşimi acile kaldırdık şyan yatılı tedavi görüyo ne zaman çıkcağı belli değil. Bebeğimle başbaşa kaldık evde menü bildiremezsem muaf yazabilir misin?
Rabbim acil şifalar versin cnm dualarımız sizinleRitim bozukluğu kalp atışları 250ye dayandı ablasyon uygulancak canım çok sağol ❤❤
Tchibo, lavaza ve barista kullanıyorum. Aralarında çok bi fark göremedimevde kahve makinesi kullanan arkadaşlarben starbucks ın kahve çekirdeklerini seviyorum. ama başka seçenekler de arıyorum. siz hangilerini kullanıyorsunuz. değişik kahveler arıyorum.
Seviyelerde şekere dair herşey yasakTek öğünü deneyim mi yoksa 16/8 le mi başlasam bilemedimAslında yaparım yaa hazır iştahımda yokken.Bugün tam 20:00 de yemek yedik ve saate baktığımda da aklımdan geçti yapsam mı dedim.Az önce sade soda içtim sorun değil sanırım.Sütsüz şekersiz kahve,çay vs serbest değil mi?Tatlandırıcı atabilir miyim peki uzman hanım
Tmm teşekkür ederim gezgin gezomSeviyelerde şekere dair herşey yasak
Seviye yapmayacağın için atarsin, bırakabilirsen senin için çok daha faydalı olur
Tchibo, lavaza ve barista kullanıyorum. Aralarında çok bi fark göremedim
2 kg açılmamış kahvem var, onlar bitince organik kahve deneyeceğim. Bana hacamat yapan kadın brezilya da yaşamış, kahve ağaçlarını böcekten korumak için ilaçlıyorlar dedi. Organik olanı kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?