Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canım,işten gelince yorgun argın çok zor olur.Ama dediğin gibi 15 dk bile yapsan kar,kendini çok huzurlu ve mutlu edersin.Biliyorsun por mutluluk hormonu salgılıyor

evet. akşam yürüyüşü yordu ama sonra da çok rahatlattı beni. psikolojim değişti birden. çok da güzel uyudum

regle 4 gün falan vardı. az önce öncüsü geldi ondan da oldu sanırım tatlı diye coşmam ama yine de depo demir ilacını aralıklı içicem. yoksa yakında psikiyatri ilacına başlarım bu gidişle
Bu aralar herkeste bir regli degisikligi var gunlerde canm.

Kargon geldi mi canım
taa akşam 18.00 den sonra geldi canım. kargoculara da Allah kolaylık versin. bu sıcakta dağıtım yapıyorlar.
İnşallah en kısa sürede motive olursun canım.Kendini toplayıp başlamak o motivasyonu yakalamak oldukça zor oluyor,zaman alıyor.Ben o durumu yakalayana kadar 90 oldum ya.
hiç sorma kuzum. alt üst oldum son haftalar istediğimi yediğim halde mutlu olsam için yanmayacak. sürekli moral bozukluğu. şimdi regl de geliyormuş.
gece yemelerim var benim. o sorun oluyor. gece mutfağa girmemeliyim. onu engellemeliyim.
kontrol altına alıcam inşallah canım. yoksa ibre yukarı çıkıyor. sanırım regl geldği için oldu sabah 86.4 çıktım. cumaya kadar toplayabildiğim kadar toplayacağım.

valla büyük süpriz oldu. öğleden sonra saçlarıma dip boya yapmayı düşünüyordum. artık kuaförde boyatmıyorum. ama öncü gelince kaldı. napalım yapacak bir şey yok.
Bende 10 yildir kendim boyuyorum canim. Paranla rezil oluosun. Bilgimde var cok sukur bayagi.
Oryel kullanacaksan regli iken tabi boyama

2.5 kilo gene geriden baslican canim halbuki dustugun kilodan 2.5 vermeye calissan ne kadar guzel olurdu. Alma canim bak vermek ne kdar zor. Sende aclik orucu yap istersen gunduz istedigini yer 6 da kapanis yap. Tabi saat 12 de kahvalti
Hoşgeldin cnm tekrar aramıza . Bayram için memlekete gitmiştik 1 hafta önce orada illaki kaçamaklar etler tatlı derken bide yol şişliği var tabi. Neyseki kontrolü tekrar ele aldım diyetisyene gidiyorum 1.5 aydır cnm listeme devam yani. Oralarda listeye uyamadım malesef.
moral bozacak bir şey yok.çoğu ödemdir onun.listeni uygulamaya ve spora başla hemen.cumaya yarısı gitmiş olur
Inş cnm bencede çoğu ödemdir şuan öğle menüm olan salatamı yiyorum akşamada sebze yemeğimi yerim ohh mis yarına 1 kgsu gider belkide.

Bende 10 yildir kendim boyuyorum canim. Paranla rezil oluosun. Bilgimde var cok sukur bayagi.
Oryel kullanacaksan regli iken tabi boyama
ben evde boyuyordum yıllarca. ama kaç yıl önce röfleye başlayınca 50 güne bir falan dip boya için de kuaföre gidiyordum. 9 yıldır. yılda iki kere de röfle. ama şimdi araya pandemi girdi. üstüne demir sorunumdan dolayı saçlar da aşırı dökülünce şimdi röfleye ara vermeye karar verdim. öyle olunca da dip boyalarımı evde yapacağım. zaten artık çok para da vermek istemiyorum. azcık ekonomi yapayım. saç kesim bile 50-60 en azı.

Saol canim. Listeye uyabiliosan vallahi bravo
inanilmaz pahalandi ya ben onceden gidemedim simdi hic gidemem artik gecen cila atmayida ogrendim tamm artik kuaforle isim olmaz kesim olarak duz kesim seviyorum onuda kendim yaparim. Sen sarimsakli bioblas denedinmi cok memnun herkes

yok diğer şeylere bulaşmam. sadece dip boya. saç kesimimi evde yapamam. ona mecbur gidicem. zaten eylül sonu ekim başı gibi bir daha giderim. bakalım vaka sayısı ne olacak. ona göre kim bilir belki yaza kadar gidilmez bile.

ben her şampuanı kullanamıyorum canım. organics kullanıyorum. bir de yine ona benzer bir marka daha var. onu kullanıyorum.

12 yıldır diyet yapıyprum diyetisyene karşı önyargım vardı hep listeye uyamam diye düşünüyordum. 12 yıldır kendi kendime debelendim kiloda verdiğim oldu hamile kalıp tekrar geri aldım hep. (4cocuk) . Eskiden denediğim hangi yöntem varsa işe yaramadı sürdüremedim çıkmaza girmiştim sanki vücudumun ayarlarını bozmuştum. Cevremde 4 kişinin gittiği ve cok güzel kilolar verdiği bi diyetisyen vardı uzaktan uzaktan izledim ve bi cesaret giden arkadaşlardan kimseye söylemeden gittim. Aklımda listeye uyamayacağım varya sessiz sedasız gitmek istedimki rezil olmayayım. Çok şükür 1.5 aydır birkere bile kaçamak yapmadım bayram hariç. Güzel gidiyor şimdilik 85 ile başladım 79.5 idim bayramda.

Allah devamını da sağlıkla, kolaylıkla, huzurla nasip etsin canım.

Alt katta Libyali bir komşu var..yaklaşik 1 seneden beri sabrediyorum..çocuklarim avluda oynarken sürekli hakaret ediyorlar. .sadece bizimkilere değil diyer komşularin çocuklarinada hakaret ediyorlar...anne babalariylan eşimde konuştu bende..hiç bir fayda etmedi..bikaç kerede ben çocuklarlan konuştum düzgün bir şekilde..yapmayin böyle yaptiğiniz çok yanliş vs....neyse bir akşam üstü balkona çamaşir seriyorum..onlarda avluda yine oynuyorlardi..durup dururken banada ağir hakarette bulundular(( bundan bir gün önce eşim anneleriylen konuşmuştu..kadin asla kabul etmedi çocuklarinin terbiyrsizliğini eşimlede bayaği bi agresif bir şekilde tepki vermişti.))...neyse birşey demedim çocuklara soğuk kanli davrandim....sabah cocuklarin annesini tesafüfen yolda görmüştüm kizimi okula götürürken...oda oğlunu okula götürüyordu....ben "sonra biraz konuşabilirmiyiz" diye sordum sadece...kadin sokak ortasinda sanki ona saldirmişim gibi yüksek sesli bir şekilde tepki verdi...sakin olun bağirmadanda konuşabiliriz. Bakin kaç yillik komşuyuz polislik olmayalim dedim..oğlunuz bana dün akşam ben balkondayken hakaret etti..sizce bu doğru birşeymi dedim...çok doğru yapmiş az bile demiş birdahaki sefere sizlere domuz dedirteceğim dedi...ve sokak ortasinda böyle bir rezalet çikardi ..onun yerine ben utandim .hiç karşilik vermedim..sadece siz normal değilsiniz dedim ..eve geldim ve polise şikayet ettim olanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…