- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
2.5 kilo gene geriden baslican canim halbuki dustugun kilodan 2.5 vermeye calissan ne kadar guzel olurdu. Alma canim bak vermek ne kdar zor. Sende aclik orucu yap istersen gunduz istedigini yer 6 da kapanis yap. Tabi saat 12 de kahvaltiGünaydın kızlar benim moraller yerlerde 2.5 kilo almış gelmişim bugün tekrar listeme dönüyorum inş hemen gider
moral bozacak bir şey yok.çoğu ödemdir onun.listeni uygulamaya ve spora başla hemen.cumaya yarısı gitmiş olurGünaydın kızlar benim moraller yerlerde 2.5 kilo almış gelmişim bugün tekrar listeme dönüyorum inş hemen gider
oo sabah sabahBaktim hava kapali çıktım 8.30 da yurudum ohhh nasil rahatladim.
Hava cok guzeldi ben kapali havalara bayilirim canim dayanamadim. Ama ayaklarim su topladi yaoo sabah sabahbravo
özlediğimiz hareketler bunlar
Komedi filmlerde küfür çok oluyor diye sevmiyorum.
Küfürsüz bildiğin varsa isim alabilirim
Be bileyim ben kendimi iyi hissediyorum,her işim bitiyor ancak vakit buluyorum.Sporumu yapıp da yatmak çok keyif veriyorO saatte spor olurmu kız?
Akşamları benim pilim bitmiş oluyor
Benim de benim deen sevdigim ses mide gurultusu
Be bileyim ben kendimi iyi hissediyorum,her işim bitiyor ancak vakit buluyorum.Sporumu yapıp da yatmak çok keyif veriyor
Bizde seni seviyoruzHEPINIZI COK SEVIYORUUUMM
IYIKI VARSINIIIZZ
Evet canım,işten gelince yorgun argın çok zor olur.Ama dediğin gibi 15 dk bile yapsan kar,kendini çok huzurlu ve mutlu edersin.Biliyorsun por mutluluk hormonu salgılıyoraslında akşam spor güzel oluyor. ama iş günlerimde akşam spor yapma şansım pek olmuyor. yorgun geliyorum çünkü. dışarıda yürüyüş zor geliyor. evde leslie bile yapamıyorum. en azından 15 dk leslie yapsam o bile kâr bana ama şimdilik böyle.
Kargon geldi mi canımmerhaba kızlarrrrgüzel bir haftasonu diliyorum herkese bugün dışarı çıkma planım vardı. ama netten güneş kremi sipariş etmiştim. pazartesi salı gibi kargoya verilecekti. ama saolsun satıcı hemen kargoya verdi. bugün de hemen dağıtımdaymış. mecbur onu bekliyorum evde. ezcanelerde daha pahalı oluyor. böyle de mecbur eve bağlı kalıyorsun. işe gelince iyi oluyor. yerinde olmasan bile biri alıp dolaba koyuyor.
Kısır mıben de şimdi kısır ve karpuz yedim
İnşallah en kısa sürede motive olursun canım.Kendini toplayıp başlamak o motivasyonu yakalamak oldukça zor oluyor,zaman alıyor.Ben o durumu yakalayana kadar 90 oldum ya.Selam kızlar açlık orucu yapmaya planlayan ben sanki inadına gibi aşırı iştah her saat yeme istedigi cok zorluyor beni önüne geçemiyorum ne olacak bunu nasıl aşıcagım bilmiyorum cok iradesiz oldum cok kızıyorum kendime aynada ne kadar şiş oldugum ayan beyan belli oluyor o kadar video izliyorum motive olsun diye ama yok anam 2 saat sonra mutfaktayım biri beddua mı etti neinşallah bir an önce atlatırım
Kusura bakmayın uzun oldu içimi döktüm kızlar
Eski günlerimi hatırlattın canım bende aayynı senin gibiydim.Hiçbir şeyden zevk almıyordum.Sanki sadece yemeye kurulmuş gibiydim.Çok şükür ki geçti o günler.Sende inşallah bir an önce toparlanırsın mutluluğuna huzuruna kavuşursun bir tanemçok depresif, melankoliğim bugün.... bir mutsuzluk üzerimde..... hiçbir şeye odaklanamıyorum. bunaldım sanırım
Süpersin cnm maşallahSon baharda 100 ile başladımkışın 96 95 oldum İlk baharda 89 gördüm ramazada 4 kilo daha verdim 86 oldum son 3 haftadır 81-82 arası da dolanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?