Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar benim moraller yerlerde 2.5 kilo almış gelmişim bugün tekrar listeme dönüyorum inş hemen gider
2.5 kilo gene geriden baslican canim halbuki dustugun kilodan 2.5 vermeye calissan ne kadar guzel olurdu. Alma canim bak vermek ne kdar zor. Sende aclik orucu yap istersen gunduz istedigini yer 6 da kapanis yap. Tabi saat 12 de kahvalti

Be bileyim ben kendimi iyi hissediyorum,her işim bitiyor ancak vakit buluyorum.Sporumu yapıp da yatmak çok keyif veriyor

aslında akşam spor güzel oluyor. ama iş günlerimde akşam spor yapma şansım pek olmuyor. yorgun geliyorum çünkü. dışarıda yürüyüş zor geliyor. evde leslie bile yapamıyorum. en azından 15 dk leslie yapsam o bile kâr bana ama şimdilik böyle.

Evet canım,işten gelince yorgun argın çok zor olur.Ama dediğin gibi 15 dk bile yapsan kar,kendini çok huzurlu ve mutlu edersin.Biliyorsun por mutluluk hormonu salgılıyor

Kargon geldi mi canım

İnşallah en kısa sürede motive olursun canım.Kendini toplayıp başlamak o motivasyonu yakalamak oldukça zor oluyor,zaman alıyor.Ben o durumu yakalayana kadar 90 oldum ya.

çok depresif, melankoliğim bugün.... bir mutsuzluk üzerimde..... hiçbir şeye odaklanamıyorum. bunaldım sanırım
Eski günlerimi hatırlattın canım bende aayynı senin gibiydim.Hiçbir şeyden zevk almıyordum.Sanki sadece yemeye kurulmuş gibiydim.Çok şükür ki geçti o günler.Sende inşallah bir an önce toparlanırsın mutluluğuna huzuruna kavuşursun bir tanem

Fulyaaa sen yaparsın çok iyi biliyorum.Bunu sende çok iyi biliyorsun.Biraz gayret et tatlım ne olur mutluluğun için biraz daha gayret.Biliyorum demir ilacın çok zorluyor seni.Ama sen istersen ilaç milaç sana vıızz gelir arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…