31 cnm orda altta yaziyor bayaa var dahaa
kardesini tebrik ederim
Allah icine ferahlik versin ins cnm
burasi ayni diyet savasimiz sürüyor
sag ol sende oylesin cnm
ya bu bnm doktor niye bana yurume dediki acep??
sen de spor yap ama hoplamak dogru secim degil. cok tehlikeli gorunuyor senin rahatsizlillarin icin canim aman dikkat
ben olsam yerdim o misiri odul niyeyineyedin mi merak ettim
valla bnm dr niye yurume dedi o zaman anlamiyorum ya cidden sporsuz cok zorlaniyorum. bugun 20 dk yurudum
bakalim fena gitmiyorum hedefe de ulasirim ins
canim ne ozuru canimiz sag olsun elimizden geleni yapalim gerisi onemli degil
Aynen canım bu ara du içemiyorum o etjili olfu sanırım
Oh afiyet olsun
ilk geldigim gun ben artik geldim devam edicrm didim listeye ne zaman giricem dedim sende 75 kg olunca dedin. Bende hemen 75 oluverdimaaa ne zaman
Hadi bakalim
ben 3 tane yiyiyorum ama hic biyerimee oturmuyor anlamadimYedim zaten,ama mideme oturdu resmen
beyinde bir kitlik varsa anlamaz canimgunaydin
Allah beyinsiz kocalardan korusun ses yapti ise giderken uyandirdi yine cocugu gerizekali yemin ederim biktim bu salaktan
gunaydin
Allah beyinsiz kocalardan korusun ses yapti ise giderken uyandirdi yine cocugu gerizekali yemin ederim biktim bu salaktan
aaa gerçek mi??Bize çoktan aydı obezim
çok güzel.bravoGünaydın kızlar çok şükür tatile gitmeden önceki kiloma düştüm hatta 100 gram eksideyim kaldığım yerden devam allahın izniyle. Hepinize mutlu haftasonları diliyorum
ohh âlâMerhabalar merhabalarrrr aa dostlar
Keyfim yerinde gibi.
Cok. Skandal degil ya. Ben herzaman bu sekilde veriyorum. Spor yok ve istedigimi yiyorum. Ama oruc saatinde tak. Kesiyorumşok şok şok!hatta skandal
dün 87.2 olan obezz spor yapmamasına ve yarım pideyi götürmesine karşı nasıl 86.6 oldu??
hadi açıklayın bakalım
edit: wc olayım düzenlidir. Oradan yürümeyin
ilk geldigim gun ben artik geldim devam edicrm didim listeye ne zaman giricem dedim sende 75 kg olunca dedin. Bende hemen 75 oluverdim
Hadi bakalim
1 ci. Belli
Seni bu hafta yicemherseyi yiyiyorum. Senide yicem
ben 3 tane yiyiyorum ama hic biyerimee oturmuyor anlamadim
beyinde bir kitlik varsa anlamaz canim
şok şok şok!hatta skandal
dün 87.2 olan obezz spor yapmamasına ve yarım pideyi götürmesine karşı nasıl 86.6 oldu??
hadi açıklayın bakalım
edit: wc olayım düzenlidir. Oradan yürümeyin
Cok. Skandal degil ya. Ben herzaman bu sekilde veriyorum. Spor yok ve istedigimi yiyorum. Ama oruc saatinde tak. Kesiyorum
Buseye bak hergun durum. Yiyiyor kiz
Cok sevindim. Cnim tebrikler
Gerçekten tabi gece 11 de 3 küçük misafir yatılı gelince uyku yok, sabahın köründe kalkmak var
aaa gerçek mi??
çok güzel.bravo
ohh âlâ
ben bu ara tadelleye fena taktımNetleştirince yapacağına inanıyorum canım.
Bende fena takmıştım.Hele birde evde 2.5 kg luk bitter,sütlü ve beyaz çikolata kalıpları olunca nasıl yiyordum.Şimdi aklıma bile gelmiyor
yşile karşı ohhh misss
bugün ben de dürüm yiyeyimCok. Skandal degil ya. Ben herzaman bu sekilde veriyorum. Spor yok ve istedigimi yiyorum. Ama oruc saatinde tak. Kesiyorum
Buseye bak hergun durum. Yiyiyor kiz
Cok sevindim. Cnim tebrikler
kapıyı kilitle.alma içeriGerçekten tabi gece 11 de 3 küçük misafir yatılı gelince uyku yok, sabahın köründe kalkmak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?