Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen canım bu ara du içemiyorum o etjili olfu sanırım

ilk geldigim gun ben artik geldim devam edicrm didim listeye ne zaman giricem dedim sende 75 kg olunca dedin. Bende hemen 75 oluverdim
Eddaak edaa biz eşleşmişiz hayirli olsun if daşım
Hadi bakalim
1 ci. Belli
Seni bu hafta yicem herseyi yiyiyorum. Senide yicem
Yedim zaten,ama mideme oturdu resmen
ben 3 tane yiyiyorum ama hic biyerimee oturmuyor anlamadim
gunaydin

Allah beyinsiz kocalardan korusun ses yapti ise giderken uyandirdi yine cocugu gerizekali yemin ederim biktim bu salaktan
beyinde bir kitlik varsa anlamaz canim

gunaydin

Allah beyinsiz kocalardan korusun ses yapti ise giderken uyandirdi yine cocugu gerizekali yemin ederim biktim bu salaktan

Bize çoktan aydı obezim
aaa gerçek mi??
Günaydın kızlar çok şükür tatile gitmeden önceki kiloma düştüm hatta 100 gram eksideyim kaldığım yerden devam allahın izniyle. Hepinize mutlu haftasonları diliyorum
çok güzel.bravo
Merhabalar merhabalarrrr aa dostlar
Keyfim yerinde gibi.
ohh âlâ

şok şok şok!hatta skandal

dün 87.2 olan obezz spor yapmamasına ve yarım pideyi götürmesine karşı nasıl 86.6 oldu??

hadi açıklayın bakalım

edit: wc olayım düzenlidir. Oradan yürümeyin

Eklentiler

• 20200815_093316.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 26

dün 87.2 olan obezz spor yapmamasına ve yarım pideyi götürmesine karşı nasıl 86.6 oldu??

hadi açıklayın bakalım

Cok. Skandal degil ya. Ben herzaman bu sekilde veriyorum. Spor yok ve istedigimi yiyorum. Ama oruc saatinde tak. Kesiyorum
Buseye bak hergun durum. Yiyiyor kiz

Cok sevindim. Cnim tebrikler

eveet 1.belliii
ye ye cok cok ye hepsini ye

hadi açıklayın bakalım

spor yapmadigin icin zaten eksiye dustun sana diyorum. o kadar spor hergun olmaz

hadi gozun aydin

Cok. Skandal degil ya. Ben herzaman bu sekilde veriyorum. Spor yok ve istedigimi yiyorum. Ama oruc saatinde tak. Kesiyorum

kiz rahat birak dürümlerimi yok bugun dürüm

saatimin dolmasini bekliyom aksami 20.00 de yiyince 12 ye kaydi kahvalti

Netleştirince yapacağına inanıyorum canım.
Bende fena takmıştım.Hele birde evde 2.5 kg luk bitter,sütlü ve beyaz çikolata kalıpları olunca nasıl yiyordum.Şimdi aklıma bile gelmiyor
ben bu ara tadelleye fena taktım of ki offf yok ama sıfırlayacağım inşallah. çok istersem azcık fit tarifler yapacağım. frenlemem lazım.
yşile karşı ohhh misss senin evin bahçesi mi burası?

bugün ben de dürüm yiyeyim
Gerçekten tabi gece 11 de 3 küçük misafir yatılı gelince uyku yok, sabahın köründe kalkmak var
kapıyı kilitle.alma içeri

ne oldu hayırdır gece gece??insallah kötü bir durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…