evet canım. en iyisi if. kendimi ona hazırlamam lazım.
if e hazirlanmak da ne ki
aksam 7 de yemeyi bitir sabahda 11 de yemege basla bitti gitti bu kadar zor olan neki
Allah kolaylık versin ne diyeyimYok gece gece gezmeye gittiler
Almama şansım yokki telefon açıp sordular getirelimmi diye
Seni andimda etiketleyim. Dedimhazirlanmak falan yok kendini isin icine atacan yerinde sayiyon aylardir
denemeye basla 3 gune tamamdir alisirsin
anlamadim eda
Seni andimda etiketleyim. Dedimartik durum kelimelerinin yanina seni etiketlicem. Sen butün durumlerin simgesisin artik
Kizlar bugun bugazlarim kotu agiz icim 1 haftadir hep yara. Soguk ter atiyorum. Covid degilimdir insallah
ateş var mı?muhakkak dr görün. Ağız içi için karbonatlı su bayağı işe yarıyorKizlar bugun bugazlarim kotu agiz icim 1 haftadir hep yara. Soguk ter atiyorum. Covid degilimdir insallah
tavuk sevmemkirmizi etle aram yok tavuk doner durum tercihimdir efenim
ateş var mı?muhakkak dr görün. Ağız içi için karbonatlı su bayağı işe yarıyor
tavuk sevmem
tuzlu gargara ben de beceremiyorum yaa oofff denicem napim ilacta yok pofff. Gargara ilaci okaydi iyidi esim bitirmiskabull
kiz ne diyon tövbeee
gecmis olsun cok
tuzlu gargara en dogal ve etkili cozum
Ates yok canim sarimsakli ayran yaptim kendime bide kemik suyu corbasi onlari yedim. Tuz gargara deneyimateş var mı?muhakkak dr görün. Ağız içi için karbonatlı su bayağı işe yarıyor
tavuk sevmem
bahçeli evleri çok severim. mis gibi yeşillikEvet canim , bu sene nasip oldu sükür
ben de aralıklı oruçla çok iyi kilo vermiştim. yapıcam inşallah.
öyle valla. bekliyom hazır olayım diyehazirlanmak falan yok kendini isin icine atacan yerinde sayiyon aylardir
denemeye basla 3 gune tamamdir alisirsin
anlamadim eda
canımı dürüm çektirdiniz valla B busefitSeni andimda etiketleyim. Dedimartik durum kelimelerinin yanina seni etiketlicem. Sen butün durumlerin simgesisin artik
ateş ve kuru öksürük var mı? normal enfeksiyon olabilir. iyi düşün iyi olsunKizlar bugun bugazlarim kotu agiz icim 1 haftadir hep yara. Soguk ter atiyorum. Covid degilimdir insallah
Allah korusun canımKizlar bugun bugazlarim kotu agiz icim 1 haftadir hep yara. Soguk ter atiyorum. Covid degilimdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?