- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ellerine sağlık aylinSağol tatlımişlerimi hafifletmeye karar verdim Ayşem.Sağlık elden gidiyor,böyle devam edersem yatıp kalıcam Allah esirgesin.Oturup kalkmak,eğilmek işkence oldu.Oturamıyorum o da ayrı dert.Dün de 40 kg kapya aldım biber salçası yapıcam,ama pişman oldum.Bugün de dr hanımın nohut,yulaf unlu glütensiz siparişlerini,mor ekmek,kapya biber dolması,kızlarına gelin çantası da yaptım verdim.2 gün öncede çölyak hastası başka bir dr hanımın özel siparişlerini yaptım verdim.Ufff ne çok şey yapmışım sırtımın belimin ağrıdığı kadar var
Hâlâ çok üşüyorum aylin, demekki az daha lazımDemir ikiye mi katlamışhey maşallah biraz fulyayla bana da ver gezom.Babamın adı demir ama bende yok
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Amin, âmin, aminGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün olsun Allahım hep iyilerle karşılaştırsın sevdiklerimize yakın etsin bizede gönlümüze göre bir ev almayı nasip etsin amin
Hiç kaçamak yapmadan tam listeye uyduğum halde kilo vermeyip alıyorsan bi sıkıntı var demektir cnm kontrolün nezmanGünaydın, tartıya çıktım 72,2 görünüyor. Moralim berbat.
Diyetisyen listesi uygularken kilo almaya devam edenlerde bugün...
Hoşgeldin abenimGünaydın hepinizde hanimlar
Hamdolsu aylinim. Kızımı evlendirdik bu yaz. Hayat işte dolu dizgin gidiyor.
Sizlerinde gördüğüme sevimdim
canım benim ya, en iyi kararı vermişsinSağol tatlımişlerimi hafifletmeye karar verdim Ayşem.Sağlık elden gidiyor,böyle devam edersem yatıp kalıcam Allah esirgesin.Oturup kalkmak,eğilmek işkence oldu.Oturamıyorum o da ayrı dert.Dün de 40 kg kapya aldım biber salçası yapıcam,ama pişman oldum.Bugün de dr hanımın nohut,yulaf unlu glütensiz siparişlerini,mor ekmek,kapya biber dolması,kızlarına gelin çantası da yaptım verdim.2 gün öncede çölyak hastası başka bir dr hanımın özel siparişlerini yaptım verdim.Ufff ne çok şey yapmışım sırtımın belimin ağrıdığı kadar var
maşallah desinler, ne kötü kalpli insanlar varOlabilir saram,yanlış anlamyın da herkes elinden her iş geliyor,herşeyi çok güzel yapıyorsun,hem ev işine hem de bütün bunları ne vakit yapıyorsun vs diyolar.Bi de ufak tefek dikiş tamirlerini duydular,çok şaşırdılar.
geçmiş olsun gezomBaşım ağrıyor du çok şükür geçti lakin karnım hâlâ ağrıyor
aminnGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün olsun Allahım hep iyilerle karşılaştırsın sevdiklerimize yakın etsin bizede gönlümüze göre bir ev almayı nasip etsin amin
diyetisyenle enerji uyumu çok önemliGünaydın, tartıya çıktım 72,2 görünüyor. Moralim berbat.
Diyetisyen listesi uygularken kilo almaya devam edenlerde bugün...
Amin, âmin, amin
Allah herkesin hayırlı dileğini kabul etsin
aminninşallah saracım hayırlısıyla rabbim gönlüne göre ev nasip etsin ve kucağına bebiş
Geçti bile kaptanımgeçmiş olsun gezom
Afiyet olsunAz önce 2 tane tartolet yedim
Evde çocukla bunların hiçbirini yapma şansım yok kiAfiyet olsun
1 saat yürüyüş yada
30 dakika lesli yada
500 ip atlama yapıyorsun
Yapınca bize haber veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?