Cnm belki bu diyetisyen fotokopi vermiştir diye içine sinmedi ama yarın başlayacağın diyetisyende ekmeği altı dilim verirse ye ben ilk başladığımda 8 dilim yiyordum. ben bukadar yiyemem normalde okadar tüketmiyorum demiştim bazen az yesem olurmu demiştim. 1 lokma bile az yersen benim ayarladıgım bütün dengeyi bozarsın ne yazarsam yiyeceksin demişti. Ekmek okadar da kötü bir besin değilmiş ben bunu anladım diyet sürecimde kaçamak yapmanı engelliyor çünkü karnın doyuyor gözün doyuyor. İlk hafta 8 dilimdi sonra 6 oldu sonra 4 dilime kadar düştü.
Bence normal cnm hemen hemen böyle fiyatlar.
Sağol busem Allah razı olsun
Canım benim ya hala devam ediyor mu?Antibiyotiğini düzenli içmediğin için dr tekrar vermişti sanırım.Ne zaman biticekte gidicen doktora
Bana yolla ayolE ben hiç üşümüyorum,sıcağı hiç sevmem bildiğin yangın ayşeyim
Onu görünce felak ve nas sürelerini oku bariEvet maalesef Ayşecim,hele biri var acayip nazarı değiyor gözleri de kedi gibi.Onu gördüğümde inan ki mutlaka bişey oluyor.Bi keresinde elimi çok kötü kesmiştim dikişlikti ben attırmamıştım
Bulgur ödem yapmış olabilir canımgunaydin kizlar
malesef 1.6 kg artidayim
böyle arti gelcek bi sey de yemedim dunki menumu yazayim
Bulgur ödem yapmış olabilir canım
dün saat 15 te siteye giriş yapmış@perihan00
Nasılsın canım, bi ses ver
geçmiş olsun canım.Kızlar bebeğim almira bağırsak enfeksiyonu kapmış hastane falan derken yazamadım hep dışardan yemek yedim iki güno yüzden yazmıyorum yarın kaldığım yerden devam edicem
doğru karar, inşallah bu sefer enerjiniz tutar ve çok güzel kilolar verirsin.Yarın başka bir diyetisyen ile başlayacağım. Diğerinden hoşlanmamıştım zaten, listesine tamamen olmasa da uymaya çalıştım ama kişiye özel bir beslenme planı değildi zaten. Elinin altında tuttuğu fotokopilerden vermişti. Ekmek türünü onun yazdığından daha az tükettim (6 dilim ekmek bence çok, normalde bile o kadar tüketmiyorum) iki öğün beslendim ama yok
bi programda izlemiştim, size kötü enerji veren biri ile karşılaştığınızda karşınızda büyük bir boy aynası var gibi hayal edip ellerinizi ve ayaklarınızı bağlayıp ( bağlama derken hani ellerimizi ayaklarımızı kavuştururuz, üstüste koyarız ya öyle) kötü enerjiye kendinizi kapatın ve ayna sayesinde enerjiyi sahibine geri yollayın size gelmesin demişti.Evet maalesef Ayşecim,hele biri var acayip nazarı değiyor gözleri de kedi gibi.Onu gördüğümde inan ki mutlaka bişey oluyor.Bi keresinde elimi çok kötü kesmiştim dikişlikti ben attırmamıştım
Obezin kayınpederi ameliyatlıins gezom ya
peri ve eda ortada yok obez de gelemiyor napiyorlar acep
Evet içerde gördüğüm için yazmıştımdün saat 15 te siteye giriş yapmış
Bizim doktorda şeffaf taş ( kuvars yada ametis gibi)bi programda izlemiştim, size kötü enerji veren biri ile karşılaştığınızda karşınızda büyük bir boy aynası var gibi hayal edip ellerinizi ve ayaklarınızı bağlayıp ( bağlama derken hani ellerimizi ayaklarımızı kavuştururuz, üstüste koyarız ya öyle) kötü enerjiye kendinizi kapatın ve ayna sayesinde enerjiyi sahibine geri yollayın size gelmesin demişti.
haticecim bizi haberdar etmedin canım merak ettik. nasılsınSelam kizlar. Bugün kendimden şüphelendim. Test vermeye gittim. Yarın çıkacak inşallah
Yok canım sipariş verdik pastaneden.Tartoleti kendin mi yaptın cnm
Odem atmak için biseyler yap canım belki siskinliktendirgunaydin kizlar
malesef 1.6 kg artidayim
böyle arti gelcek bi sey de yemedim dunki menumu yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?