Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ay evet senin ekmeklere tum takim sok olmustuk

sag ol cnm dr um cok iyi gidicem zaten ama merak etmistim

Sağol busem Allah razı olsun
Canım benim ya hala devam ediyor mu?Antibiyotiğini düzenli içmediğin için dr tekrar vermişti sanırım.Ne zaman biticekte gidicen doktora

duzenli kullanamadim sonra tekrar verdi baska antibiyotiik duzenli kullandim gecmedi. simdi aynisini tekrar yazdi 3 gun daha kullan gel dedi ama ben bakcam kendim. tıklatip agri varsa gitmicem devam edicem kactir bosa gidiyorum cocukla perisanlik iltahap gecmemis deyip yolluyor. kendimizin dr. u olmak lazim o kadarcık

Evet maalesef Ayşecim,hele biri var acayip nazarı değiyor gözleri de kedi gibi.Onu gördüğümde inan ki mutlaka bişey oluyor.Bi keresinde elimi çok kötü kesmiştim dikişlikti ben attırmamıştım
Onu görünce felak ve nas sürelerini oku bari

doğru karar, inşallah bu sefer enerjiniz tutar ve çok güzel kilolar verirsin.

Evet maalesef Ayşecim,hele biri var acayip nazarı değiyor gözleri de kedi gibi.Onu gördüğümde inan ki mutlaka bişey oluyor.Bi keresinde elimi çok kötü kesmiştim dikişlikti ben attırmamıştım
bi programda izlemiştim, size kötü enerji veren biri ile karşılaştığınızda karşınızda büyük bir boy aynası var gibi hayal edip ellerinizi ve ayaklarınızı bağlayıp ( bağlama derken hani ellerimizi ayaklarımızı kavuştururuz, üstüste koyarız ya öyle) kötü enerjiye kendinizi kapatın ve ayna sayesinde enerjiyi sahibine geri yollayın size gelmesin demişti.

Bizim doktorda şeffaf taş ( kuvars yada ametis gibi)
Bulunduruyor masasında
Bazı hastalardan alacağı negatif enerjiyi geri çeviriyormuş

gunaydin kizlar

malesef 1.6 kg artidayim

böyle arti gelcek bi sey de yemedim dunki menumu yazayim
Odem atmak için biseyler yap canım belki siskinliktendir

Ben sana bi tarif yaziyim baya ise yarıyor

yağ yakıcı ödem atıcı elma kürü 1 kırmızı elma 1.5 lt su 1 kabuk tarçın 10 dk kaynatıyorsun 10 dk demlendiriyorsun sonra süzüp akşama kadar içiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…