Hiç kaçamak yapmadan tam listeye uyduğum halde kilo vermeyip alıyorsan bi sıkıntı var demektir cnm kontrolün nezman
Yarın başka bir diyetisyen ile başlayacağım. Diğerinden hoşlanmamıştım zaten, listesine tamamen olmasa da uymaya çalıştım ama kişiye özel bir beslenme planı değildi zaten. Elinin altında tuttuğu fotokopilerden vermişti. Ekmek türünü onun yazdığından daha az tükettim (6 dilim ekmek bence çok, normalde bile o kadar tüketmiyorum) iki öğün beslendim ama yokdiyetisyenle enerji uyumu çok önemli
konuş, bana listen fayda vermedi , neler değiştirelim ne yapalım diye
Çok geçmiş olsunKızlar bebeğim almira bağırsak enfeksiyonu kapmış hastane falan derken yazamadım hep dışardan yemek yedim iki güno yüzden yazmıyorum yarın kaldığım yerden devam edicem
Afiyet olsun canım
Perşembe günü kan damar temizliği yapılacak
Bulunabilir malzemeler var
Rabbim nasip ederse onu yapmayı düşünüyorum
Sağol tatlımişlerimi hafifletmeye karar verdim Ayşem.Sağlık elden gidiyor,böyle devam edersem yatıp kalıcam Allah esirgesin.Oturup kalkmak,eğilmek işkence oldu.Oturamıyorum o da ayrı dert.Dün de 40 kg kapya aldım biber salçası yapıcam,ama pişman oldum.Bugün de dr hanımın nohut,yulaf unlu glütensiz siparişlerini,mor ekmek,kapya biber dolması,kızlarına gelin çantası da yaptım verdim.2 gün öncede çölyak hastası başka bir dr hanımın özel siparişlerini yaptım verdim.Ufff ne çok şey yapmışım sırtımın belimin ağrıdığı kadar var
Kızlar bebeğim almira bağırsak enfeksiyonu kapmış hastane falan derken yazamadım hep dışardan yemek yedim iki güno yüzden yazmıyorum yarın kaldığım yerden devam edicem
Cnm belki bu diyetisyen fotokopi vermiştir diye içine sinmedi ama yarın başlayacağın diyetisyende ekmeği altı dilim verirse ye ben ilk başladığımda 8 dilim yiyordum. ben bukadar yiyemem normalde okadar tüketmiyorum demiştim bazen az yesem olurmu demiştim. 1 lokma bile az yersen benim ayarladıgım bütün dengeyi bozarsın ne yazarsam yiyeceksin demişti. Ekmek okadar da kötü bir besin değilmiş ben bunu anladım diyet sürecimde kaçamak yapmanı engelliyor çünkü karnın doyuyor gözün doyuyor. İlk hafta 8 dilimdi sonra 6 oldu sonra 4 dilime kadar düştü.Yarın başka bir diyetisyen ile başlayacağım. Diğerinden hoşlanmamıştım zaten, listesine tamamen olmasa da uymaya çalıştım ama kişiye özel bir beslenme planı değildi zaten. Elinin altında tuttuğu fotokopilerden vermişti. Ekmek türünü onun yazdığından daha az tükettim (6 dilim ekmek bence çok, normalde bile o kadar tüketmiyorum) iki öğün beslendim ama yok
Bence normal cnm hemen hemen böyle fiyatlar.disci fiyatlarindan haberiniz var mi kizlar
dolgu 250
kanal 450 dediler nasil sizce hic fikrim yok
Cok Geçmiş olsunKızlar bebeğim almira bağırsak enfeksiyonu kapmış hastane falan derken yazamadım hep dışardan yemek yedim iki güno yüzden yazmıyorum yarın kaldığım yerden devam edicem
Teşekkür ederim canım, p diyetisyen ile ilgili hoşuma gitmeyeb başka şeyler de var. Çok ilgisiz, karşısındakini hpr gören küçümseyen tavırda biriydi. Tekrar gitmek istemezdim verdiği liste işe yarasa bile :dCnm belki bu diyetisyen fotokopi vermiştir diye içine sinmedi ama yarın başlayacağın diyetisyende ekmeği altı dilim verirse ye ben ilk başladığımda 8 dilim yiyordum. ben bukadar yiyemem normalde okadar tüketmiyorum demiştim bazen az yesem olurmu demiştim. 1 lokma bile az yersen benim ayarladıgım bütün dengeyi bozarsın ne yazarsam yiyeceksin demişti. Ekmek okadar da kötü bir besin değilmiş ben bunu anladım diyet sürecimde kaçamak yapmanı engelliyor çünkü karnın doyuyor gözün doyuyor. İlk hafta 8 dilimdi sonra 6 oldu sonra 4 dilime kadar düştü.
Bence normal cnm hemen hemen böyle fiyatlar.
Elektrik çok önemli cnm inş bu seferki iyi olur seversin. Benimki çok tatliş bugün kontrolüm vardı çok morlim bozuktu diyet motivasyonunu kaybetmiştim bir güzel motive edip yolladı sağolsun. Bu hafta full motiveyim inş.Teşekkür ederim canım, p diyetisyen ile ilgili hoşuma gitmeyeb başka şeyler de var. Çok ilgisiz, karşısındakini hpr gören küçümseyen tavırda biriydi. Tekrar gitmek istemezdim verdiği liste işe yarasa bile :d
Fotokopilerinden birkaç şey okuyup göndermişti.
Yarınki gideceğim nasıl olacak göreceğim umarım iyi biridir. Kafamda soru işareti kalmaz.
O vakit bidahasina yediklerine dikkat etEvde çocukla bunların hiçbirini yapma şansım yok ki
Allah şifa versin canımKızlar bebeğim almira bağırsak enfeksiyonu kapmış hastane falan derken yazamadım hep dışardan yemek yedim iki güno yüzden yazmıyorum yarın kaldığım yerden devam edicem
E ben hiç üşümüyorum,sıcağı hiç sevmem bildiğin yangın ayşeyimHâlâ çok üşüyorum aylin, demekki az daha lazım
Ne güzel söyledin Ayşemcanım benim ya, en iyi kararı vermişsin
dediğin gibi önce sağlık, seni mutlu eden müşterilerinle devam et
Evet maalesef Ayşecim,hele biri var acayip nazarı değiyor gözleri de kedi gibi.Onu gördüğümde inan ki mutlaka bişey oluyor.Bi keresinde elimi çok kötü kesmiştim dikişlikti ben attırmamıştımmaşallah desinler, ne kötü kalpli insanlar var
benden sana kocaman maşallahhhh
Tartoleti kendin mi yaptın cnmBugun bi halsizlik yorgunluk vardı ustumde oğlumu kocama birakip uyudum ama kac sefer ağlama sesiyle uyandım daha çok dengem şaştı. En sonunda oğlumu da aldim beraber uyuduk menüyü anca bu saatte yazabiliyorum
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta yeşillik 1 domates 1 salatalık 9 zeytin kaşar peyniri
+ 2 kupa çay
Ara
3 tane mürdüm erik yeşilçay
Öğle
Yarım kase çorba
5 tane Fırın patates tavuk şiş
1 bardak ayran
Ara
2 tartolet
Akşam
1 bardak kefir
2 kase yoğurtlu kabak salatası
Çay
2-2.5 litre civarı su
10000-10500 arası adım
Sağol busem Allah razı olsunsag ol saracim
yakisir gezocan
ay marifetli aylinim masallah sanaaa
Allah sifani da versin ins. saglik gibisi yok. bnm de disim agriyo zindan ediyor agrisi valla
cok cok gecmis olsun kiyamam kuzuya niye olmuski ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?