- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Darısı eşime diyecemde dilim varmıyor.Hemde nasıl okul köyün içinde herkes birbirini tanıyor çok büyük nimet benim için çocuklarımı böyle bir yerde yetiştirmek hemde ne lüksçok şükür rabbim her isteyene nasip etsin (sanada) inşallah
bilmemmKonum yok yaaa tek video oda böyle yerleri sevdiği için söylemedim neresi olduğunu aman diyin kimseyi salma durmaz watsap şimdi
Türkiye miz cennetBana kalsa bende İsviçre de yaşamak isterdim ama burasıda kafiii
Burda da var 20 dk uzaklıkta şehir merkezi köyde herşey var 5 tane market var acil ihtiyaclar için ne ararsan var o yüzden sorun olmuyorDarısı eşime diyecemde dilim varmıyor.
Ben şehir seviyom
Benim yaşadığım yerde bim olacak, 101 olacak yoksa yaşayamam
hşşş şifreli konuşmak yok bakimmayy bayılajaımmmmbize krtsy ( anladın sen )obeze konum
yaırn bizim kızları üstüne salıyım da gör sen
Aman diyim yanında tereyağı da gondereyimbilmemm
yımırta isterem
Konum yok yaaa tek video oda böyle yerleri sevdiği için söylemedim neresi olduğunu aman diyin kimseyi salma durmaz watsap şimdi
yımırta içün adres veriyorumbilmemm
yımırta isterem
avm de istermisin gezomDarısı eşime diyecemde dilim varmıyor.
Ben şehir seviyom
Benim yaşadığım yerde bim olacak, 101 olacak yoksa yaşayamam
Olmammıgerçi ne hm si benim evin konumu direk vardır sende
Bu yaz goronadan kurtulursak Erdek' e gidince uğrucam b. krtsy. gelirsen sana çay ısmarlarız b.k ile:)))Olmammı
sen de mi balıkesir de yaşıyosun monişim? Ben seni istanbul biliyordum halbukisemgerçi ne hm si benim evin konumu direk vardır sende
Yok benimki 2, 3 dakika uzaklıkta olsunBurda da var 20 dk uzaklıkta şehir merkezi köyde herşey var 5 tane market var acil ihtiyaclar için ne ararsan var o yüzden sorun olmuyor
hayır obezim ben İstanbul'dayım. Balıkesir Erdek'liyim ama.sen de mi balıkesir de yaşıyosun monişim?
Yok, avm çok sevmiyorum.avm de istermisin gezom
benim kızlar gibi konuştun
Obezim bunlar buluşacak randevu yapıyorlar.sen de mi balıkesir de yaşıyosun monişim? Ben seni istanbul biliyordum halbukisem
o da olumlu.kabülümüzYok, avm çok sevmiyorum.
Çarşıyı dükkan dükkan gezmeyi daha çok seviyorum
Bi ara sana çok yaklaşmıştımhayır obezim ben İstanbul'dayım. Balıkesir Erdek'liyim ama.
benim obezle buluşma ihtimalim hepinizden çok:))Obezim bunlar buluşacak randevu yapıyorlar.
Gel bizde seninle buluşup resim atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?