diyette yapılan en büyük yanlış dengesiz beslenmek bir öğünde ihtiyacımızda az kalori alırsak ve ara öğünde yapmazsak bir sonraki öğünde şekerimiz oynadığından gözüm döner ve ihtiyacımızdan fazla yeriz sonrasıda pişmanlık olur diyette amaç aç kalmak değil dengeli ve sağlıklı beslenerek tok kalmakcok haklisin sorma bi de oglen sadece corba icmistim o da tutmadi gözüm dondu yine de o dev tabakta yedi ben normal tabakta ama gitti yani baktim bugun +300 gr olmusum. ama elimden geleni yapcam aylardir yeter artik
Öyleyse operadan giryok yahu.ben demedim
Hiç şaşırmamrakibini küçümseme bakiimm
belki de -2 ??
Hadi hayırlısıya ben hazır gazcıbaşı olmuşken benim kızları da gazladımyılbaşına kadar kim daha fazla kilo verirse ona nakit 100 lira dedim.başta parayı az buldular ama sonra bize de eğlence olur dediler. Bugün kiloları fotoğraflayıp yarışmaya başladılar
O nedir?Öyleyse operadan gir
Kesinlikle reklam yok
Evvvett an itibariyle obez saf değiştirdirakibini küçümseme bakiimm
belki de -2 ??
Telefonda olan bir uygulamaO nedir?
Şaşırdık mı?Evvvett an itibariyle obez saf değiştirdi
Tekrar hoşgeldin canımselam kızlar ya bu aralar giremedim ama söz bugünden itibaren sizleyim dün biraz rahatsızlandım cumartesiye randevu aldım bakalım ne olcak kilo aldı başını gittii 96,9 buraya girdim haftasında 900 gr verdim sonraaa mı allah belasını versin boğazımın 98,9 oldu daha tartılmadım kesin 100 olmuşumdur ama bugünden itibaren burdayım gelmessem sövün bana
geçmiş olsun.Bademi ısırınca kırıldı canım. Dişimde zaten dolgu vardı hatta kenarları da biraz kırılmıştı ama tam bu covid çıktıktan sonra oldu bende riskli diye dişciye gitmiyodum erteliyordum idare ediyordum yani ama dün aksam iyice kırıldı
geçmiş olsun.geçmiş olsun canım benimde dolgum tamamen düştü ama korkumdan diş doktoruna gitmiyorum dayanabildiğim kadarıyla dayanacam
obezim bence ekmek değil de ceviz ya da badem eklemek daha mantıklıfatmacım ayben demiş ama ben de hatırlatayım menüne muhakkak ekmek ekle. Senin kiloda biri için şu an en mantıklısı ekmekle başlamak.sonra yavaş yavaş azaltırsın inşallah ama şimdi ye lütfen..
bir yesin bir. çok yemesin B busefitmaydanoz marul ve soğanla yiyebilirsin en fazla iki tane
Valla o daha istikrarlı görünüyor sen bi başliyosun bi bozuyosun pek bi heves göremedim kac haftadır. Hadi utandir biziAha sanada bilendim
Başın sağolsun canım rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah
hadi bakalım ayrılma burdan kurtlar ham yaparselam kızlar ya bu aralar giremedim ama söz bugünden itibaren sizleyim dün biraz rahatsızlandım cumartesiye randevu aldım bakalım ne olcak kilo aldı başını gittii 96,9 buraya girdim haftasında 900 gr verdim sonraaa mı allah belasını versin boğazımın 98,9 oldu daha tartılmadım kesin 100 olmuşumdur ama bugünden itibaren burdayım gelmessem sövün bana
başınız sağolsun fulyacım
amin canım inşallah.Başın sağolsun canım rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah
sağolasın.başınız sağolsun fulyacım
Başınsağolsun canım
Gümbür gümbür geleceğimValla o daha istikrarlı görünüyor sen bi başliyosun bi bozuyosun pek bi heves göremedim kac haftadır. Hadi utandir bizi
Başınız sağ olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?