Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

cok haklisin sorma bi de oglen sadece corba icmistim o da tutmadi gözüm dondu yine de o dev tabakta yedi ben normal tabakta ama gitti yani baktim bugun +300 gr olmusum. ama elimden geleni yapcam aylardir yeter artik
diyette yapılan en büyük yanlış dengesiz beslenmek bir öğünde ihtiyacımızda az kalori alırsak ve ara öğünde yapmazsak bir sonraki öğünde şekerimiz oynadığından gözüm döner ve ihtiyacımızdan fazla yeriz sonrasıda pişmanlık olur diyette amaç aç kalmak değil dengeli ve sağlıklı beslenerek tok kalmak

Hadi hayırlısı

selam kızlar ya bu aralar giremedim ama söz bugünden itibaren sizleyim dün biraz rahatsızlandım cumartesiye randevu aldım bakalım ne olcak kilo aldı başını gittii 96,9 buraya girdim haftasında 900 gr verdim sonraaa mı allah belasını versin boğazımın 98,9 oldu daha tartılmadım kesin 100 olmuşumdur ama bugünden itibaren burdayım gelmessem sövün bana

Tekrar hoşgeldin canım

geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım benimde dolgum tamamen düştü ama korkumdan diş doktoruna gitmiyorum dayanabildiğim kadarıyla dayanacam
geçmiş olsun.
fatmacım ayben demiş ama ben de hatırlatayım menüne muhakkak ekmek ekle. Senin kiloda biri için şu an en mantıklısı ekmekle başlamak.sonra yavaş yavaş azaltırsın inşallah ama şimdi ye lütfen..
obezim bence ekmek değil de ceviz ya da badem eklemek daha mantıklı Antepia27
maydanoz marul ve soğanla yiyebilirsin en fazla iki tane
bir yesin bir. çok yemesin B busefit

hadi bakalım ayrılma burdan kurtlar ham yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…