Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gunaydin kizceleerrr

dun aksam adam makarna istedi pesto soslu vay anam bi tabak da ben yedim dayanamadim gitti diyet yok anam yogurt ye makarna bitti diycem bi dahakine benim irade de is yok boyle yapalim bari. bugun duzeltiyorum hemen menumu
Busecim biliyorum zor evde bişiler yapınca yememek ama iş kafada bitiyor. Niyet de yani. Ya değilse makarna hep sofrada olacak. Şimdi onun artısını kaç günde temizle dur

En azından artı deyilsin

Hormon ilaçları ödemde yapar kilo yapar canım tecrübeyle sabittir

ya ben hazır gazcıbaşı olmuşken benim kızları da gazladımyılbaşına kadar kim daha fazla kilo verirse ona nakit 100 lira dedim.başta parayı az buldular ama sonra bize de eğlence olur dediler. Bugün kiloları fotoğraflayıp yarışmaya başladılar

Busecim biliyorum zor evde bişiler yapınca yememek ama iş kafada bitiyor. Niyet de yani. Ya değilse makarna hep sofrada olacak. Şimdi onun artısını kaç günde temizle dur

cok haklisin sorma bi de oglen sadece corba icmistim o da tutmadi gözüm dondu yine de o dev tabakta yedi ben normal tabakta ama gitti yani baktim bugun +300 gr olmusum. ama elimden geleni yapcam aylardir yeter artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…