Busecim biliyorum zor evde bişiler yapınca yememek ama iş kafada bitiyor. Niyet de yani. Ya değilse makarna hep sofrada olacak. Şimdi onun artısını kaç günde temizle durgunaydin kizceleerrr
dun aksam adam makarna istedi pesto soslu vay anam bi tabak da ben yedim dayanamadim gitti diyetyok anam yogurt ye makarna bitti diycem bi dahakine benim irade de is yok boyle yapalim bari. bugun duzeltiyorum hemen menumu
Avcunu yalarsın
Boya işi bitti temizlik ve yerleşme
Saracım geçmiş olsun canım.
Çok güzel ilerliyorsunSelam sevgiler rakibem.
Bugunki kilom 73.8
Cumaya göre 1 kilo eksideyim canım.
Operadan girmiyonmuyaa reklamlardan alıntı bile yapamıyorum.nedir bu allasen
En azından artı deyilsinben bugün cuma kilomdayım. Kaçamak sadece cuma günü yaptım ama peşine 45 dk pisiklet yaptım. Artı ertesi gün de spor yaptım.kendimden eminim yani..
haa hormon haplarına başladım, o ödem yapar mı bilmiyorum
Hormon ilaçları ödemde yapar kilo yapar canım tecrübeyle sabittirben bugün cuma kilomdayım. Kaçamak sadece cuma günü yaptım ama peşine 45 dk pisiklet yaptım. Artı ertesi gün de spor yaptım.kendimden eminim yani..
haa hormon haplarına başladım, o ödem yapar mı bilmiyorum
yok yahu.ben demedimOperadan girmiyonmu
Bize sen söyledin diye hatırlıyorum
rakibini küçümseme bakiimmÇok güzel ilerliyorsun
Yarış kııran kırana devam ediyor
evet sonra okudum öyleymiş. Ostrojen yokluğu da yağlanmaya sebep oluyormuş amaHormon ilaçları ödemde yapar kilo yapar canım tecrübeyle sabittir
Busecim biliyorum zor evde bişiler yapınca yememek ama iş kafada bitiyor. Niyet de yani. Ya değilse makarna hep sofrada olacak. Şimdi onun artısını kaç günde temizle dur
aynen canımevet sonra okudum öyleymiş. Ostrojen yokluğu da yağlanmaya sebep oluyormuş amaaşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali
maydanoz marul ve soğanla yiyebilirsin en fazla iki tanekizlar lahmacun yiycem kilo yapmasin diye bol yesillille ye diyordunuz yaninda gelen yesillik yetiyomu yoksa salatalik falan da yemem lazim mi. evde hic yok yesillik suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?