Kendini takip et ama paranoyaya bağlama canım temasın olmuş takviye herneyse onu almışsın elinden ama önemli olan hemen ellerini yıkadıysan ve elini yıkayana kadar ellerini gözüne burnuna ağzına götürmeğinden eminsen hiç korkma bide tabi sizdeyken öksürüp hapşırmadıysa komşun hiç korkmakızlar dün karşı komşum geldi.aradığım bir takviye vardı , onu getirmiş.neyse buyur ettim içeri. Oturduk biraz, babası covid+ hastanede şu an. Morali bozuktu, dertleştik sohbet ettik.bugün o da covid + çıktı. Çok şaşkınım
Hiiiiii bide senmi çağırdın obezim babasının covid olduğunu bile bileoo ben mehtabın yanından geçemem.fıstık o fıstık❤
hiçbir bilgim yok canım
müsaitsen gel dedim geldi.nezaketen sen demez misin?
hasta olduğunu bilseydim demezdim tabii, nereden bilebilirdim..
ama bu durumda benim değil karşı tarafın daha duyarlı olması gerekiyor.sonuçta benim kapıma gelmiş.buyur etmemek bana yakışmaz
yok kuzum. millet uydurup fetva veriyor. aeben in de dediği gibi yolumuz kuran ve sünnet. nerden çıkarmışlar. olur mu öyle şey. kafanı hiç karıştırma öyle şeylerle.Kitap deyil kesinlikle internette okudum, nasıl, nerde karşıma çıktı hiç hatırlamıyorum da etkilendim baya
canım dukan ve isveç diyetleri vücut için iyi değil. tavsiye edilmiyor. ama karatay ya da aralıklı oruç hem güzel kilo verdiriyor hem de sağlıklı. sağlık yönünden de müthiş sonuçlarını görüyorsun.Dumanla çokta güzel verdim 13 kilo verdim hamilelik derken sporu da bıraktım hop geri geldi
obezim akrabaların da dahil kimsenin evine gitme, kimseyi de eve alma. ihtiyacın olmadığı takdirde dışarı bile çıkmayın.kızlar dün karşı komşum geldi.aradığım bir takviye vardı , onu getirmiş.neyse buyur ettim içeri. Oturduk biraz, babası covid+ hastanede şu an. Morali bozuktu, dertleştik sohbet ettik.bugün o da covid + çıktı. Çok şaşkınım
tatlım şu dönemde sosyal ilişkilerimizi buna göre ayarlıyoruz. hiç kimse alınmaz. ilk dönemde bahar aylarında bazı kişiler duyarsızdı, bilinçsizdi, alınıyorlardı, tepki veriyorlardı. ama şu an hastalık, ölümler insanların çok yakınına kadar geldi. artık herkes anlıyor. anlamayan da anlamasın. bak kendin, eşin, çoluğun çocuğun var. zaten kilo sorunu olan insanlarız. sakın kuzum kimseyle görüşme.hasta olduğunu bilseydim demezdim tabii, nereden bilebilirdim..
ama bu durumda benim değil karşı tarafın daha duyarlı olması gerekiyor.sonuçta benim kapıma gelmiş.buyur etmemek bana yakışmaz
Umarım cok yakın temas yaomamışssındır sana tavsiyem bir müddet burun ve bogaz da kalıyormuş mikrop sirkeli su iç ara ara ve karbonat tuz karışımı gargara yap ara ara önlemini al kuzum valla işin şakası yok kimse kimseye gitmeyi düşünmesin anlayışlı olsun kızım arka sokagım da oturuyor 15 gündür görüşmüyoruz çalışıyor anne iş yerinde herkes hasta gelemem sana diyor zaten gelirsen kızarım diyorum herkez önlemini alması gerekiyorkızlar dün karşı komşum geldi.aradığım bir takviye vardı , onu getirmiş.neyse buyur ettim içeri. Oturduk biraz, babası covid+ hastanede şu an. Morali bozuktu, dertleştik sohbet ettik.bugün o da covid + çıktı. Çok şaşkınım
Hep biseyler sebep olmuyormu kilo alımında?Dumanla çokta güzel verdim 13 kilo verdim hamilelik derken sporu da bıraktım hop geri geldi
Evde sirke varsa biguzel evin tozunu al,kızlar dün karşı komşum geldi.aradığım bir takviye vardı , onu getirmiş.neyse buyur ettim içeri. Oturduk biraz, babası covid+ hastanede şu an. Morali bozuktu, dertleştik sohbet ettik.bugün o da covid + çıktı. Çok şaşkınım
Benim arkadaşlarımın gönlü güzeloo ben mehtabın yanından geçemem.fıstık o fıstık❤
hiçbir bilgim yok canım
müsaitsen gel dedim geldi.nezaketen sen demez misin?
İnanma öyle şeylere gezegenim İnternette o kadar çok bilgi kirliliği varkiKitap deyil kesinlikle internette okudum, nasıl, nerde karşıma çıktı hiç hatırlamıyorum da etkilendim baya
Tamam canımİnanma öyle şeylere gezegenim İnternette o kadar çok bilgi kirliliği varki
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | + | + | + | ||
| - | - | - | - | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | - | - | ||
| + | + | + | + | + | ||
E EDMLM | - | - | - | - | - | ||
G Gazetekolik | m | m | - | - | - | ||
| + | + | + | + | + | ||
F Fatimatuz_Zehra | + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
B busefit | + | + | - | + | + | ||
@perihan00 | m | m | - | - | - | ||
| m | m | + | - | + | ||
| m | m | m | + | + | ||
| m | m | + | + | + | ||
Tamam canım
Aklımı karıştırmıştı, doğru olmadığına emin oldum.
Aslında biraz kafayı çalıştırsam doğru olmadığını tahayyül ederdim ya, boşluğuma geldi demekki
Bu benim 2. yapışım ilkinde çok zorlanmıştım 5.5 kilo vermiştim yıllar önce. Şimdi kaç gündür migrenimden midem bulanıyor bunları bile zorla yiyorum. O yüzden bişey diyemiyorum. Ama sen kilo verme işini önce kafanda bitirmelisin. Karar ver ve az ye. Ben 3 aydır her şeyden az az yiyerek her hafta az da olsa kilo veriyorum. Ortalama haftada 1 kilo gidiyor. Kilomuz fazla ve birden birçok şeyi yememek vazgeçirebiliyor insanı. O gün ne yemek piştiyse yiyorum ama porsiyonum küçük ve ekmeksiz. Katı gıdaları da elimden geldiğince yemiyorumZorlayıcı mı peki ben de yapmak istiyorum
Canım ben her diyeti denemiş defalarca kilo verip almış ama hedefe ulaşamamış biri olarak , her seferinde çok yemeye başlayınca aynı hızda kilo aldım. Bütün diyetlerde bu böyle oldu. Az yemeyi düstur edinmek lazımÇook çok eskilerde yapmışlığım oldu.
Bıraktıktan sonra son sürat fazlası geliyor.
Yavaş, sakin, emin adımlarla ilerlemek varken koşarak gidip bedenini yormaya gerek yok.
Ha belki duraklama döneminde 1 veya 2 gün yapılabilir sonra yine düzenli diyetine dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?