Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kendini takip et ama paranoyaya bağlama canım temasın olmuş takviye herneyse onu almışsın elinden ama önemli olan hemen ellerini yıkadıysan ve elini yıkayana kadar ellerini gözüne burnuna ağzına götürmeğinden eminsen hiç korkma bide tabi sizdeyken öksürüp hapşırmadıysa komşun hiç korkma

Hem bulaşmış olsa bile 4-5 günden önce test yapsan bile sonuç net olmaz o yüzden bu süreçte bol sıvı al olumlu düşün ve bol bol dinlen

Komşunada ayrıca sinir oldum madem test yapmışsın şüphen var az dizini kırda otur evinde o takviye yi sonrada verebilirsin acelesimi varmış hele bugünlerde biraz daha fazla duyarlı olmak zorundayız

Son düzenleme:
oo ben mehtabın yanından geçemem.fıstık o fıstık❤

hiçbir bilgim yok canım

müsaitsen gel dedim geldi.nezaketen sen demez misin?
Hiiiiii bide senmi çağırdın obezim babasının covid olduğunu bile bile

Bu ara ben herkese söylüyorum bunun ayıbı yok ben kimseye gitmiyorum kimsede bana gelmesin

hasta olduğunu bilseydim demezdim tabii, nereden bilebilirdim..

ama bu durumda benim değil karşı tarafın daha duyarlı olması gerekiyor.sonuçta benim kapıma gelmiş.buyur etmemek bana yakışmaz

İşte tam bu noktada şu hatayı yapıyoruz hepimiz en baştan kimseyi kabul etmediğimizi herkese söyleyecez kapıya kadar gelmişse de kusura bakma diyeceksin sonuçta komşu evi çok uzak değildir ve evet çok haklısın karşı taraf duyarlı olacak bu hastalığın şakası yok ucunda ölüm var niye kimse bunu anlamıyor

Kitap deyil kesinlikle internette okudum, nasıl, nerde karşıma çıktı hiç hatırlamıyorum da etkilendim baya
yok kuzum. millet uydurup fetva veriyor. aeben in de dediği gibi yolumuz kuran ve sünnet. nerden çıkarmışlar. olur mu öyle şey. kafanı hiç karıştırma öyle şeylerle.
ben ilacı aşırı olursa alıyorum. dün çok huzursuz etti ama içmedim. gece uyuyunca kalmadı birşey çok şükür.

Dumanla çokta güzel verdim 13 kilo verdim hamilelik derken sporu da bıraktım hop geri geldi
canım dukan ve isveç diyetleri vücut için iyi değil. tavsiye edilmiyor. ama karatay ya da aralıklı oruç hem güzel kilo verdiriyor hem de sağlıklı. sağlık yönünden de müthiş sonuçlarını görüyorsun.
obezim akrabaların da dahil kimsenin evine gitme, kimseyi de eve alma. ihtiyacın olmadığı takdirde dışarı bile çıkmayın.
biz mart ayından bu yana kimseyi eve almadık. çevreye ve akrabalara da söyledik. kimse kusura bakmasın. ama tabi anlayışla karşıladılar. çok yakınlarımız da zaten öyle yapıyor. tedbirimizi alalım da, takdiri Allahtan tabi.

hasta olduğunu bilseydim demezdim tabii, nereden bilebilirdim..

ama bu durumda benim değil karşı tarafın daha duyarlı olması gerekiyor.sonuçta benim kapıma gelmiş.buyur etmemek bana yakışmaz
tatlım şu dönemde sosyal ilişkilerimizi buna göre ayarlıyoruz. hiç kimse alınmaz. ilk dönemde bahar aylarında bazı kişiler duyarsızdı, bilinçsizdi, alınıyorlardı, tepki veriyorlardı. ama şu an hastalık, ölümler insanların çok yakınına kadar geldi. artık herkes anlıyor. anlamayan da anlamasın. bak kendin, eşin, çoluğun çocuğun var. zaten kilo sorunu olan insanlarız. sakın kuzum kimseyle görüşme.

Umarım cok yakın temas yaomamışssındır sana tavsiyem bir müddet burun ve bogaz da kalıyormuş mikrop sirkeli su iç ara ara ve karbonat tuz karışımı gargara yap ara ara önlemini al kuzum valla işin şakası yok kimse kimseye gitmeyi düşünmesin anlayışlı olsun kızım arka sokagım da oturuyor 15 gündür görüşmüyoruz çalışıyor anne iş yerinde herkes hasta gelemem sana diyor zaten gelirsen kızarım diyorum herkez önlemini alması gerekiyor

Dumanla çokta güzel verdim 13 kilo verdim hamilelik derken sporu da bıraktım hop geri geldi
Hep biseyler sebep olmuyormu kilo alımında?
Bence kendine vakit ayırıp neyi ne kadar uzun yapabilirsin önce onu belirle.
Yol uzun, adımların yavaş ve sağlam olsun, daha bunun koruma süreci var.
Ben 83 ten 56 ya 9 ay gibi bir sürede geldim
Arada serbest öğünlerimiz oldu, abarttım da abarttım ama serbest öğünü metabolizmayı düzenleyene kadar yapmadık.
Buda 2,5 ay sürdü
En güzeli kendi proğramını yap ve dışına çıkma

Evde sirke varsa biguzel evin tozunu al,
Sirkeli suyla gargaranizi yapın
Ve spreyli şişeye koyup arada evin heryerine püskürt
Inşallah sizlere bulaşmaz

oo ben mehtabın yanından geçemem.fıstık o fıstık❤

hiçbir bilgim yok canım

müsaitsen gel dedim geldi.nezaketen sen demez misin?
Benim arkadaşlarımın gönlü güzel
Isterse en çirkini olsun benim gözümde melek kadar güzelsiniz
Hepimiz birbirimizi görmeden sevdik ne mutlu bize ki böyle bir nimetten güzel istifadeler edindik

İnanma öyle şeylere gezegenim İnternette o kadar çok bilgi kirliliği varki
Tamam canım
Aklımı karıştırmıştı, doğru olmadığına emin oldum.
Aslında biraz kafayı çalıştırsam doğru olmadığını tahayyül ederdim ya, boşluğuma geldi demekki

Zorlayıcı mı peki ben de yapmak istiyorum
Bu benim 2. yapışım ilkinde çok zorlanmıştım 5.5 kilo vermiştim yıllar önce. Şimdi kaç gündür migrenimden midem bulanıyor bunları bile zorla yiyorum. O yüzden bişey diyemiyorum. Ama sen kilo verme işini önce kafanda bitirmelisin. Karar ver ve az ye. Ben 3 aydır her şeyden az az yiyerek her hafta az da olsa kilo veriyorum. Ortalama haftada 1 kilo gidiyor. Kilomuz fazla ve birden birçok şeyi yememek vazgeçirebiliyor insanı. O gün ne yemek piştiyse yiyorum ama porsiyonum küçük ve ekmeksiz. Katı gıdaları da elimden geldiğince yemiyorum
Canım ben her diyeti denemiş defalarca kilo verip almış ama hedefe ulaşamamış biri olarak , her seferinde çok yemeye başlayınca aynı hızda kilo aldım. Bütün diyetlerde bu böyle oldu. Az yemeyi düstur edinmek lazım

obezzto canım inşallah sana bulaşmamıştır. Gönlünü ferah tut. Fakat öyle bir devirdeyiz ki karşıdaki ne anlarsa anlasın modundayım. Geçen komşum geldi.Bayağıdır görüşmemiştik. Kapıdan konuştuk sadece . İçeri gel desem gelirdi eminim o nedenle hiç demedim. Ve giderken 5 gün önce babasını koronadan kaybettiklerini ve taziye falan olduğunu söyledi. Gittikten sonra çok sıkıldım. Bazı insanlar çok anlayışsız oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…