- 7 Mart 2011
- 7.390
- 8.066
- 398
- 36
Hep biseyler sebep olmuyormu kilo alımında?
Bence kendine vakit ayırıp neyi ne kadar uzun yapabilirsin önce onu belirle.
Yol uzun, adımların yavaş ve sağlam olsun, daha bunun koruma süreci var.
Ben 83 ten 56 ya 9 ay gibi bir sürede geldim
Arada serbest öğünlerimiz oldu, abarttım da abarttım ama serbest öğünü metabolizmayı düzenleyene kadar yapmadık.
Buda 2,5 ay sürdü
En güzeli kendi proğramını yap ve dışına
Evet doğru diyorsun önce kafam da bitmesi lazım oda bende şu an yok her saniye rejim yap kilo ver geçiyor bugün başlıcam diyorum ama orda kalıyorBu benim 2. yapışım ilkinde çok zorlanmıştım 5.5 kilo vermiştim yıllar önce. Şimdi kaç gündür migrenimden midem bulanıyor bunları bile zorla yiyorum. O yüzden bişey diyemiyorum. Ama sen kilo verme işini önce kafanda bitirmelisin. Karar ver ve az ye. Ben 3 aydır her şeyden az az yiyerek her hafta az da olsa kilo veriyorum. Ortalama haftada 1 kilo gidiyor. Kilomuz fazla ve birden birçok şeyi yememek vazgeçirebiliyor insanı. O gün ne yemek piştiyse yiyorum ama porsiyonum küçük ve ekmeksiz. Katı gıdaları da elimden geldiğince yemiyorum
Canım ben her diyeti denemiş defalarca kilo verip almış ama hedefe ulaşamamış biri olarak , her seferinde çok yemeye başlayınca aynı hızda kilo aldım. Bütün diyetlerde bu böyle oldu. Az yemeyi düstur edinmek lazım
Ben bir hafta yaptım ah burada dedilerdi yapma etme dinlemedim. Sonra verdiğim kilomun tamamını birkaç gün içinde geri aldım. Birden yüklenmedim de yemeklere ama ödem gidiyor sadcee hepsi de geri geliyor sonra. Diyetisyene gitmeye başladığımda günde üç ana iki ara öğünle hem de içinde ekmek desen var aynu kiloyu vermiştim bir haftada. Bi daha bulaşmam isveç diyetine bende sonu iyi bitmiyorKIZLAR NASILSINIZ İSVEÇ DİYETİ İLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Ya inşallah bulaşmamıştır sana dakızlar dün karşı komşum geldi.aradığım bir takviye vardı , onu getirmiş.neyse buyur ettim içeri. Oturduk biraz, babası covid+ hastanede şu an. Morali bozuktu, dertleştik sohbet ettik.bugün o da covid + çıktı. Çok şaşkınım
işte bak bu durum. baştan söylemiyor. babasına gitmiştir o de mi. içeri alsan bir de al sana temas durumu. alınan alınsın valla gelme gitme yok bizde mart ayından bu yana.obezzto canım inşallah sana bulaşmamıştır. Gönlünü ferah tut. Fakat öyle bir devirdeyiz ki karşıdaki ne anlarsa anlasın modundayım. Geçen komşum geldi.Bayağıdır görüşmemiştik. Kapıdan konuştuk sadece . İçeri gel desem gelirdi eminim o nedenle hiç demedim. Ve giderken 5 gün önce babasını koronadan kaybettiklerini ve taziye falan olduğunu söyledi. Gittikten sonra çok sıkıldım. Bazı insanlar çok anlayışsız oluyor maalesef
Aynen yazdıklarına harfiyen katılıyorumişte bak bu durum. baştan söylemiyor. babasına gitmiştir o de mi. içeri alsan bir de al sana temas durumu. alınan alınsın valla gelme gitme yok bizde mart ayından bu yana.
misafirperverliği boş verin arkadaşlar. herkesin ister istemez dışarıyla teması oluyor. her evde en azından çalışan, işyerine giden var. yeri geliyor toplu taşıma kullanılıyor. yoksa bile işyerinde birileriyle temas oluyor. sürekli olmasa da markete, manava gidiliyor. ne akraba, ne komşu, ne arkadaş.... herkes evinde otursun valla. pandemi bitene kadar misafir falan yok.
MerhabalarEvet doğru diyorsun önce kafam da bitmesi lazım oda bende şu an yok her saniye rejim yap kilo ver geçiyor bugün başlıcam diyorum ama orda kalıyor
9 aralık menüm
sabah: menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık
ara: iki ceviz, iki mandalina
akşam: fasulye dönderme, yoğurt
su:2 litre
spor: yürüyüş 124 puan
Afiyet olsun fulyacım .sabah 3 yk bol sebzeli makarna, 3 yk ev yoğurdu
öğlen peynirli domatesli omlet, biber, 1 dilim zeytinli çavdar ekmeği
ara 1 fındıklı çikolata
akşam minik etlerle yapılmış karnıyarık, 3 yk ev yoğurdu, 1 dilim zeytinli ekmek
ara çekirdek
yatana kadar 1,5 lt su
30 dk yürüyüş
Fulyacım sabah ve öğlen öğünlerinin yerleri değişmiş olabilirmi sabah makarna öğlen omlet yanlış yazdın sanırımsabah 3 yk bol sebzeli makarna, 3 yk ev yoğurdu
öğlen peynirli domatesli omlet, biber, 1 dilim zeytinli çavdar ekmeği
ara 1 fındıklı çikolata
akşam minik etlerle yapılmış karnıyarık, 3 yk ev yoğurdu, 1 dilim zeytinli ekmek
ara çekirdek
yatana kadar 1,5 lt su
30 dk yürüyüş
Afiyet olsun saracım. BU haftaki kilo verimine bakalim. İyiyse böyle devam değilse baklagili biraz kısalim. Mercimeği çok tüketiyorsun çünki.
Aynisını bende düşündümFulyacım sabah ve öğlen öğünlerinin yerleri değişmiş olabilirmi sabah makarna öğlen omlet yanlış yazdın sanırım
Güzel Zehracım afiyet olsun.Hasta gibiyim bogazimda yanma ve sirtimda ağrı var tırsıyorum
Menum
Sabah
3 cay kaşığı bal (boğazım yaniyor diye yedim)
Peynir 7 zeytin marul maydanoz dereotu 3 kuru kayısı 2 ceviz
Cay
Öğle
Yarim kase corba
1 tabak pırasa 1 tavuk sarma
Yoğurtlu havuç salatası
Eve gelince
2 mandalina
5-6 cay kaşığı keciboynuzu özü
1 kupa sütlü cozulebilir kahve
Akşam
1.5 tabak corba
Salata
Çay
2.5 litre civarı su
Hasta olmazsın inşallah canımHasta gibiyim bogazimda yanma ve sirtimda ağrı var tırsıyorum
Menum
Sabah
3 cay kaşığı bal (boğazım yaniyor diye yedim)
Peynir 7 zeytin marul maydanoz dereotu 3 kuru kayısı 2 ceviz
Cay
Öğle
Yarim kase corba
1 tabak pırasa 1 tavuk sarma
Yoğurtlu havuç salatası
Eve gelince
2 mandalina
5-6 cay kaşığı keciboynuzu özü
1 kupa sütlü cozulebilir kahve
Akşam
1.5 tabak corba
Salata
Çay
2.5 litre civarı su
Sen ne yapıyorsun prensesim?Menüm
11.00
1 rendelenmiş limonlu havuç
13.30
200 gr limonlu balık
18.30
200 gr et haşlama
1 porsiyon haşlanmış brokoli
Salata
su:2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?