Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet doğru diyorsun önce kafam da bitmesi lazım oda bende şu an yok her saniye rejim yap kilo ver geçiyor bugün başlıcam diyorum ama orda kalıyor

KIZLAR NASILSINIZ İSVEÇ DİYETİ İLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Ben bir hafta yaptım ah burada dedilerdi yapma etme dinlemedim. Sonra verdiğim kilomun tamamını birkaç gün içinde geri aldım. Birden yüklenmedim de yemeklere ama ödem gidiyor sadcee hepsi de geri geliyor sonra. Diyetisyene gitmeye başladığımda günde üç ana iki ara öğünle hem de içinde ekmek desen var aynu kiloyu vermiştim bir haftada. Bi daha bulaşmam isveç diyetine bende sonu iyi bitmiyor
Ya inşallah bulaşmamıştır sana da

işte bak bu durum. baştan söylemiyor. babasına gitmiştir o de mi. içeri alsan bir de al sana temas durumu. alınan alınsın valla gelme gitme yok bizde mart ayından bu yana.
misafirperverliği boş verin arkadaşlar. herkesin ister istemez dışarıyla teması oluyor. her evde en azından çalışan, işyerine giden var. yeri geliyor toplu taşıma kullanılıyor. yoksa bile işyerinde birileriyle temas oluyor. sürekli olmasa da markete, manava gidiliyor. ne akraba, ne komşu, ne arkadaş.... herkes evinde otursun valla. pandemi bitene kadar misafir falan yok.

Aynen yazdıklarına harfiyen katılıyorum

sabah 3 yk bol sebzeli makarna, 3 yk ev yoğurdu

öğlen peynirli domatesli omlet, biber, 1 dilim zeytinli çavdar ekmeği

ara 1 fındıklı çikolata

akşam minik etlerle yapılmış karnıyarık, 3 yk ev yoğurdu, 1 dilim zeytinli ekmek

ara çekirdek

yatana kadar 1,5 lt su

30 dk yürüyüş

Evet doğru diyorsun önce kafam da bitmesi lazım oda bende şu an yok her saniye rejim yap kilo ver geçiyor bugün başlıcam diyorum ama orda kalıyor
Merhabalar
Bir çok diyet deneyimim Oldu uzun yıllardır. İsveç dukan tarzı diyetleri asla önermem.
İki yıla yakındır diyet yapmadım. Son aylardada kendimi Bi program için hazırladım.. Ok şükürki kararımı tam verdiğim için zorlanmadan devam ediyorum.
Kolaymı tabiki hayır.
Dün pastırmalı kuru fasulye yapmıştım. Bugun eşim paça çorbası getirmiş. Kızım yanımda mis gibi elmalı kurabiye yaptı. Ayva tatlısı şu an mutfakta kaymagıda Bi güzel duruyorki
Ama hamdolsun ki kararlılıgım daha agır basıyor.
Her gün başlamak yerine biraz ara verin yiyin ne yiycekseniz. Ama başladığınızda tam başlayın.
Kendinize daha sağlıklı bir yol secin ve onun üzerinden kararlı olun

9 aralık menüm

sabah: menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık

ara: iki ceviz, iki mandalina

akşam: fasulye dönderme, yoğurt

su:2 litre
spor: yürüyüş 124 puan
obezzto afiyet olsun güzel canım Menün.

Obezim arkadaşın için üzüldüm tekrar Rabbım rahmet eylesin babasına.
Evet bizlerde ziyaretlerimizde dikkatli olmalıyız. Lakin bazan boş bulunuyoruz. Bende senin gibi darana bilirdim. Lütfen bunun için artık üzülme.

Afiyet olsun fulyacım .
Sizde ekmek yapma robotu var sanırım değilmi canım. İstediğin ekmegi yapabiliyorsun?,

Fulyacım sabah ve öğlen öğünlerinin yerleri değişmiş olabilirmi sabah makarna öğlen omlet yanlış yazdın sanırım

Hasta gibiyim bogazimda yanma ve sirtimda ağrı var tırsıyorum

Menum

Sabah
3 cay kaşığı bal (boğazım yaniyor diye yedim)
Peynir 7 zeytin marul maydanoz dereotu 3 kuru kayısı 2 ceviz
Cay

Öğle
Yarim kase corba
1 tabak pırasa 1 tavuk sarma
Yoğurtlu havuç salatası

Eve gelince
2 mandalina
5-6 cay kaşığı keciboynuzu özü
1 kupa sütlü cozulebilir kahve

Akşam
1.5 tabak corba
Salata

Çay
2.5 litre civarı su

Afiyet olsun saracım. BU haftaki kilo verimine bakalim. İyiyse böyle devam değilse baklagili biraz kısalim. Mercimeği çok tüketiyorsun çünki.

Güzel Zehracım afiyet olsun.

Hasta olmazsın inşallah canım
Limon, zencefil, sarımsak, soğan, sirke
Bunları ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…