- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Zorlayıcı mı peki ben de yapmak istiyorumSağ ol canım sana da geçmiş olsun
Ben yapıyorum bugün 5.günüm . Yeniden motive olmak için başladım . Ama ben 3 ayda hiç detoks yada sıkı diyet falan yapmadım.
Kitap deyil kesinlikle internette okudum, nasıl, nerde karşıma çıktı hiç hatırlamıyorum da etkilendim bayaTövbe nerede okudun gezom. Böyle bir bilgi hiç bilmiyorum.
Olurmu öyle şey. Gerçek dünya bu dünyanın hasatıdır.
Rabbımın Şafi ismi niye var?
Çok israiliyat ve uydurma şeyler var. Kaynağın sağlam olmalı, her duyduğuna amel etmemek lazım...
Şöyle birşey varki ağrı Bi sinyaldir. Ağrı kesici sadece onu bir süre bastırır tedavi değildir. Asıl sorunu bulup Yok etmek lazım...
Allah korusun kız hurafeci filanbuldum ki ben
tövbeee.hurafeci seni
neden işkence yapayım bedenime,o nereden çıktı??
kumar batağına düşmüş arkadaşımıza bir el atın ahali. Vardı bir şey zaten, gelmemenden belliydi
natsumcum menün her ne kadar diet menüsü olmasa da tekrar yola çıkmış olmanın yüzü suyu hürmetine affedilir.sporuna diyecek bir şey bulamıyorum, fevkaladenin fevkinde
bugün çikiletasız bir menü bekliyoruz. hadi bakalım, yaparsın sen
Netdense hiç inanma. Direk bilgi kirliliği. Rehberimiz kur,an ve sünnet.Kitap deyil kesinlikle internette okudum, nasıl, nerde karşıma çıktı hiç hatırlamıyorum da etkilendim baya
Çook çok eskilerde yapmışlığım oldu.KIZLAR NASILSINIZ İSVEÇ DİYETİ İLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Ya ben Dukan yapmıştım şimdi gözüm kesmiyor yapmaya adapte de olamıyorum versem bir iki kilo gerisi gelicek biliyorum ama olmuyor yaÇook çok eskilerde yapmışlığım oldu.
Bıraktıktan sonra son sürat fazlası geliyor.
Yavaş, sakin, emin adımlarla ilerlemek varken koşarak gidip bedenini yormaya gerek yok.
Ha belki duraklama döneminde 1 veya 2 gün yapılabilir sonra yine düzenli diyetine dönersin
Netdense hiç inanma. Direk bilgi kirliliği. Rehberimiz kur,an ve sünnet.
Dukan isveçe göre daha doyurucuYa ben Dukan yapmıştım şimdi gözüm kesmiyor yapmaya adapte de olamıyorum versem bir iki kilo gerisi gelicek biliyorum ama olmuyor ya
Dumanla çokta güzel verdim 13 kilo verdim hamilelik derken sporu da bıraktım hop geri geldiDukan isveçe göre daha doyurucu
Bizim kültürümüze karatay uyuyor
Hem yemek yiyip hem kilo veriyor hemde hiç açlık çekmiyoruz.
Tek sıkıntı ev ahalisine ayrı yemek hazırlamak
kızlar dün karşı komşum geldi.aradığım bir takviye vardı , onu getirmiş.neyse buyur ettim içeri. Oturduk biraz, babası covid+ hastanede şu an. Morali bozuktu, dertleştik sohbet ettik.bugün o da covid + çıktı. Çok şaşkınım
oo ben mehtabın yanından geçemem.fıstık o fıstık❤Allah seni obezimbirde fiyat sormuş. Tanıyamadım
Geze seni niye çok seviyor buldum kardeşi mehtaba benziyorsun. Maşallah
hiçbir bilgim yok canımKIZLAR NASILSINIZ İSVEÇ DİYETİ İLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
müsaitsen gel dedim geldi.nezaketen sen demez misin?Aferin sanaaaaaa ne diye alıyosun arkadaş çalışıyorım diye anneme babama gitmiyorum
Demem valla şu durum da çok öyle arkadaşlarım dostlsrım var kusura bakmayın diyorumoo ben mehtabın yanından geçemem.fıstık o fıstık❤
hiçbir bilgim yok canım
müsaitsen gel dedim geldi.nezaketen sen demez misin?
hasta olduğunu bilseydim demezdim tabii, nereden bilebilirdim..Demem valla şu durum da çok öyle arkadaşlarım dostlsrım var kusura bakmayın diyorum
Ben su test yaptirip gezmeye gidenleri hic anlayamiyorum yaa bugün pozitif ciktigina gore testi dun vermiş olması lazım. Suphen var demek ki oyuzden test yatırmışsın otur evinde bekle sonucunu niye vebal alıyorsun. Insallah bisey cikmaz sende de ekstra c vitamini falan al bari.kızlar dün karşı komşum geldi.aradığım bir takviye vardı , onu getirmiş.neyse buyur ettim içeri. Oturduk biraz, babası covid+ hastanede şu an. Morali bozuktu, dertleştik sohbet ettik.bugün o da covid + çıktı. Çok şaşkınım
hasta olduğunu bilseydim demezdim tabii, nereden bilebilirdim..
ama bu durumda benim değil karşı tarafın daha duyarlı olması gerekiyor.sonuçta benim kapıma gelmiş.buyur etmemek bana yakışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?