Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kitap deyil kesinlikle internette okudum, nasıl, nerde karşıma çıktı hiç hatırlamıyorum da etkilendim baya

Allah korusun kız hurafeci filan
Yediklerimizlede bedenimize işkence etmiyormuyuz
Ama etkilenmedim de diyemem

KIZLAR NASILSINIZ İSVEÇ DİYETİ İLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Çook çok eskilerde yapmışlığım oldu.
Bıraktıktan sonra son sürat fazlası geliyor.
Yavaş, sakin, emin adımlarla ilerlemek varken koşarak gidip bedenini yormaya gerek yok.
Ha belki duraklama döneminde 1 veya 2 gün yapılabilir sonra yine düzenli diyetine dönersin

Ya ben Dukan yapmıştım şimdi gözüm kesmiyor yapmaya adapte de olamıyorum versem bir iki kilo gerisi gelicek biliyorum ama olmuyor ya

Ya ben Dukan yapmıştım şimdi gözüm kesmiyor yapmaya adapte de olamıyorum versem bir iki kilo gerisi gelicek biliyorum ama olmuyor ya
Dukan isveçe göre daha doyurucu
Bizim kültürümüze karatay uyuyor
Hem yemek yiyip hem kilo veriyor hemde hiç açlık çekmiyoruz.
Tek sıkıntı ev ahalisine ayrı yemek hazırlamak

Dukan isveçe göre daha doyurucu
Bizim kültürümüze karatay uyuyor
Hem yemek yiyip hem kilo veriyor hemde hiç açlık çekmiyoruz.
Tek sıkıntı ev ahalisine ayrı yemek hazırlamak
Dumanla çokta güzel verdim 13 kilo verdim hamilelik derken sporu da bıraktım hop geri geldi

Artık elimin ayarı da yok bi yemek yapıyorum 3 çeşit fazla yapıyorum sadece eşim yese bir hafta da bitmez dünde lahana sarması yaptım nerde diyet he off çok moralim bozuk

kızlar dün karşı komşum geldi.aradığım bir takviye vardı , onu getirmiş.neyse buyur ettim içeri. Oturduk biraz, babası covid+ hastanede şu an. Morali bozuktu, dertleştik sohbet ettik.bugün o da covid + çıktı. Çok şaşkınım

Aferin sanaaaaaa ne diye alıyosun arkadaş çalışıyorım diye anneme babama gitmiyorum

Allah seni obezim birde fiyat sormuş. Tanıyamadım
Geze seni niye çok seviyor buldum kardeşi mehtaba benziyorsun. Maşallah
oo ben mehtabın yanından geçemem.fıstık o fıstık❤
KIZLAR NASILSINIZ İSVEÇ DİYETİ İLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
hiçbir bilgim yok canım
Aferin sanaaaaaa ne diye alıyosun arkadaş çalışıyorım diye anneme babama gitmiyorum
müsaitsen gel dedim geldi.nezaketen sen demez misin?

Demem valla şu durum da çok öyle arkadaşlarım dostlsrım var kusura bakmayın diyorum
hasta olduğunu bilseydim demezdim tabii, nereden bilebilirdim..

ama bu durumda benim değil karşı tarafın daha duyarlı olması gerekiyor.sonuçta benim kapıma gelmiş.buyur etmemek bana yakışmaz

Ben su test yaptirip gezmeye gidenleri hic anlayamiyorum yaa bugün pozitif ciktigina gore testi dun vermiş olması lazım. Suphen var demek ki oyuzden test yatırmışsın otur evinde bekle sonucunu niye vebal alıyorsun. Insallah bisey cikmaz sende de ekstra c vitamini falan al bari.

Canım benim tamam ama ortalık virüsle kaynıyor artık kibarlık nezaketlik bir tarafa kaldı
hasta olduğunu bilseydim demezdim tabii, nereden bilebilirdim..

ama bu durumda benim değil karşı tarafın daha duyarlı olması gerekiyor.sonuçta benim kapıma gelmiş.buyur etmemek bana yakışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…