Fazla kapılma benceOnline oyun batağına düştüm. Bebe uyuyunca ondan başımı alamıyorum
Tövbe nerede okudun gezom. Böyle bir bilgi hiç bilmiyorum.Biyerde okumuştum, doğrumu deyilmi bilemem, ağrıya sabretmeyip susturursak kabirde 7 kat fazla o ağrıyı yine çekeceğiz.
O yüzden ilaç içmemeye gayret ediyorum bende
buldum ki benYasak değilse yollayım obezim burdan?
tövbeee.hurafeci seniBiyerde okumuştum, doğrumu deyilmi bilemem, ağrıya sabretmeyip susturursak kabirde 7 kat fazla o ağrıyı yine çekeceğiz.
O yüzden ilaç içmemeye gayret ediyorum bende
Online oyun batağına düştüm. Bebe uyuyunca ondan başımı alamıyorum
natsumcum menün her ne kadar diet menüsü olmasa da tekrar yola çıkmış olmanın yüzü suyu hürmetine affedilir.sporuna diyecek bir şey bulamıyorum, fevkaladenin fevkindeBen bugün iki hafta aradan sonra tekrar spora başladım :d
menüm
kahvaltı
Çırpılmış yumurta
Peynir
Salatalık domates zeytin
1 dilim tb ekmek
ara
Sade kahve
2 kare bitter çikolata
akşam
Fırında patatesli tavuk
2 kaşık pilav
ara
Çekirdek
Papatya çayı
su: 2lt geçti (uzun zamandır su içmiyordum spor sayesinde o da arttı bugün)
spor: 30dk kardiyo, 30dk bölgesel (120+60=180)
vallahi uzuldum cok buyuk kayip hemen denemelisinBen patlıcan yemedim desem inanır mısın
Biber severim, dondurucuda birkaç paket var
Üçer beşer koymuştum
Haftaya birini çıkarıyım bari
buse hep ben uyuyunca geliyorsunhadi hayırlısı olsun
abla değil apla olur o
aaa.ben şok! Sen çok uykusuz kalma aybenim, uykusuzluk sende ters tepki yapıyo
spor da sisiriyorarkadaşlarım dünden beri sıfır kaçamak üzerine spor sonuç; +400 gr
bu günden sonra artık cumaya kadar tartılmıycam, moralimi bozmasa da canımı sıkıyor biraz
bu ay benim bebek biraz tombul olacak zannedersemgezegenfeza
10 tane ne ki ben tencereyi yerim . Öyle seviyorum kuru patlıcan ,biberi
Ben aldığım kiloları gece yediğim ekmeklere borçluyum zaten. O yüzden o hakkımı fazlasıyla doldurdum diye elimden geldiğince ekmek yemiyorum
Canım hem ilaçlar, hem spordan da artı gelmiş olabilirsin. Benim böyle moralim bozulunca kız kardeşim hergün değil her hafta kilo veriyor musun ona bak demişti.
umarımFazla kapılma bence
Ah teşekkür ederimmtövbeee.hurafeci seni
neden işkence yapayım bedenime,o nereden çıktı??
kumar batağına düşmüş arkadaşımıza bir el atın ahali. Vardı bir şey zaten, gelmemenden belliydi
natsumcum menün her ne kadar diet menüsü olmasa da tekrar yola çıkmış olmanın yüzü suyu hürmetine affedilir.sporuna diyecek bir şey bulamıyorum, fevkaladenin fevkinde
bugün çikiletasız bir menü bekliyoruz. hadi bakalım, yaparsın sen
Allah seni obezimbuldum ki ben
tövbeee.hurafeci seni
neden işkence yapayım bedenime,o nereden çıktı??
kumar batağına düşmüş arkadaşımıza bir el atın ahali. Vardı bir şey zaten, gelmemenden belliydi
natsumcum menün her ne kadar diet menüsü olmasa da tekrar yola çıkmış olmanın yüzü suyu hürmetine affedilir.sporuna diyecek bir şey bulamıyorum, fevkaladenin fevkinde
bugün çikiletasız bir menü bekliyoruz. hadi bakalım, yaparsın sen
Teşekkür ederim canım
Sağ ol canım sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun prensesim
Ben yapıyorum bugün 5.günüm . Yeniden motive olmak için başladım . Ama ben 3 ayda hiç detoks yada sıkı diyet falan yapmadım.KIZLAR NASILSINIZ İSVEÇ DİYETİ İLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?