Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Masallah çok iyi yuruyorsun

Senin de menülerin maşallah hem erken kapatıyorsun hem güzel menü lerin
Yürüyüşü seviyorum özellikle sabahın erken saatlerinde
Erken kapatmaya alıştım yoksa tam diyet menüsü değil gerçek anlamda diyet yapan çok arkadaş var.
Kişin da yuruyormusun

Erken kapatmaya alıştım yoksa tam diyet menüsü değil gerçek anlamda diyet yapan çok arkadaş var.
Kişin da yuruyormusun
Evet canım yaz kış hafta nın 5 günü Bi sorun hastalık filan olmadıktan sonra 1 saat yürüyorum ben menopoza girdim ve kilo almaya başladım metobalizma zaten cok yavaş kilo veremesem de en azından almıyorum

Evet canım yaz kış hafta nın 5 günü Bi sorun hastalık filan olmadıktan sonra 1 saat yürüyorum ben menopoza girdim ve kilo almaya başladım metobalizma zaten cok yavaş kilo veremesem de en azından almıyorum
Masallah bizim çocuk ev çok engel var bugün fırsat buldum ciktim ne zamandır yürümemiştim çok iyi geldi ruhum dinlendi

Kizlar bisey sormak istiyorum sosyal medyada zayiflama caylarindan giruyorum herkes verdigi soyluyor bilginiz varmi acaba
Yanında diyet yapmazsan, yediğine içtiğine dikkat etmezsen, spor yapmazsan hiçbiri işe yaramıyor.
Onları yaparsan çaya zaten gerek kalmıyor

Masallah bizim çocuk ev çok engel var bugün fırsat buldum ciktim ne zamandır yürümemiştim çok iyi geldi ruhum dinlendi
Engel oldumu işte zor bende torun varken cıkamadıgım zaman lar oluyordu aklım yürüyüşte kalıyordu gerçekten insanın ruhunu dinlendiriyor yürüyüş evde cocuga bakacak birini buldukça cıkmaya fırsat yarat kilo için olmasa bile ruh saglıgı için

Bugün gerçekten iyi hissediyorum özlemişim yurusus yapmayı

İyi akşamlar kızlar
Ben bugün hıçkırıktan öldüm sabah öğle akşam bildiğim hıçkırdım
Gercekten mi bardağın tersine su iç derler Bi deneseydin
iyi aksamlar kizceler

eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
Hayırlı sı olsun canım benim olmuyorsa zorlama nın Bi anlamı yok hakkımıza hayırlı sı olur inşallah

iyi aksamlar kizceler

eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
Çok üzüldüm canım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…