- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
Hakkında hayırlısı olsun canımiyi aksamlar kizceler
eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
Tabiki oyle onemli olan istah kesmesi benim istahim hep acik ve hakim olamiyorum yineKimse benim.kadar zayıflama ürünü denenmemiştir eminim. Ama bunca senede şunu gord hepsi hikaye diyet yapmazsan çay hap bos
Hakkında hayırlısı olsun tatlımiyi aksamlar kizceler
eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
Gercekten mi bardağın tersine su iç derler Bi deneseydin
Hayırlı sı olsun canım benim olmuyorsa zorlama nın Bi anlamı yok hakkımıza hayırlı sı olur inşallah
Çok üzüldüm canım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım
Hakkında hayırlısı olsun canım
amin kizlar eksik olmayinHakkında hayırlısı olsun tatlım
Benimde iştahım çok açık özellikle tatlı pasta çikolata oooo yazdıkça içim eriyorTabiki oyle onemli olan istah kesmesi benim istahim hep acik ve hakim olamiyorum yine
amin kizlar eksik olmayin
Sonrada niye şişim dersin...Dün 2 bardak
Bugün siftah yok
2 gündür sokaktayım
Gayet iyi gidiyorsun canımİyiakşamlar menümü yazayım mutfak olayı kapanmıştır
Sabah
Haşlanmış yumurta zeytin peynir yeşillik
Ögle
1 dilim kek
Akşam
6 adet lahana sarması
Turp havuç roka salatası
1.5 litre su 3 yi bulur
12 bin adım yürüyüş 120 puan
Afiyet olsun canım ama bu menü diyet menüsü değil emzirdiğin için çok acıkabilirsin ancak sağlıklı ve dengeli beslenip ekmekten hamur işinden uzak durursan hem sütün daha çok ve kaliteli olur hemde istediğin kiloya gelir mutlu olursunSabah
Yarim ekmekle pide kahvalti
Ikindi vakti 1 tane milfoy boregi
Ara turk kahvesi
Aksam 1 porsiyon kurufasulye 3 kasik bulgur pilavi
Uyumadan 1 tane hurma yerim buz gibi ohh
En fazla 1 lt su icmisimdir.
Buarada kizlar ben emzirmeye devam ediyorum haliyle cok acikiyorum bebegim 2 yasina yakin yazin insallah kesmeyi dusunuyorum cunku hic yemek yemiyor sadece benimle
Hayrolsun...İyi akşamlar kızlar
Ben bugün hıçkırıktan öldüm sabah öğle akşam bildiğim hıçkırdım
Busecim hakkınızda hayırlısı. Zor bir süreç. Daha e velindeniyi aksamlar kizceler
Hiç duymamıştımŞöyle düşün bardaga dudagını koyduğun yerin tam karşısından içmeye çalışıyorsun biraz zor Bi iş ama
Gl endeksine dikkat edip yersen 3 gün sonra açlıgı kalmazTabiki oyle onemli olan istah kesmesi benim istahim hep acik ve hakim olamiyorum yine
Saracım bulguru abartılı değilse okey. Sabahta iki yumurta yetermiş peynir fazladan. Ayrıca pro ayrımında az Bi dikkat et kilon dahada şahlansın
Gece arana kadar herşey iyiymiş colo..Kahvaltı #
Domates
1dilim ekmek
1dilim peynir
Sahanda yumurta 1
Çay
Akşam#
Yeşil mercimekli yoğurt çorbası
yumurtalı karnabahar kavurma
1dilim ekmek
Ara#
Balkabağı tatlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?