- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
öyle düşünme bi anda gidecek devamBen geliyom daa tarti benle gelmiyo nedense , yildizimiz barismadi
ah o kas yırtılması ve tutulmalar o sene ikimizi birden vurdu ve hayale 5 kala bizi mahvettiBen temizlik konsunda ya abartırım yada aman bırak dağınık kalsın derim
İki gündür bir temizlik yapasım var ama büyük kızım sağ olsun fırça atıyor kaşınıyorsun diye
İki sene önce omuzumda bir yırtık olmuştu ve aylarca acı çektim hatta kemikten kortizonlu iğne falan bile yapıldıilk üç ay nasıl bir şeyse o ağrı yüzünden dik bile duramıyor paso yatıyordum ( zaten orda koptum ya hem diyetisyenden hemde diyetten )
O süreçte sağ olsun büyük kızım bütün evi çekip çevirdi ve kolum kalkmadığı için banyo yaparken bile bana yardımci oldu
Şükür geçti ama biraz fazla temizlik yada el işi tarzı birşey yapınca yine yokluyor ağrı bir kaç gün tutuluyor oda onu bildiği için devamlı kız rahat dur sonra yamuluyorsun diyor
Hatta bazen şakasına anam 10 günlük raporluyum yarın itibaren dediğimde lennnnn yine ne iş yaptın da kolun ağrıyor dimi diye söyleniyor
Özellikle şu koltuklarımı bir silesim varakşam üzere hatta dedim yahu iyice kiri azmasın sileceğim diye ama büyük kızım hemen kış günü ne koltuk silmesi otur oturduğun yerde beni dellendirme diye başladı
Insallah bekliyorum sabirlaöyle düşünme bi anda gidecek devam
sabahları sucuğu çıkar hayatından minnoşumsabah sade Türk kahvesi + 1 kupa oolong çayı
öğlen 13.30
3 kuru kayısı
15 dk sonra
sucuklu peynirli omlet
maydanoz, dereotu, roka, 2 köz yeşil biber, 1 küçük mor havuç
1 dilim ekmek
3 brezilya cevizi
ara 1 kupa filtre kahve
akşam 19.00
fırında 3 uskumru balığı
domatesli yeşil salata
1 dilim siyez ekmeği
küçük parça cevizli sucuk
az sonra 1 kupa 1/2 limonlu madensuyu+ 1 kupa oolong çayı + belki 1 kupa da kabuk tarçın çayı içerim.
yatana kadar 1,5 lt su
Haklısın değmiyor, biraz daha sabırlı olmam gerek birkaç gün bozmasam düzene girerdim.sabahki tartı faciandan sonra bunu yapmamalıydın asıl kuzucumbak mutsuz oldun yine değer mi
Teşekkür ederimmkontrol edip yarın yazarım canımcım
valla sabah sucuk aklımda yoktu. ben öğlen yiyorum ya, sabah kahvaltıda fazla pişirilmiş yenmemiş. ben de omlete ekledim. küçüktü ama. arada canım istiyor, küçük yiyorum.sabahları sucuğu çıkar hayatından minnoşum
Evet Ayşem kilo bildireyim cumalarıkoruma menüsü, güzel olmuşmenü listesişne ekliyim mi seni de kuzum
gülme kızzsabahları sucuğu çıkar hayatından minnoşum
Ahahahahhn valla on numara tespit! Aynı ben buHıhh işte bu bunun filmi ni izlemiştimbizim meto da bu gibi işte çalışsam mı çalışmasam mı
Ya sanki bu cümleden "artık mezun ol da kurtulayım senden" gibi bişey hissettimsıra bizde bebeğimm
Nieeee?? Hadi inşallah monişim. Baktım hava sıcaklığı 15/16 oluyor yinehaftaiçi full yaparsın
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
|
| + | - | |||||
|
| + | + | |||||
|
| - | - | |||||
| F Fatimatuz_Zehra | +50 | + | + | ||||
|
| +180 | +220 | +100 | ||||
| @Ekrl | + | +100 | +50 | ||||
|
| - | + | + | ||||
|
| m | - | |||||
| @gezegenfeza | +120 | +240 | |||||
|
| - | - | + | ||||
|
| - | - | |||||
| @ re k l am | + | + | + | ||||
|
| + | + | |||||
|
| + | + | |||||
öyle bir şey düşünmemiştim, ama evetYa sanki bu cümleden "artık mezun ol da kurtulayım senden" gibi bişey hissettimçok mu septiğim acaba??
ne niye kız moral verdim işte yapamadın üzülme diye şeettim di ne sorguladın sende heNieeee?? Hadi inşallah monişim. Baktım hava sıcaklığı 15/16 oluyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?