Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ah o kas yırtılması ve tutulmalar o sene ikimizi birden vurdu ve hayale 5 kala bizi mahvetti

sabahları sucuğu çıkar hayatından minnoşum

sabahları sucuğu çıkar hayatından minnoşum
valla sabah sucuk aklımda yoktu. ben öğlen yiyorum ya, sabah kahvaltıda fazla pişirilmiş yenmemiş. ben de omlete ekledim. küçüktü ama. arada canım istiyor, küçük yiyorum.
aslında bugün aklımda olan her iki öğünde de ekmeksiz yemekti. ama olmadı maalesef.

bu arada yeni arkadaşlarımız ve oynakbaşını tanımayanlar için:
oynakbasi34 Banum benim burada tanıyıp sevdiğim ve sonrasında da gerçek yaşamlarımızda buluşup tanıdığım arkadaşımdan öte benim için kızkardeş. 10 küsür yıldır tanıyoruz birbirimizi.
kendisi ile ben 8. takımın kaptanıyken tanıştık, takıma geldi. uzun süre beraberdik takımda, sonra ben takım kaptanlığını banuşuma devredip emekli olmuştum.
yani banuş eski kaptanlardan çok uzun süre 8. takımın kaptanlığını yaptı. sonra o da kendini kaptanlıktan emekli etti.
2017 senesinin Mart ayında, bir diyetisyenden randevu aldığını söyleyince hop takıldım peşine, dedim anca beraber ( zaten zayıflıcaz diye yemediğimiz halt kalmamıştı)
başladık diyetisyene, her hafta cuma günü buluşup gidiyorduk, seanslara da beraber giriyorduk. çıkışta da sağlıklı yemeğimizi yer kahvemizi içer sohbet ederdik. ah ne güzel günlermiş

ben:107 banuş 117 kg ile Sibel'ciğimize başlamıştık.
çok güzel kilolar verdik. ben 80 banuş 85 i gördü.
ama aksilik ikimizde de omuz ve kol ağrısı, yırtılma yaşadık . hareketler kısıtlandı ve hopp geldi geri kilolar.
bizim hikayemiz de böyle.

Son düzenleme:
Ya sanki bu cümleden "artık mezun ol da kurtulayım senden" gibi bişey hissettim çok mu septiğim acaba??
öyle bir şey düşünmemiştim, ama evet mezun olalım da da kurtulayım hem senden hem de kendimden herkesden
istediğim kiloya gelip mezun olmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…