Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese kaçamaksız ve bol eksili bir hafta olur inşallah

Sabah yine şükür erken kalktım ama ancak buraya uğramaya fırsatım oldu
Kızlarla güzel bir kahvaltı yaptım
Sonra nedendir bilmem kendimi çok tuhaf hissettim sanırım yine şekerim fırladı gerçi düşünüyorum şekeri fırlatacak hiç birşey de yemedim

Büyük kızım bu böyle olmayacak hemen Eczaneden bir şeker ölçüm cihazı alayım en azından yine öyle hissettiğin an ölçer emin olursun dedi Hala kafam bulanık gibi ama zorla da olsa uzandığım yerden kalktım yattıkca daha kötü olurum diye

O zaman bir selam vereyim vallaha dedikodu yok can sıkıntisindan grupları okuyorum

Aman dikkatli ol canım

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Sen tahlil verecektin neden vermedin?

O zaman bir selam vereyim vallaha dedikodu yok can sıkıntisindan grupları okuyorum

Aleyküm canım sohbete de bekleriz madem can sıkıntısı oluyor

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Sen tahlil verecektin neden vermedin?

Anlamadım gitti Pandemi var diye millet gitmez sanırdım inan bir hafta oldu boş randevu bulamıyorum üstelik farklı farklı hastanelere de baktım Özellere niyetlenmiyorum çünkü kapıda karşılarlar ama o tahlilleri yaptırayım dersem batarım zaten adamcağız bu ara sadece arada arkadaşına yardıma gitiyor oda bu hafta sonmuş
Neyse buluruz inşallah ufaklığı da göz doktoruna götüreceğim ona bile devlette yer yok

fatmam çok az zararla döndün tebrik ederim

Ayyy kaptanım okadar rahatladım böyle düşünmeçok mahcuptum sana ve takıma karşı iyiki izne çıkarmadın kaptanım 2 hafta idare ettiniz çok teşekkürler

Ayşem ben rakibimi göremedim ama inşallah bu hafta uğrar da atışırız
Sıkma canını eminim herkes bu hafta daha iyi durumda olur ve motivasyon yükselir

Canım hoşgeldin kilolarimiz yakın bizde kendi adımızı göremedik rakip olalimmi bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Ne dersin canim
Mezun olunca tatile çıktım diyelim fatmacım

Tebrikler canim bu kaçıncı mezuniyetin darısı başımıza
Gitme ama özlüyor uz

Elbette

Bence kesinlikle süper olur en azından birbirimizi biraz gazlar da cumaya belki daha da güzel rakamlar görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…