Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

4 kere mezun olmuşum fatmacım
Hoşgeldin canım

Öğle veya akşama tok tutacak protein veya yağ içerikli (ceviz vs) eklemelisin o zaman bu kadar aç hissetmezsinn. Kabak hiç tok tutmaz beni hatta tokluk hissi hiç vermiyor
Banada vermedi zaten acim.salatalik yiyeyim bari pogaca oglen yedigim icin kendime ceza verdim ara ogunu yemedim yoksa guzelim cevizimi yerdim

Banada vermedi zaten acim.salatalik yiyeyim bari pogaca oglen yedigim icin kendime ceza verdim ara ogunu yemedim yoksa guzelim cevizimi yerdim
Bir cevizden bişi olmaz ye gitsin
Natsume canim sen bana uyma misler gibi yemek ye yarina bol yagli kuymak yermisin benim yerime de
Kuymak çok severim
Bugün neredeyse kayseri yağlaması (sanırım şebit de diyorlar) yapacaktım neyse ki evde un yoktu da kurtuldum
Yarın kabak yicem ama ben
Icatların hangisi kötü ki
Yeterki iyiye kullanalım
Çook hakkısın

Bir cevizden bişi olmaz ye gitsin

Kuymak çok severim
Bugün neredeyse kayseri yağlaması (sanırım şebit de diyorlar) yapacaktım neyse ki evde un yoktu da kurtuldum
Yarın kabak yicem ama ben

Çook hakkısın
Iyiki yapmamissin. ben kabagi yerken bugun kayseri yaglamasi yedigimi dusundum cok cok mutlu oldum

Evet, devlet hastanelerinde personel sayısını azalttıkları için doğal olarak randevu da alınmıyor.çok uğraşman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…