Seni geçmem için totoma motor takıp tüm gün yürümem lazımTebrik ederim canım, listeye girmişsin
Nazar boncuğun var ama birincilik benim, naber
Tosbiikk seni beni gaza getiriyorsun valla yavrum nasıl diyeyim 98 kiloydum verdim aldım bir ara bi acayip oldum verdiğim alıp veremiyordum şimdi daha çok dikkat ediyorum edicem de birde bende göbek var ama mide göbekten daha fazla hamile gibi duruyorumBeni buldu o daha gitmez buralardan yarışcaz biz
Gidemez kaptanım kalsın ben yencem daha onu
Yaaaa listeye girmişim çok mutluyuuummmYüzdelerimiz bol olsun inşallahh
Aylarca nasıl giremedin kız hiç mi dikkat etmedin
Yaaa nazar boncuğum bile var çok mutluyum artık listelerde de varım yuppiii
Çok teşekkür ederim kaptanım. Ben ilk diyete 1 ocakta başladım 01.01.2021 o zaman tartıda tam 115.7 kiloyu görmüştüm. Belim ağrıyordu yerimden kalkamıyordum çirkindim suratım kötü beslenmeden o kadar yağlanmıştı ki. 1 ocakta karar verdim çok ilk bir ay devam ettim sonra sıkıldım bunaldım yapamıcam dedim diyetisyene başladım sırf bırakmamak için ama diyetisyene başladım ama içimden yapmak hiç gelmiyordu mutsuzdum. Sonra hadi başlayayım dedim motivasyon grubu ararken burasını buldum. Burası benim kırılma noktam oldu. Sizlerin arasında kilo vermeye başladım iyi ki beni aldınız aranıza
Ben çarşamba perşembe de yoğun olmayıp yapabilseydim bak arayı nasıl açıyordum
Kaptanım sanırım bunun sebebi uzun süredir yarışmak insanlar uzun süre burada olunca alışıp sıkılıyorlar bize biraz da taze kan gerek
Bu hafta spora tam gaz devam diyete de devam ediyorum inşallah güzel sonuçlar alacağızbaşarabiliriiz ey takım
ay ben öğlen dışarıdaydım ne çok alıntı oldu
Listede adım yok*** 10. TAKIM 717. ETAP ***
Natsume (66,5///%)
Fatimatuz_zehra (62,6///%)
Antepia27 (112,6///%)Bildirimde bulunmadı.
gezegenfeza(66,0///%)
oynakbasi34 (113,7///% )
Yasom7272(76,9///% )
Mydestinyy (94,0///%)
TombulAy (108,9///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
reklam (65,8)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,1)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
Ayse_jik (77,9)Yeni üye, Tg: şubat 2021 Bk: H:
Eeeeee çıkmak isteyen sendin bacımListede adım yok
NedenBen ayrılıyorum. Kolaylıklar dilerim size ve takımdakilere.
Ya biraz ağır gidiyor zaten senelerdir kilodan asağı inmedim bu sefer 60dan aşağı inmek istiyorum ama arada kaçamaklar yüzünden gram gidiyor kilo geri geliyorNe çabuk pes ettin rakibem
Sen beni mezun etme diye kilo alirimniye kovayım telli duvaklı mezun ederim
Tebrik ederimTebrik ederim canım, listeye girmişsin
Nazar boncuğun var ama birincilik benim, naber
niye kovayım telli duvaklı mezun ederim
Teşekkür ederimSeni geçmem için totoma motor takıp tüm gün yürümem lazımbelki ileride o da olabilir tüm mesele komşu bulma da senin sırrın komşuların ve yürüyüş güzergahın bence:)
Birinciliğini tebrik ediyorum
Benimkide bu sefer öyleYa biraz ağır gidiyor zaten senelerdir kilodan asağı inmedim bu sefer 60dan aşağı inmek istiyorum ama arada kaçamaklar yüzünden gram gidiyor kilo geri geliyor
Teşekkür ederim canımTebrik ederim
Korkma canım, kolay bir ameliyat.Ay hiç uykum yok yarın kızım ameliyat olucak hem geniz eti hem bademcik küçültücek çok stresliyim
Çok az bi kilon kaldı canım, dişini sıksan mezun olacaksınBen ayrılıyorum. Kolaylıklar dilerim size ve takımdakilere.
Ben 2 sefer mezun oldum, 1 sefer kep verdi kazen, onuda geri aldı.niye kovayım telli duvaklı mezun ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?