- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Yarım litrede yeşil çayım vardıProgramda pazar günü serbest öğün vardı
Ben o hakkımı bugün kullandım.
Kahvaltı
Zeytin, peynir
Domates
Tuzlu fıstık
Akşam
1 kepçe madımak yemeği
3 minik patatesli, peynirli kızartma
1 dilim pasta
Su
1,5 lt
Spor
2 saat yürüyüş, yarım saati market gezme ( saymiyorum)
270 puan
Yokmusunmoni ben listeden çıkartıldım mı?
Allah şifa versin. Kolay bir şey stres yapmaAy hiç uykum yok yarın kızım ameliyat olucak hem geniz eti hem bademcik küçültücek çok stresliyim
Senin apa noldukine gezom??Programda pazar günü serbest öğün vardı
Ben o hakkımı bugün kullandım.
Kahvaltı
Zeytin, peynir
Domates
Tuzlu fıstık
Akşam
1 kepçe madımak yemeği
3 minik patatesli, peynirli kızartma
1 dilim pasta
Su
1,5 lt
Spor
2 saat yürüyüş, yarım saati market gezme ( saymiyorum)
270 puan
Niyeti bozdu kadınBen 2 sefer mezun oldum, 1 sefer kep verdi kazen, onuda geri aldı.
Banane bende telli duvak isterim
Yürüyüşlerine hayranım canımBen bugün hiçbirşey yemedim, regl geldi.
Bu sabah ödem vardı, yürüyüşü onun için uzattım.
Yeşil çay ve biberiye demleyip içtim 1 lt.
Inşallah yarına faydası olur
Geçmiş olsun prensesimHayırlı cumalar kızlar
2 haftadır takıma uğrayamadım . Çok yoğundum . Hastamız vardı . Sonrasında yatılı misafirim. Bir yandan pandemi dolayısıyla stres . Panik atağım geri döndü. Diyetten de hepten koptum tartılmadım da. Verdiğim tüm kiloları geri alacağım diye çok korkuyorum. Yoğunluğum biraz azaldı. Birazdan tartılacağım ve eski rutinime dönmeye gayret edeceğim.
Geçmiş olsun canımAy hiç uykum yok yarın kızım ameliyat olucak hem geniz eti hem bademcik küçültücek çok stresliyim
Canııımmm mezuniyetini tebrik ederiiimm çoook sevindim el ver de biz de mezun olalımGünaydın 10.takım .herkese mutlu keyifli bir cumartesi olsun inşallah
valla bir senedir buraya mesaj atmaya alışmışım, telefonu elime alınca direkt kk açıyorum
Tebrik ederim canım hayatın boyunca hep istediğin kiloda olursun inşallahGünaydın 10.takım .herkese mutlu keyifli bir cumartesi olsun inşallah
valla bir senedir buraya mesaj atmaya alışmışım, telefonu elime alınca direkt kk açıyorum
Düşe kalka devamSenin apa noldukine gezom??
Aynen devamGünaydın 10.takım .herkese mutlu keyifli bir cumartesi olsun inşallah
Burda bahar havası var, bahar gelince hep böyle kendimi dışarı atarım geliyor. Birde eşim ve 1 oğlumun vardiyası uyuyor, sabah kalkıp işimi ve yemeğimi öğleye kadar yapıp bitirmiş oluyorum.Yürüyüşlerine hayranım canım
Geçmiş olsun prensesim
Geçmiş olsun canım
Hadi gözün aydın canımKızlar sağolun çıktı kızım şükür iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?