Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Düşe kalka devam
Pazar serbest öğün vardı
Cumaya artı gelmemek için 2 gün önceye çektim
Iyiki öne çekmişim, yine Ödemim çok.
Bu hep böylemi gidecek yahu
Hiçmi yasaklı yemeyecegiz, dünkü konuşmasında mutlaka serbest öğünü yapın, ömür boyu böyle gitmez, 9. Seviyeye ulaşamazsınız dedi.
Aha yedim de ne oldu, başağrısı ve ödem

Olduk canım 1 saat oldu çıkalı iyi maşallah şuan

Hoşgeldin annen nasil

slm hayırlı hafta sonları herkese ......
sevgili kaptanım moni ve değerli grup üyesi arkadaşlarım takımda listede olmama rağmen gelemedigim ve yiyip içtiklerimi yazamadıgım için özurdilerim inanın çalışma saatlerim okadar dengesizki gelip yazamıyorum ama kaptanıma kiilomu bildiriyorum bunun yeterli olmadığının farkındayım hakkınıza giriyom hakkınızı helal edin arkadaşlar. birde apa yapmaya karar vermiştim malesef 3seviyeden sonrasını yapamadım nasip olmadı ama diyete devam tabiki ama yanlış ama dogru tek ögün besleniyom benim yaşım ve hastalıklarım çok olduğu için biraz glutenden uzak durmak istedim kurallara uyarak diyete devam umarım bu kötü kilolardan kurtuluruz takımca.
kısaca benim yaptığım diyet çogu insan için sağlıklı degil ben artık anladımki yaş ilerledikçe tek ögün yeterli geliyor .bide yaşamak içinmi yoksa doymak içinmi yemeliyiz diyip böyle bir karar aldım umarım kilo verip sağlığıma kavuşurum.

hepiniz hakkınızı helal edin@moni anlayışın için teşkler

Kızlar sağolun çıktı kızım şükür iyi
Gözün aydın canım
Ben iyiyim canım annemin kemoterapisi devam ediyor ağrıları var onunla ilgileniyorum
Hoşgeldin annen nasil
Hoşbuldum canım annem iyi diyelim iyi olsun

Esas sen hakkını helal et, bir sağlıkçı olarak senin bizler üstünde hakkın daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…