- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Iyiki öne çekmişim, yine Ödemim çok.Düşe kalka devam
Pazar serbest öğün vardı
Cumaya artı gelmemek için 2 gün önceye çektim
Olduk canım 1 saat oldu çıkalı iyi maşallah şuanGüünaydııın güzel hanımlar herkese mutlu huzurlu haftasonları diliyorum:) Akşama annemleri yemeğe çağırdım. Kadıncağız haftaiçi ben çalışırken oğluma bakıyor yoruluyor zaten bir de haftasonları hep yemeğe çağırır sağolsun arada bana da geliyorlar ayıp olmasın diyekendi menümü ama ayrı planladım. Ispanağım, brokoli çorbam ve sotem var kafam rahat onlara pişireceklerimde gözüm yok. Uyanır uyanmaz suyumu içtiiim güne başladım. Birazdan kahvaltı merasimi. Öğlen de spor Haftasonu diye uğramamazlık yapmayın gelin konuşalım.
kaçamak yapan arkadaşlaaaar kaçamağı yapınca değil yapmadan önce yazın (şayet yiyince pişmanlık duyacağınız bir şeyse) el ele verip vazgeçirelim böyle daha sağlıklı yaparız. Sonra grup sessiz olmasın enerji sinerji aksiyon.
listeye girdiiim hakkını vermem gerek
Mydestinyy kuzum kızın ne zaman ameliyat oluyor çok geçmiş olsun canım Hemen iyileşir inşallah
Hoşgeldin annen nasilBu aralar o kadar yoğunumki burası hep aklımda ama gelip yazamıyorum bazen okuyup çıkıyorum
moni kaptanım sitemlerinde o kadar haklısın ki insan kilo vermeyi önce kendi sağlığı kendi mutluluğu için istemeli ve hep söylediğim gibi bunu başarmanın yoluda iç disiplin azim ve kararlılıktan geçiyor
Hadi kızlar her gün yeni bir başlangıçtır yarını pazartesini ay başını yılbaşını beklemeden bugün karar verip sağlıklı hayata adım atmalıyız
Bu takımın vemoni kaptanımın benim üzerimde çok emeği var o yüzden bunları yazmak istedim
Cok gecmis olsunKızlar sağolun çıktı kızım şükür iyi
Gözün aydın canımKızlar sağolun çıktı kızım şükür iyi
Ben iyiyim canım annemin kemoterapisi devam ediyor ağrıları var onunla ilgileniyorumBurda bahar havası var, bahar gelince hep böyle kendimi dışarı atarım geliyor. Birde eşim ve 1 oğlumun vardiyası uyuyor, sabah kalkıp işimi ve yemeğimi öğleye kadar yapıp bitirmiş oluyorum.
3 ten sonra baya zamanım kalıyor. Komşu beni, ben onu dürtüyoruz.
Seni gördüğüme sevindim, nasılsın saracağım, annen nasıl?
Hoşbuldum canım annem iyi diyelim iyi olsunHoşgeldin annen nasil
Sağol canım annene de çok geçmiş olsunGözün aydın canım
Ben iyiyim canım annemin kemoterapisi devam ediyor ağrıları var onunla ilgileniyorum
Hoşbuldum canım annem iyi diyelim iyi olsun
Başarının sırrı az yemek ve spor spor spor! Sporsuz kesinlikle zayıflayamazsınız, bunu iyicene belleyinCanııımmm mezuniyetini tebrik ederiiimm çoook sevindim el ver de biz de mezun olalımbaşarının sırrını paylaşacaksın değil mi yazını okuyacağııım
Peki canımmmBaşarının sırrı az yemek ve spor spor spor! Sporsuz kesinlikle zayıflayamazsınız, bunu iyicene belleyin
İnşallah saracım.biraz daha inecem ama biraz soluklanayım. Sen nasılsın? Annen inşallah iyidirTebrik ederim canım hayatın boyunca hep istediğin kiloda olursun inşallah
Gecmis olsu canim insallah kolay atlatirAy hiç uykum yok yarın kızım ameliyat olucak hem geniz eti hem bademcik küçültücek çok stresliyim
Esas sen hakkını helal et, bir sağlıkçı olarak senin bizler üstünde hakkın daha çokslm hayırlı hafta sonları herkese ......
sevgili kaptanımmoni ve değerli grup üyesi arkadaşlarım takımda listede olmama rağmen gelemedigim ve yiyip içtiklerimi yazamadıgım için özurdilerim inanın çalışma saatlerim okadar dengesizki gelip yazamıyorum ama kaptanıma kiilomu bildiriyorum bunun yeterli olmadığının farkındayım hakkınıza giriyom hakkınızı helal edin arkadaşlar. birde apa yapmaya karar vermiştim malesef 3seviyeden sonrasını yapamadım nasip olmadı ama diyete devam tabiki ama yanlış ama dogru tek ögün besleniyom benim yaşım ve hastalıklarım çok olduğu için biraz glutenden uzak durmak istedim kurallara uyarak diyete devam umarım bu kötü kilolardan kurtuluruz takımca.
kısaca benim yaptığım diyet çogu insan için sağlıklı degil ben artık anladımki yaş ilerledikçe tek ögün yeterli geliyor .bide yaşamak içinmi yoksa doymak içinmi yemeliyiz diyip böyle bir karar aldım umarım kilo verip sağlığıma kavuşurum.
hepiniz hakkınızı helal edin@moni anlayışın için teşkler
Her aklıma geldiğinde dualarımdasınız canım.Gözün aydın canım
Ben iyiyim canım annemin kemoterapisi devam ediyor ağrıları var onunla ilgileniyorum
Rabbim iyilik versin insallahGözün aydın canım
Çok geçmiş olsun.Kızlar sağolun çıktı kızım şükür iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?