Bir iyi bir kötü valla idare ediyoruzAkşama annem babam kardeşim gelecek sabah beri yemek yapıyorumsorsanız naptın cevap veremem ne kadar yorucu tadına bakmadan nasıl yeme yapıyorsunuz ya resmen ev hanımı terkim nasıl geçiyor gününüz hanımlar
gezom allah razı olsun dualarınızla ayaktayızEsas sen hakkını helal et, bir sağlıkçı olarak senin bizler üstünde hakkın daha çok
O zamana sen fıstık gibi olursun merak etmeobezzto kız mezunmu oldun bacım vışş hayırlı olsun coronolu bi öpem daha benim 10 15 kilom var ramazan bayramına kadar ne verdiysem yoksa şişko kayınvalide diyecekler bana tabi bu işin espirisi önce sağlık
Sağolasın canım. Mezuniyet ama bir süre,ondan sonra yola devam
kaç oldun şimdi?Sağolasın canım. Mezuniyet ama bir süre,ondan sonra yola devam
yasom nasılsın?gezom allah razı olsun dualarınızla ayaktayız
Sağol canım benimSağol canım annene de çok geçmiş olsun
Arada mola vermek iyi geliyor annemin ağrıları var canım tedavisi devam ediyorİnşallah saracım.biraz daha inecem ama biraz soluklanayım. Sen nasılsın? Annen inşallah iyidir
Sağol canım benim
Allah razı olsun canımHer aklıma geldiğinde dualarımdasınız canım.
Rabbim şifa versin
Amin canım sağolasınRabbim iyilik versin insallah
Çok geçmiş olsun canım kızın nasıl oldu? Sen de dinlen yarın bol su iç at ödemi :)Suyu az içtim diye bir ödem yapmışım anlatamam bacaklarım gerim gerim geriliyor bir de sancım var sanırım hastalancam
hamdolsun fulyacım sen nasılsın kürkcü dukkanına geri döndümyasom nasılsın?
İyi biraz ateşi var sadece başında bekliyorum sen nasılsın bu hafta da benlemisinÇok geçmiş olsun canım kızın nasıl oldu? Sen de dinlen yarın bol su iç at ödemi :)
maalesef canım nedense verdiğimiz kiloyu bile sabitlemedik bugüne kadar. ama olsun yeni başlangıç yağmışsın. hayırlı olsun.hamdolsun fulyacım sen nasılsın kürkcü dukkanına geri döndümokadar saglam giderken birden altüst oldu hersey sil bastannn
bize gelsin
Can sıkıntısından yiyorsun yavrum bazen bana da öyle oluyor tokum ama birşeyler yemek istiyorum ne gelirse elimeSlm kizlar b3n menumu paylasmak istemiyorum sadece hamur yedim ekmek yedim bol bol hic mutlu degilim bunu neden kendime yapiyorum anlayamiyorum canim istemedigi halde yiyorum sanirim psikolojikne yapacagim hic bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?