Kaptancagizim okdar olsun yawbu nasıl menü kızşaka mı yapıyorsun
listeye girdin farkındasın di mi? elimden kimse alamaz diyim
Aynen canm bende öyle yapıyorum normalde. Tabi ramazanda bakalım ne yapicam.mesela normal zamanda en güzel kahvaltıdan 1 ya da 2 saat önce yapılan spor ve yürüyüştür direk yağ yakar.
Canım suyun az o yüzdende olabilir salata falan bol tuket ben öyle çözüm buldum salatayı bol tüketiyorum tabi yağsız ilk basladigimda bende öyle olmuştum çok şükür düzene girdiSabah peynir zeytin domates salatalık 2 dilim tam b. Ekm.
Çay. 1 sahanda yumurta roka
Oglen 1 elma
Aksam 1 kase tarhana çorbası 1 kase taze fasulye 2 dilim tam buğday Ekm. Salata
Spor yok hafta içi yürüyüşten topuklarım kötü oldu kıpkırmızı ve acıyor 2 gün dinlendircem zaten yasak ta var dışarı cikmioz.
Su 1 litre
Yaaaaaaa arkadaşlar 3 gündür wc yok kabız değilim. Az yediğim için bağırsak dolmuyor galibaaaahhhmotivem düşüyor
omlet yenilen kahvaltıda ekmeğe gerek yok kuzum, kola yerine ayran olmalıydıMenüm
Sabah
2 yumurta omleti
1 dilim peymir
1 dilim helva
1 domates
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Akşam
Ev yapımı 2 adet lahmacun, bol salata
1 bardak kola (maalesef)
Şimdi çay, yanına 1 avuç çekirdek
Spor, yürüyüş, 60 puan
teşekkür ederim canım.İyi akşamlar herkese
Kaptanım geçmiş olsun
Menüm
Sabah
3 dilim ev yapımı pide az turşu
Zeytin 2çay k bal
Ara
1fincan Türk kahvesi
Ara
2 kupa filtre kahve
Akşam
1 dilim pide 1tabak kabak yemeği
Ara
1 elma 2 ceviz 1kase yoğurt kürü
1.5 litre su
2 saat ev temizliği 50×2=100
Leslie 45×3=150
Toplam 250 puanMydestinyy
suyu az içiyorsun arttırmalısın wc nin en baş nedeni.Sabah peynir zeytin domates salatalık 2 dilim tam b. Ekm.
Çay. 1 sahanda yumurta roka
Oglen 1 elma
Aksam 1 kase tarhana çorbası 1 kase taze fasulye 2 dilim tam buğday Ekm. Salata
Spor yok hafta içi yürüyüşten topuklarım kötü oldu kıpkırmızı ve acıyor 2 gün dinlendircem zaten yasak ta var dışarı cikmioz.
Su 1 litre
Yaaaaaaa arkadaşlar 3 gündür wc yok kabız değilim. Az yediğim için bağırsak dolmuyor galibaaaahhhmotivem düşüyor
ilk sayfada var kuzum oradan bakabilirsinHala yazamiyorum demi çünkü unutuyorum puanları kaptanım o yüzden rezil olmayayım diye yazmadım çok sorry
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +70 | ||||||
| +180 | ||||||
@emxeren | +180 | ||||||
A Abceli52 | +80 | +250 | |||||
| - | ||||||
@Pembegomlek | +70 | ||||||
| +120 | + | |||||
| - | ||||||
@Baby Cat | - | ||||||
E Eftalios | + | ||||||
| + | ||||||
R reklam | - | + | |||||
| - | ||||||
B baharns | +50 | ||||||
@Babsy baby | +50 | +50 | |||||
E Etabiti | + | +60 | |||||
Sabah kahvaltisi:
Yumurta
Yeşillik salatası
1 dilim peynir
Ara öğün:
Sütlü nescafe
Öğlen yemeği:
Karnibahar Kısır 3 kasik
Ayran
Ara öğün:
Yok
Akşam Yemeği:
1 Adet sebze köftesi
Yogurt
Spor
Ev temizliği 2 saat 50×2 100 puan
Canım suyun az o yüzdende olabilir salata falan bol tuket ben öyle çözüm buldum salatayı bol tüketiyorum tabi yağsız ilk basladigimda bende öyle olmuştum çok şükür düzene girdi
Temam ben su ya dadanayim barisuyu az içiyorsun arttırmalısın wc nin en baş nedeni.
tarhana zaten unlu bir çorba yanında ekmeğe hiç gerek yok, çorba içtiğimiz öğünlerde ekmek yemiyoruz.
kuru kayısı falan ye, salata miktarını arttır wc ni çözer.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınDün bütün gün hasta yattım, bugün daha iyiyim, midem ağrıyor, halsizlik var.
Yemeye dikkat edemiyorum, hava soğudu yürüyüş yapamıyorum, 63 civarıyım. Ramazanda en azından sabit kalmayı hedefliyorum, inşallah başarırım
Benim umudum var canim kuzenimde 44 yaşında bebek sahibi oldu . 48 yasinda ikizleri olan insanlar var rabbim ol derse olur dediğin gibi doğru.
Rabbim isteyen herkese ve bana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallahBenim bı akrabamda 20 sene defalarca tüp bebek tedavisi oldu sonra 42 yaşında kendiliginden oldu hatta sonra bir daha oldu düşük yaptı şimdi kocaman kızı var rabbim nasip ederse her şey olur yeter ki istemeyi bilelim
Amin canim âminRabbim isteyen herkese ve bana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah
Aminn rabbim fazla bekletmeden inşallahRabbim isteyen herkese ve bana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah
Ya yanında 500 ml olan bidonlardan bulundur yudum yudum iç gerçekten nasıl bittiğini anlamiyorsunTemam ben su ya dadanayim baritövbe yarabbim hiçte sevmiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?